•    
  Planetpositioner
  17-Mar-2018, 19:15 UT/GMT
  Sol278'24"1s08
  Måne09'51"3s20
  Merkur154'44"8n18
  Venus1325'55"4n23
  Mars03'42"23s27
  Jupiter236'22"r17s22
  Saturn821'15"22s18
  Uranus2643'26"9n48
  Neptun1425'55"6s58
  Pluto2058'16"21s28
  Sand Månek.1418'12"r16n32
  Chiron2813'52"2n26
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Educator 6700 [Adb], født 16 Februar 1930
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Vandbæreren, Månen i Vægten *Ascendanten i Stenbukken, Saturn i 12. hus *Solen i 1. hus *Venus i 1. hus *Pluto i opposition til Ascendanten *Månen i 8. hus *Saturn i 12. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 16 Februar 1930 kl. 5:00 i New York NY, Alaska.

Dit soltegn er Vandbærer. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Stenbuk, og din Måne står i Vægt.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Vandbæreren, Månen i Vægten

Denne astrologiske kombination af lufttegn giver dig en god dømmekraft og en skarp iagttagelsesevne. Du kan få adgang til en kundskab ud over det almindelige ved hjælp af intuition og forudseenhed. Dine vurderinger er altid præget af balance og indre ligevægt. I kærlighed er du ivrig efter at behage; din personlighed er charmerende og forsonende. Du føler dig mest tryg i et partnerskab eller et kooperativt foretagende.

Ting, som fryder din følsomhed, er fuldkommenheden og den kompositoriske balance i hvert eneste menneskeligt værk. Heraf følger, at du er et fredselskende menneske i universel forstand. Din tolerante indstilling gør det muligt for dig at finde acceptable elementer hos alle parter i en diskussion.

Livet burde til fulde begave dig med de belønninger, som vi alle kunne ønske os, for du er et usædvanlig alsidigt og velbegavet menneske.

til top

Ascendanten i Stenbukken, Saturn i 12. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Stenbukken op i horisonten. Dets hersker, Saturn, er placeret i 12. hus.

Stenbukkens tegn tyder på en tilværelse, hvor temperamentet i meget vigtigt. Du giver indtryk af ambitioner, ihærdighed, viljestyrke, bestandighed og udholdenhed. Du blev født med en tendens til at søge materiel, social, ja måske endda politisk magt.

Stenbukken giver tendens til en udfordrende tilværelse, som tvinger dig til at bruge alle dine resurser for at sejre. På grund af din takt og klogskab vil du være begunstiget med betydningsfulde personers velvilje.

Dit sind er egocentrisk og rationelt, og du har en medfødt tendens til skepsis. Du er i stand til at arbejde hårdt og vil tålmodigt udholde forhindringer og skuffelser.

Kærlighedsmæssigt og i alle andre aktiviteter vil du gå frem med forsigtighed. Du vil seriøst overveje alle et forholds forgreninger, især vedrørende din egen uafhængighed, og du vil ikke binde dig til en partner, før du er sikker i dit valg. Herefter vil der imidlertid være tendens til en fredelig og stille tilværelse.

Du er meget sparsommelig i dine daglige gøremål, og hvis du ikke får kontrol over dette karaktertræk, kan du komme til at virke temmelig nærig.

Du er mest egnet til en stilling af regeringsmæssig, kommunal eller politisk karakter eller inden for en stor forretningsorganisation, hvor hierarkiet er nøje defineret. Nøglebegrebet i din professionelle orientering er ansvarlighed.

Annoncering
Denne placering tyder på, at dit liv føres i mørket, og at du er tilbøjelig til at lægge planer i ly af ensomheden. Du har ikke noget imod afsondretheden, så længe du kan tænke og udtrykke dig frit.

Du vil muligvis blive i stand til at opsamle store pengesummer på en måde, som ikke virker helt acceptabel på dine bekendte.

til top

Solen i 1. hus

Solen stod i dit 1. hus ved fødslen. Du er en energisk natur, stolt og selvhævdende. Du fremstår begejstret og energisk i alle situationer. Din medfødte udadvendte natur og personlige måde at optræde på gør sædvanligvis et godt indtryk på andre mennesker.

Din forstærkede selvfølelse betyder, at du kommer i kontakt med en stærk vilje, og du kan styre din vilje således, at den passer til din målsætning og dine ønsker i livet. Denne placering af Solen giver lederevner, for du er tilbøjelig til at tiltrække andre mennesker og have en stærk indflydelse på dem, når de er sammen med dig.

Du bryder dig ikke om at være afhængig af andre, men du holder fast ved dine venner, for de vil som regel gerne hjælpe dig, når du har brug for det. Du er også selv villig til at hjælpe dem af dine nære venner, som fortjener det, men kun hvis du ved, at din indsats vil blive påskønnet.

Ofte foretrækker du at arbejde alene. Men det er ikke din eneste mulighed, for du er god til at tilpasse dig et samarbejde med andre, blot du har frihed til at udfolde dig. Med Solen i 1. hus er der tendens til at overvurdere din egen betydning, men gennem gentagne kontakter med andre vil du uundgåeligt nå frem til en mere realistisk vurdering af dine evner og muligheder.

til top

Venus i 1. hus

Venus stod i dit 1. hus ved fødslen. Dette er en stærk placering af Venus, for det giver din personlighed charme og bibringer dig en venlig og behagelig natur.

Du koncentrerer dig en hel del om dit udseende, og selvom du måske ikke er specielt smuk eller køn, er der en blødhed og venlighed over dig, som får mange til at holde af dig.

Du holder af at omgive dig mest muligt med skønhed og ynde. Du er stærkt knyttet til naturen og foretrækker en stille, landlig tilværelse frem for bylivets plastgenstande.

Det er sandsynligt, at du er vokset op i en atmosfære af varme og sympati. Nu er det nemt for dig at udfolde de samme følelser over for familie og venner, og andre regner ofte med, at du sørger for at genoprette freden i vanskelige situationer.

Du har en god sans for musik, kunst og drama, og måske har du lyst til at dyrke en form for kunstnerisk udtryk.

Du arbejder hårdt for at komme godt ud af det med andre, og som regel forsøger du at afgøre diskussioner med diplomati frem for magt. Du må lære at hævde dig, når det er nødvendigt, og forsvare dine rettigheder, om nødvendigt også med magt. Ellers vil andre mennesker ikke have ret stor respekt for dig.

Dine relationer til andre er vigtige for dig, og du strækker dig ofte meget langt for at indlede sådanne. Det er afgørende, at dine forbindelser forbliver harmoniske, for skænderier og diskussioner påvirker dig negativt.

til top

Pluto i opposition til Ascendanten

Plutos opposition til Ascendanten viser, at du tiltrækker mennesker med et stærkt ego og temperament. Du nærer et stort ønske om en tæt og intim kontakt med mange af de mennesker, som du omgås. Du stiller store krav til de mennesker, du har med at gøre, men du hader det, når der bliver stillet tilsvarende krav til dig selv. Den slags problemer kan ødelægge et ellers fascinerende forhold.

Dit talent ligger i din evne til at styre andre mennesker, så reklameverdenen er et felt, som du burde kunne forbinde dig med.

Almindeligvis får du de ting, du ønsker, når du ønsker dem, og du tåler ikke at få dine krav afvist. Hvis du er motiveret for at ændre menneskers indstilling til deres sociale opgaver, vil du kunne skabe mirakler.

til top

Månen i 8. hus

Månen stod i dit 8. hus ved fødslen. Da Månen giver en evne til intens sanseoplevelse, vil du kunne opleve, at din interesse gradvist vækkes for seksuelle forhold, overnaturlig og spiritistisk forskning og mentale grublerier over forestillingen om, at der måske findes et liv efter døden.

På et tidspunkt i dit liv vil du få mulighed for at arve fra kvindeligt hold eller fra din mors side af familien.

Annoncering
til top

Saturn i 12. hus

Saturn stod i dit 12. hus ved fødslen. Denne planet kan medføre mange ubehagelige og irriterende hindringer i dit liv og kan øge din følelse af, at omgivelserne begrænser dig.

Din professionelle ære påvirker i høj grad dine følelser, og du er vældig godt tilfreds, når tingene går godt. Måske er skæbnen nødt til at lære dig at skelne tydeligere mellem virkelighed og fantasi.

Der gemmer sig nogle komplekser i dit ubevidste, og de kan ytre sig i dit sind som overfølsomhed, et ønske om at være alene og at gøre tingene selv, så ingen får at vide, hvordan du har det. Du får brug for en smule humor og selvtillid.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Educator 6700 [Adb] (mand)
født den 16. februar 1930 lokaltid: 5:00
i New York NY, USA U.T.: 10:00
74w00, 40n42 sid. tid: 14:46:41

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vandbærer 27°01'00 i hus 1 direkte
Måne Vægt 9°00'17 i hus 8 direkte
Merkur Vandbærer 0°48'47 i hus 1 direkte
Venus Vandbærer 29°21'51 i hus 1 direkte
Mars Vandbærer 7°29'13 i hus 1 direkte
Jupiter Tvilling 6°47'00 slutningen af hus 4 direkte
Saturn Stenbuk 8°43'22 i hus 12 direkte
Uranus Vædder 8°57'59 i hus 2 direkte
Neptun Jomfru 2°21'15 slutningen af hus 7 retrograd
Pluto Krebs 17°48'16 slutningen af hus 6 retrograd
Sand Måneknude Tyr 5°13'35 i hus 3 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Stenbuk 19°42'42
2.Hus Fisk 3°54'27
3.Hus Vædder 14°27'48
Imum Coeli Tyr 14°07'56
5.Hus Tvilling 6°54'44
6.Hus Tvilling 27°19'31
Descendant Krebs 19°42'42
8.Hus Jomfru 3°54'27
9.Hus Vægt 14°27'48
Medium Coeli Skorpion 14°07'56
11.Hus Skytte 6°54'44
12.Hus Skytte 27°19'31

Større aspekter
Sol Konjunktion Venus 2°21
Sol Opposition Neptun 5°20
Måne Trigon Mars 1°31
Måne Trigon Jupiter 2°13
Måne Kvadrat Saturn 0°17
Måne Opposition Uranus 0°02
Merkur Trigon Jupiter 5°58
Merkur Kvinkuns Neptun 1°32
Venus Opposition Neptun 2°59
Mars Trigon Jupiter 0°42
Mars Sekstil Uranus 1°29
Jupiter Kvinkuns Saturn 1°56
Jupiter Sekstil Uranus 2°11
Jupiter Kvadrat Neptun 4°26
Saturn Kvadrat Uranus 0°15
Pluto Opposition Ascendant 1°54
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt