•    
  Planetpositioner
  24-Maj-2018, 01:21 UT/GMT
  Sol250'57"20n44
  Måne2655'16"4n43
  Merkur186'55"15n47
  Venus523' 1"25n02
  Mars252'58"21s51
  Jupiter1629'12"r15s35
  Saturn88'56"r22s18
  Uranus026'14"11n08
  Neptun1618'35"6s16
  Pluto213'19"r21s33
  Sand Månek.821'23"r18n10
  Chiron140'12"3n50
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Adolphus Busch [Adb], født 10 Juli 1839
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen og Månen i Krebsen *Ascendanten i Skorpionen, Mars i 10. hus *Saturn i 1. hus *Solen i 8. hus *Månen i 8. hus *Venus i 9. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 10 Juli 1839 kl. 16:00 i Mainz,.

Dit soltegn er Krebs. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Skorpion, og din Måne står i Krebs.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen og Månen i Krebsen

Du blev født med både Solen og Månen i Krebsen. Der eksisterer ingen grundlæggende modsætning mellem dine følelser, tanker og handlinger. Denne kombination gør dig til et meget sensitivt menneske, hvis egentlige kerne handler om at tilfredsstille dit behov for glæde og fornøjelse. Du er venlig, ivrig efter at tjene og meget knyttet til familielivet og dine hjemlige ejendele.

Der er en tendens til manglende fasthed, og du bør forsøge at styrke din vilje en smule. Andre mennesker vil muligvis anse dig for et godt menneske, men ikke et, som man kan regne med i mere alvorlige situationer.

Krebsens tegn burde give dig en stor familie. Din opførsel er omgængelig og venlig, og du er meget fantasifuld.

Du bliver meget påvirket af dine omgivelser og er ekstremt sensitiv over for lyde, ting du ser osv.

Din filosofi handler om at leve så naturligt som muligt i fuld tillid til, at dine basale fornødenheder i form af mad, bolig og tøj på kroppen bliver fremskaffet eller er nemme at erhverve. Du er meget sensitiv over for kulde eller utroskab fra de mennesker, som du omgås. Nøglen til en mere helstøbt personlighed ligger i at gøre dig større umage og forbedre dine intellektuelle færdigheder.

til top

Ascendanten i Skorpionen, Mars i 10. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Skorpionen op i horisonten. Dets hersker, Mars, er placeret i 10. hus.

Dit liv vil være præget af en skarpsindig, hemmelighedsfuld, stejl, klog og reserveret indstilling. Du forbliver en gåde: med disse træk kan dit liv enten blive meget tragisk eller meget heldigt. Hvilken af de to Skorpion-kategorier tilhører du? Der findes to typer, den ekstremt emotionelle, som tiltrækkes af de patologiske aspekter ved de biologiske relationer, eller den meget mystiske, som er optaget af spiritualitet.

Du er et menneske, som er optaget af ekstremer, yderst sensitiv og med en stærk trang til at knytte sig. Der optræder en vis dragning mod det okkulte eller mod psykiske fænomener. Du er aktiv i den forstand, at der foregår en psykisk kamp i dit indre mellem de positive og de negative poler - dem der bekræfter og tilfredsstiller, eller dem der afviser og undertrykker. Du er følelsesmæssigt meget intens og er lidenskabeligt knyttet til den person, som du elsker. Ligeledes vil du, hvis der er nogen, du ikke bryder dig om, være lige så fastlåst i denne følelse. Men der er grund til optimisme: uanset hvilken Skorpion-type du måtte være, findes der dybt i dit indre en dyb trang til psykologisk genfødelse.

På et tidspunkt i dit liv efter en større dramatisk hændelse som vil gøre et dybt indtryk på dig, kan dit jegs mål og hele udtryk ændre sig fuldkommen. Men dine lidenskabers intensitet og dybde vil altid være konstant. Du har en tendens til at gå ind i skyggen og i al hemmelighed planlægge den handlingskurs, som du vil vælge, idet du tøver med at lade andre kende dine stemningers eller følelsers præcise karakter. I seksuelle forhold er du opfyldt af lidenskab og knytter dig stærkt.

Udøv større selvkontrol over dine lidenskaber; vær ikke så fortørnet på andre. Brug din stærke vilje og karakter på positive og gavnlige ting.

Du har en stærk tilbøjelighed til at engagere dig i medicin, måske endda kirurgi. Du er tiltrukket af forskning og undersøgelse i almindelighed.

Annoncering
Dit liv vil være orienteret mod at opnå en prestigefyldt position i verden.

Du har et ambitiøst temperament, som kan brænde en sti til sig selv, oplyst af individuel erkendelse. Du er meget uafhængig og foretrækker at have din egen forretning eller virksomhed, idet du ikke bryder dig om at få utidige råd eller uopfordret assistance. Mars på dette sted giver dig den nødvendige dynamik og udholdenhed til en mulig forretningsmæssig eller erhvervsmæssig succes, eftersom din egen energi vil kunne bære dig igennem de turbulente og ustabile perioder, som du vil komme til at opleve i forbindelse med erhvervslivet.

Til tider kan din emotionelle natur tilsidesætte dine intellektuelle begrænsninger, og der vil være tidspunkter, hvor du bør udvise særlig stor forsigtighed. Din skæbne vil kræve mange meget afgørende beslutninger. Heldigvis vil du være i stand til at reagere på øjeblikkets behov, for du imødegår kriser med mod og fatning.

til top

Saturn i 1. hus

Saturn stod i dit 1. hus ved fødslen. Saturns placering her giver dig et konservativt, til tider dystert og selvfornægtende syn på livet. Fordi hver eneste kontakt har meget stor betydning, er du tilbøjelig til at være lidt distanceret og måske endda fjern, så du kan være sikker på, præcist hvor du står. Du kan være genert og føle dig akavet og snerpet over for andre, som synes at tage livet lettere. Den dybde, hvormed du betragter dig selv, vil også karakterisere din måde at forholde dig til andre på.

Du lærte meget tidligt i livet at være selvhjulpen, og du fik ofte overladt et større ansvar end normalt for din alder.

Dit intellekt fungerer konstant og sædvanligvis løsrevet fra øjeblikkets følelser og indskydelser. Logik spiller en vigtig rolle i din tankegang. Storslåede planer og teorier har ikke din store interesse.

Når du først har accepteret dine egne begrænsninger og lever op til dine udfordringer og ansvar med en fornemmelse af formål, kan du få succes på det felt, som du måtte vælge. Dit helbred er i almindelighed godt, blot du får tilstrækkeligt med motion til at løsne op for spændingerne.

til top

Solen i 8. hus

Solen stod i dit 8. hus ved fødslen. Dette giver din individualitet en tilbøjelighed for på den ene eller den anden måde at være orienteret mod livets dybere aspekter. Dine seksuelle følelser er langvarige, intense og vitale. Dit indre selv synes at være tiltrukket af usædvanlige ting i forbindelse med overgangen mellem liv og død og mysterierne i den forbindelse.

Den traditionelle astrologi antyder, at en krise vil vise sig i midten af dit liv. Hvis du klarer denne periode på en god måde, kan du forvente et langt liv med en gradvist stigende vitalitet.

Økonomisk vil der afgjort være mulighed for, at du arver nogle penge enten fra din partner eller fra en anden slægtning.

til top

Månen i 8. hus

Månen stod i dit 8. hus ved fødslen. Da Månen giver en evne til intens sanseoplevelse, vil du kunne opleve, at din interesse gradvist vækkes for seksuelle forhold, overnaturlig og spiritistisk forskning og mentale grublerier over forestillingen om, at der måske findes et liv efter døden.

På et tidspunkt i dit liv vil du få mulighed for at arve fra kvindeligt hold eller fra din mors side af familien.

til top

Venus i 9. hus

Venus stod i dit 9. hus ved fødslen. Dit sind forekommer meget tilpasningsvilligt, mildt, fredselskende og taktfuldt. Denne placering tyder på, at hemmeligheden bag din evne til at opnå en tilstand af harmoni og følelsesmæssig balance ligger i anvendelsen af dine højere mentale evner. Du er født med et udsøgt forfinet og kunstnerisk sind, som rummer en meget smuk påskønnelse af alt, som har med kultur at gøre. Din indstilling er venlig, sympatisk, mild og forstående, og du har en medfødt evne til at hjælpe andre mennesker.

Denne placering giver dig megen social omgang med intellektuelle personer og succes i så henseende.

Kun mindre handicaps vil påvirke dine intellektuelle resultater. Det værste, der kan ske, vil være, at du udvikler en overdrevent emsig, ubeslutsom natur, som aldrig synes at være tilfreds. Men du ejer evnen til at undgå disse psykologiske forhindringer.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Adolphus Busch [Adb] (mand)
født den 10. juli 1839 lokaltid: 16:00
i Mainz, Germany U.T.: 15:26:56
8e16, 50n01 sid. tid: 11:11:29

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Krebs 17°36'53 i hus 8 direkte
Måne Krebs 13°29'44 i hus 8 direkte
Merkur Løve 2°09'21 i hus 8 direkte
Venus Jomfru 2°21'41 i hus 9 direkte
Mars Vægt 7°01'06 i hus 10 direkte
Jupiter Vægt 10°30'56 i hus 10 direkte
Saturn Skytte 4°21'00 i hus 1 retrograd
Uranus Fisk 16°16'15 slutningen af hus 3 retrograd
Neptun Vandbærer 11°52'23 i hus 3 retrograd
Pluto Vædder 18°55'52 i hus 5 direkte
Sand Måneknude Fisk 17°38'26 i hus 4 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 25°40'32
2.Hus Skytte 27°21'26
3.Hus Vandbærer 7°40'47
Imum Coeli Fisk 16°48'47
5.Hus Vædder 16°33'46
6.Hus Tyr 8°25'46
Descendant Tyr 25°40'32
8.Hus Tvilling 27°21'26
9.Hus Løve 7°40'47
Medium Coeli Jomfru 16°48'47
11.Hus Vægt 16°33'46
12.Hus Skorpion 8°25'46

Større aspekter
Sol Konjunktion Måne 4°07
Sol Kvadrat Jupiter 7°06
Sol Trigon Uranus 1°21
Sol Kvadrat Pluto 1°19
Måne Kvadrat Mars 6°29
Måne Kvadrat Jupiter 2°59
Måne Trigon Uranus 2°47
Måne Kvinkuns Neptun 1°37
Måne Kvadrat Pluto 5°26
Merkur Sekstil Mars 4°52
Merkur Trigon Saturn 2°12
Venus Kvadrat Saturn 1°59
Mars Konjunktion Jupiter 3°30
Mars Sekstil Saturn 2°40
Mars Trigon Neptun 4°51
Jupiter Trigon Neptun 1°21
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt