•    
  Actuele planetaire posities
  18-feb-2018, 20:48 UT/GMT
  Zon08'50"11s25
  Maan440' 3"1s51
  Mercurius114'36"12s49
  Venus953' 0"9s13
  Mars1412'11"22s04
  Jupiter2242'11"17s20
  Saturnus630'44"22s24
  Uranus2530'17"9n21
  Neptunus1324'57"7s21
  Pluto2021'23"21s31
  Ware Knoop1454'49"r16n22
  Cheiron2640'13"1n52
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Adolphus Busch [Adb], geboren op 10 juli 1839
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Schorpioen *Zon in Kreeft *Zon in het Achtste Huis *Maan in Kreeft *Maan in het Achtste Huis *Venus in Maagd *Venus in het Negende Huis *Mars in Weegschaal *Mars in het Tiende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 10 juli 1839 om 16:00 in Mainz,.

Uw zonneteken is Kreeft. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Schorpioen en uw Maan staat in Kreeft.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Schorpioen

Met deze stand bent u aanvankelijk nogal heimelijk over uw emoties.

U bewaart de onthulling van uw ware gevoelens voor degenen met wie u werkelijk intiem bent, mensen die u met de volle kracht van uw emoties kunt vertrouwen. Gaat u eenmaal in zee met een geliefde dan is uw fysieke passie enorm.

U gaat volledig op in seksualiteit, het neemt u totaal in beslag. Het kan daarom zijn dat u aangetrokken wordt door onconventionele vormen van seks, waarin u controle uitoefent of ondergaat in bepaalde situaties.

Uw gevoelens zijn heel intens, wat een terugslag kan geven als de affaire op niets uitdraait. Probeer, als dat gebeurt, geen wrok te koesteren naar uw ex-geliefde. Sommige verhoudingen werken niet, daar hoeft niemand schuldig aan te zijn.

naar boven

Zon in Kreeft

U stelt uzelf nogal defensief op in relaties maar als u zeer gemotiveerd bent, stort u zich juist in het tegenovergestelde; onbaatzuchtige, soms welhaast zelfontkennende, emotionele verstrengelingen.

Ware betekenisvolle relaties houdt u waarschijnlijk privé, zodat de buitenwereld niet te weten komt wat er werkelijk aan de hand is in uw emotionele bestaan.

De fysieke zorg voor en het welzijn van uw geliefde zijn heel belangrijk voor u. U kunt zo goedgeefs zijn dat het niet leuk meer is.

Met uw Zon in Kreeft zou u een geliefde willen omringen en helemaal inpakken, dus zoek iemand die niet al te onafhankelijk is, iemand die niet geïrriteerd raakt van uw onophoudelijke, subtiele blijken van liefde.

Het is belangrijk dat u emotioneel gezien heel subtiel uw balans bewaart, zodat u zich niet afsluit voor anderen, maar ook niet te toegankelijk bent.

Adverteren
naar boven

Zon in het Achtste Huis

Deze stand geeft aan dat fysieke seksualiteit en tastbare intimiteit uiterst belangrijk voor u zijn.

Door uw ijzersterke intuïtie oefent u wellicht onbewust behoorlijk veel macht over anderen uit en hebt u controle over hen zonder dat zij het beseffen. Wees te allen tijden voorzichtig met deze 'dierlijke aantrekkingskracht', die min of meer bovenzinnelijk kan zijn, zodat u geen misbruik maakt van uw partner of onnodig in machtspelletjes verstrikt raakt.

U voelt zich wellicht aangetrokken tot een partner die aanzienlijk ouder of jonger is dan u, waardoor de situatie zich voordoet dat een partner meer ervaring heeft en de ander dingen leert. Met wie u ook iets hebt, intensiteit is het sleutelwoord.

naar boven

Maan in Kreeft

U hebt een uiterst vriendelijke inborst en bent altijd bereid te luisteren naar andermans problemen en ellende. In uw jeugd was u wellicht nauw betrokken bij mensen met emotionele problemen, wat een enorme druk heeft gelegd op uw persoonlijke kracht.

U put voldoening uit het troosten en helpen van een verdrietige geliefde. Dat is prima zolang uw partners problemen niet de hele relatie overschaduwen.

Hebt u eenmaal een relatie opgebouwd, dan bloedt die nooit dood, al zal de kwaliteit en aard van uw liefde voortdurend en aanzienlijk wisselen.

naar boven

Maan in het Achtste Huis

U wordt aangetrokken door intense, veelbetekenende, ietwat mysterieuze relaties met een intens emotionele diepgang. U moet wel uw best doen om de situatie in de hand te houden, zodat de emotionele stormen die u creëert u niet overrompelen.

Loopt een relatie om een of andere reden toch uit de hand, dan is de beste oplossing de druk van de ketel halen en gewoon de problemen uitpraten.

Hoe meer ervaring uw geliefde heeft hoe beter, want fysieke aandacht is hoogst lonend voor u. Hoe meer u zich op dit gebied kunt ontwikkelen, hoe meer de relatie opbloeit.

naar boven

Venus in Maagd

U voelt zich waarschijnlijk het meest op uw gemak bij een vertrouwde geliefde die uw gewoontes en verlangens goed kent. Om optimaal van de liefde te kunnen genieten moet uw partner precies op de hoogte zijn van uw voor- en afkeuren. Laat achterhaalde morele taboes u er niet van weerhouden om uw liefdespotentieel optimaal aan te boren.

Het kan een feest zijn voor u en uw geliefde om uw fantasieën tot in details op te schrijven en uit te wisselen. Dan kan het liefdesspel, op een heel eigen manier, een droom zijn die uitkomt.

naar boven

Venus in het Negende Huis

U houdt van nature van alles wat nieuw en bijzonder is in een relatie. Seks op z'n best is voor u doorlopend een avontuur. U wilt een constant frisse, emotionele kijk op de liefde. Een die niet in het slop belandt.

U bouwt ongetwijfeld een goede relatie op die op zichzelf een avontuur is en vol leerzame ervaringen. Een buitenlandse liefde of iemand uit een andere cultuur kan zeer opwindend en uitdagend voor u zijn.

Adverteren
naar boven

Mars in Weegschaal

U bent hoogstwaarschijnlijk degene die variatie aankaart in een relatie, want uw affaires zijn zelden statisch.

Al probeert u wellicht bewust afwisseling te brengen, in een sfeer van oprechte flexibiliteit en mogelijkheden, u kunt ontaarden in een patroon van zinloos omtoveren en schuiven. Wees u ervan bewust dat er eerst iets moet veranderen voordat u opnieuw kunt ordenen.

U bent zo uit op eerlijkheid in een relatie dat u zich terugtrekt als u het gevoel krijgt dat het de gelijkwaardigheid ten goede komt.

Wat fysieke affectie betreft is het voor u belangrijk dat u begripvol en aangenaam kunt functioneren, dus is het zaak dat u weet wat uw partner aanspreekt. Uw aanpak is vrij actief en hartstochtelijk, dus bent u op uw best samen met iemand die net zo spontaan is.

naar boven

Mars in het Tiende Huis

Of u er nu op uit bent of niet, u ontdekt dat uw activiteiten, in en buiten de slaapkamer, de aandacht van anderen trekken.

Uw liefdesrelaties hebben wellicht veel effect op de manier waarop u uw carrière vormgeeft en het kan zijn dat u ook op dat gebied veel baat hebt bij uw geliefden.

Raken uw liefdesleven en uw professionele leven met elkaar verstrengeld, zorg er dan wel voor dat de relatie duurzaam belooft te zijn en aangenaam verloopt, want een scheiding op seksuele of emotionele gronden kan voor u beiden desastreus uitwerken op velerlei gebied.

Van de andere kant kunt u zo worden opgeslokt door uw carrière dat u nauwelijks tijd hebt voor persoonlijke intimiteit. In dat geval is het verstandig om uzelf regelmatig een "pauze" te gunnen zodat u de kans krijgt iets te doen aan de broodnodige persoonlijke expressie.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Adolphus Busch [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 10 juli 1839 kloktijd: 16:00
in Mainz, Germany U.T: 15:26:56
8e16, 50n01 sterrentijd: 11:11:29

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Kreeft 17°36'53 in huis 8 direct
Maan Kreeft 13°29'44 in huis 8 direct
Mercurius Leeuw 2°09'21 in huis 8 direct
Venus Maagd 2°21'41 in huis 9 direct
Mars Weegschaal 7°01'06 in huis 10 direct
Jupiter Weegschaal 10°30'56 in huis 10 direct
Saturnus Boogschutter 4°21'00 in huis 1 retrograde
Uranus Vissen 16°16'15 eind van huis 3 retrograde
Neptunus Waterman 11°52'23 in huis 3 retrograde
Pluto Ram 18°55'52 in huis 5 direct
Maanskn.(t) Vissen 17°38'26 in huis 4 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Schorpioen 25°40'32
2de huis Boogschutter 27°21'26
3de huis Waterman 7°40'47
Imum Coeli Vissen 16°48'47
5de huis Ram 16°33'46
6de huis Stier 8°25'46
Descendant Stier 25°40'32
8ste huis Tweelingen 27°21'26
9de huis Leeuw 7°40'47
Medium Coeli Maagd 16°48'47
11de huis Weegschaal 16°33'46
12de huis Schorpioen 8°25'46

Majeure aspecten
Zon Conjunct Maan 4°07
Zon Vierkant Jupiter 7°06
Zon Driehoek Uranus 1°21
Zon Vierkant Pluto 1°19
Maan Vierkant Mars 6°29
Maan Vierkant Jupiter 2°59
Maan Driehoek Uranus 2°47
Maan Inconjunct Neptunus 1°37
Maan Vierkant Pluto 5°26
Mercurius Sextiel Mars 4°52
Mercurius Driehoek Saturnus 2°12
Venus Vierkant Saturnus 1°59
Mars Conjunct Jupiter 3°30
Mars Sextiel Saturnus 2°40
Mars Driehoek Neptunus 4°51
Jupiter Driehoek Neptunus 1°21
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst