•    
  Planetpositioner
  18-Jan-2018, 09:05 UT/GMT
  Sol2812'55"20s31
  Måne1212'42"16s54
  Merkur958'22"23s28
  Venus023' 8"21s05
  Mars2458' 1"18s15
  Jupiter1936' 4"16s35
  Saturn322'48"22s30
  Uranus2440'41"9n02
  Neptun1220'58"7s46
  Pluto1922'12"21s37
  Sand Månek.1454' 9"r16n22
  Chiron2511' 1"1n22
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Gemma Galgani [Adb], født 12 Marts 1878
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Fiskene, Månen i Tvillingerne *Ascendanten står i Jomfruen, Merkur i 6. hus *Venus i 5. hus *Solen i 6. hus *Solen i opposition til Ascendanten *Saturn i 6. hus *Månen i 10. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: kvinde, født 12 Marts 1878 kl. 18:30 i Camigliano, Italy.

Dit soltegn er Fisk. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Jomfru, og din Måne står i Tvilling.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

til top

Solen i Fiskene, Månen i Tvillingerne

Denne astrologiske kombination tyder på en personlighed, som altid er i bevægelse, aldrig fastlåst eller ubevægelig. Dine fine intellektuelle evner kan rumme mange komplicerede forestillinger på én gang, og du er velbevandret inden for adskillige emner. Din natur er flydende og derfor foranderlig. Fordi du mangler et fast, solidt fundament, er du tilbøjelig til at søge efter et fysisk eller psykisk fristed. Når alt andet fejler kan du fordybe dig i de mere fantasiprægede sider af din natur. Alt dette kan resultere i en overdreven mental aktivitet og anspændelse. Du bliver meget påvirket af dine omgivelser. Det er derfor af den yderste vigtighed, at du er omhyggelig, når du skal vælge venner og bekendte, samt fysiske omgivelser og omstændigheder. Også i forbindelse med kærligheden kan din generelle ubeslutsomhed og mangel på kontinuitet skabe problemer. Du kan pludselig blive ramt af kærligheden, blot for at blive skuffet og miste interessen lige så hurtigt og uforudsigeligt. Selvom du er blid og forstående, kan din jagt på nye oplevelser virke krænkende og sommetider sårende på andre. Nøglen til en mere harmonisk tilværelse ligger i at bruge din evne til selvudtryk på en mere koncentreret og specifikt målrettet måde.

til top

Ascendanten står i Jomfruen, Merkur i 6. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Jomfruen op i horisonten. Dets hersker, Merkur, er placeret i 6. hus.

Dette tyder på, at du gennem hele livet vil indtage en reserveret, stille, analytisk, kritisk og modtagelig indstilling.

Selvom du ikke er et menneske med meget store ambitioner, så besidder du evnen til at være vedholdende og udfolde ægte snilde.

En vis selviskhed kan bemærkes. Men hvis du er i stand til at imødegå dette træk ved hjælp af din medfødte hjælpsomme og forstående indstilling og bruge dine positive egenskaber til at løse andre menneskers problemer, så vil du kunne leve op til dine højeste spirituelle forpligtelser, og din bevidsthed og opfattelsesevne vil blive udvidet.

Du er ikke bange for at tage fat, men du holder af at foretage dig ting, hvor du bruger dine intellektuelle resurser frem for de mere mekaniske. Der optræder en vis uafhængighed, men lad være med at presse for hårdt på i så henseende, for Jomfruens naturlige miljø er et, hvor personen bliver styret af en magtfuld autoritet, og hvor de vigtigste beslutninger helst skal træffes af andre.

Du er meget opmærksom på detaljer, og dette gør dig til en god arbejdskraft, især i jobs, som kræver stor præcision og iagttagelsesevne. Du ønsker rene linjer, og selvom du ikke har noget imod at omgås andre, så er der noget, du absolut ikke bryder dig om: bestandig indtrængen i dit privatliv. Forretninger og praktiske gøremål bør være meget vigtige i dit liv. Selvom du selvfølgelig ikke skal rådes til at gå imod dine medfødte egenskaber, som gør dig en smule reserveret, kan det dog anbefales, at du, når du er forelsket, giver dig selv lov til at slappe af og være lydhør over for partneren, således at du bliver i stand til at gengælde noget af den kærlighed, som du modtager.

Du kan befinde dig i mange situationer i livet, hvor du vil fungere som rådgiver og vejleder; benyt disse situationer til at udfolde dine kreative evner.

Du er en aktiv og energisk arbejdskraft, selvom du har vanskeligt ved at udfolde dine største potentialer. Selvom du har lederevner, kan skæbnen have anbragt dig i en underordnet rolle. Din intelligens er egnet til kemi, skribentvirksomhed og analytisk arbejde. Men du bør passe godt på dit helbred og undgå at blive udmattet af dine arbejdsmæssige forpligtelser.

Du er tilbøjelig til at blive besat af detaljer og bør derfor huske at kigge på det overordnede billede nu og da. Du er tilbøjelig til nemt at blive fysisk påvirket af omgivelserne.

til top

Venus i 5. hus

Venus stod i dit 5. hus ved fødslen. Ved første øjekast peger dette på nogle rige, intense og behagelige følelsesmæssige begivenheder, som vil berige din psykiske natur. Du er et menneske, som kan anses for at have held i kærlighed og for at være meget succesrig. Selvom Venus giver dig en grundlæggende evne til at opnå fuld nydelse gennem kærlighed og følelsesmæssigt engagement, kan den også tyde på en tendens til at være en anelse ubestandig, omskiftelig og foranderlig i forbindelse med kærlighed. Selvom du er i stand til at elske intenst og hengivent, har du en tendens til at miste interessen efter nogen tid. Det ville tjene dig bedre, hvis du kunne udøve en vis kontrol over dit brede spand af interesser.

til top

Solen i 6. hus

Solen stod i dit 6. hus ved fødslen. Denne placering tyder på, at du i alle aktiviteter kan blive pålagt visse ting af omgivelserne. Din generelle orientering i tilværelsen vil handle om at udrette noget ved at opfylde dine erhvervsmæssige forpligtelser. I helbredsmæssig henseende er denne astrologiske placering ikke ideel, eftersom Solens livgivende energi her har mindre magt og nu og da giver dig en oplevelse af at mangle fysisk styrke. Du er imidlertid tilbøjelig til at passe godt på dit helbred. I omgangen med arbejdskolleger og underordnede vil du udvise en værdig, stærk, men gavmild indstilling.

Du vil arbejde med en veludviklet stolthed i alt, hvad du foretager dig.

til top

Solen i opposition til Ascendanten

Solens opposition til Ascendanten viser, at du nemt lader dig imponere af mennesker, som du møder, og håber, at de vil blive tilsvarende imponerede af dig. Du tiltrækker magtfulde personer med et stærkt ego, som altid vil forsøge at dominere dig. Uden at være klar over det viser du, at du tvivler på din egen betydning i håbet om, at andre vil bekræfte dig.

Før du giver udtryk for din egen mening, forsøger du altid at sætte dig i andre menneskers sted. Dette kan afgjort være en fordel, hvis du vil ind i forretningsverdenen eller i et rådgivende erhverv, for du vil give dine klienter indtryk af, at de er de vigtigste mennesker i verden.

til top

Saturn i 6. hus

Saturn stod i dit 6. hus ved fødslen. Det er en meget trofast placering. Den tyder på, at du vil opfylde din skæbne ved at overvinde de ting, som forhindrer, at du får succes på dit arbejde.

I almindelighed kan din arbejdsmæssige orientering og dit almene helbred til tider have det svært, men du ejer tilstrækkelig viljestyrke og stamina til at få mest muligt ud af situationen. Selvom du skulle få problemer på dit arbejde eller bliver bekymret over dit forhold til dine underordnede eller kolleger, kan du bevise din pålidelighed ved at gøre din pligt og påtage dig et ansvar for den generelle arbejdsproces. Hovedparten af de mere uheldige omstændigheder bør betragtes som afprøvninger af din karakter, og hvis du betragter dem sådan, kan du opnå en stor, psykisk berigelse i kraft af denne viden og af dine smertelige oplevelser.

til top

Månen i 10. hus

Månen stod i dit 10. hus ved fødslen. Dette er blandt andet et tegn på din evne til at tilpasse dig skiftende vilkår. Uanset dine temperamentsmæssige egenskaber vil skæbnen anbringe dig i situationer, hvor du skal omgås offentligheden.

En vis offentlig omtale kan blive resultatet. Men du bør huske, at Månens succes er temmelig æterisk og ikke har nogen varig karakter.

Fantasi, en ihærdig indstilling og en evne til at forholde dig til et publikum figurerer blandt dine positive egenskaber. Udadtil vil du virke som et menneske, der reagerer mere på følelser end på fornuft, men du forsøger at foretage en logisk analyse af dine impulsive træk. Du vil bedst kunne udvikle dine evner i en professionel kreds, hvor dine medfødte tilbøjeligheder kan komme til udfoldelse i rimeligt omfang.

Note: Månen står teknisk set i slutningen af hus 9 og tolkes derfor i hus 10.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Gemma Galgani [Adb] (kvinde)
født den 12. marts 1878 lokaltid: 18:30
i Camigliano, ITALY U.T.: 17:40:04
14e13, 41n11 sid. tid: 05:57:51

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Fisk 22°02'41 i hus 6 direkte
Måne Tvilling 28°59'43 slutningen af hus 9 direkte
Merkur Fisk 14°14'05 i hus 6 direkte
Venus Vandbærer 24°40'25 i hus 5 stationær (D)
Mars Tyr 25°36'14 slutningen af hus 8 direkte
Jupiter Stenbuk 29°33'12 i hus 4 direkte
Saturn Fisk 22°54'56 i hus 6 direkte
Uranus Løve 26°24'02 i hus 11 retrograd
Neptun Tyr 5°38'33 i hus 8 direkte
Pluto Tyr 23°46'33 i hus 8 direkte
Sand Måneknude Vandbærer 22°00'01 i hus 5 direkte
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Jomfru 29°34'37
2.Hus Vægt 25°29'50
3.Hus Skorpion 25°52'06
Imum Coeli Skytte 29°30'32
5.Hus Vandbærer 3°10'04
6.Hus Fisk 3°35'08
Descendant Fisk 29°34'37
8.Hus Vædder 25°29'50
9.Hus Tyr 25°52'06
Medium Coeli Tvilling 29°30'32
11.Hus Løve 3°10'04
12.Hus Jomfru 3°35'08

Større aspekter
Sol Kvadrat Måne 6°57
Sol Konjunktion Merkur 7°49
Sol Sekstil Mars 3°34
Sol Sekstil Jupiter 7°31
Sol Konjunktion Saturn 0°52
Sol Sekstil Pluto 1°44
Sol Opposition Ascendant 7°32
Måne Trigon Venus 4°19
Måne Kvinkuns Jupiter 0°33
Måne Kvadrat Saturn 6°05
Måne Sekstil Uranus 2°36
Måne Sekstil Neptun 6°39
Måne Kvadrat Ascendant 0°35
Venus Kvadrat Mars 0°56
Venus Opposition Uranus 1°44
Venus Kvadrat Pluto 0°54
Mars Trigon Jupiter 3°57
Mars Sekstil Saturn 2°41
Mars Kvadrat Uranus 0°48
Mars Konjunktion Pluto 1°50
Mars Trigon Ascendant 3°58
Jupiter Trigon Pluto 5°47
Jupiter Trigon Ascendant 0°01
Saturn Sekstil Pluto 0°52
Uranus Kvadrat Pluto 2°37
Pluto Trigon Ascendant 5°48
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt