•    
  Planetpositioner
  17-Mar-2018, 22:33 UT/GMT
  Sol2716'37"1s05
  Måne157'21"2s43
  Merkur1510'26"8n21
  Venus1336' 8"4n28
  Mars08'26"23s28
  Jupiter236' 8"r17s22
  Saturn821'40"22s18
  Uranus2643'52"9n49
  Neptun1426'13"6s58
  Pluto2058'25"21s28
  Sand Månek.1417'16"r16n32
  Chiron2814'22"2n27
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Adolphus Busch [Adb], født 10 Juli 1839
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Adolphus' fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Adolphus med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Adolphus har i virkeligheden et stort behov for fysisk tryghed og stabilitet, måske mere end de fleste andre børn, men fordi hans styrke ligger på fantasiens og intuitionens område, er han ikke særlig motiveret for at passe de regelmæssige daglige gøremål, der er nødvendige [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Adolphus' indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Der vil altid være facetter i hans personlighed, som han ikke lader andre, heller ikke den nærmeste familie, få indblik i ­ og i hvert fald slet ikke børn, han kun omgås i skolen. Hans personlighed kan minde lidt om Blåskægs berømte borg i eventyret: Et af værelserne holdes [...]

[..] Han vil sikkert have en god fysisk koordinationsevne, men vil måske alligevel prøve at holde sig uden for sportshold og gruppeaktiviteter og i stedet foretrække sit eget selskab eller nogle få gode venners. Alt dette afspejler en skyhed og følsomhed, der naturligt følger [...]

Skjulte træk

[..] Han vil dømme sig selv til en unødvendig smertefuld isolation, hvis han forskanser sig bag en stolt og utilgængelig facade over for andre børn. Hans instinktive mistro over for deltagelse i grupper kan være baseret på reelle oplevelser af andres sårende opførsel, men den [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Reserverethed og distance virker sårende og skræmmende på ham, og det kan være nødvendigt ofte at berolige og bekræfte ham følelsesmæssigt ­ selv om han sikkert ikke åbenlyst beder om det. Han vil snarere prøve at fornemme andres behov og ved at respondere på disse forsøge [...]

[..] Den mentale side af dette forhold mellem far og søn er meget vigtig, idet de kan være sammen i en fælles verden af idéer under Adolphus' opvækst. Det, han virkelig behøver af sin far, er venskab i ordets dybeste forstand ­ et bånd, der bygger på og næres af en ægte frisindet, [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt