•    
  Actuele planetaire posities
  20-apr-2018, 18:20 UT/GMT
  Zon036'56"11n41
  Maan218'57"20n14
  Mercurius558'41"0n49
  Venus2512'42"19n27
  Mars1828'51"23s05
  Jupiter2035'27"r16s40
  Saturnus98'35"r22s14
  Uranus2836'36"10n29
  Neptunus1534'50"6s32
  Pluto2117'11"21s28
  Ware Knoop1117' 5"r17n23
  Cheiron011' 2"3n12
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Ezer Weizman [Adb], geboren op 15 juni 1924
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Ezer's geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Ezer al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Iemand gehoorzamen, wat sommige kinderen als iets heel gewoons accepteren, is voor Ezer beslist niet zo gemakkelijk, en hij is altijd geneigd om andermans gezag op de proef te stellen ­ zowel thuis als op school ­ en daarbij gaat hij tot het uiterste. Bij het opgroeien heeft [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Ezer's innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Hij is een ontzettend levendig en sprankelend kind, een geboren leider, die vermoedelijk zowel afgunst als bewondering zal opwekken bij meer verlegen broertjes en zusjes, of bij vriendjes en vriendinnetjes op school. Maar hoewel hij een warme persoonlijkheid is, erg ruimhartig, [...]

[..] " ­ zullen alleen maar maken dat hij een diepe wrok gaat koesteren, die zich later ongetwijfeld zal keren tegen alle symbolen van autoriteit waarmee hij nog te maken zal krijgen. Ezer is een energiek en bevlogen individu, dat liefde, begrip en geduldige vastbeslotenheid [...]

Verborgen trekjes

[..] Het is dus niet uitgesloten dat hij snel geneigd is om wat hij voelt, en het feit dat hij anderen nodig heeft te verbergen, en strijd moet leveren om de steeds weer terugkerende aanvallen van angst en zelftwijfel de baas te blijven. Aan de buitenkant kan het lijken alsof [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Niemand kan natuurlijk voor eeuwig een emotionele eenheid met een ander blijven vormen, want het hoort nu eenmaal bij de menselijke natuur om zowel afgescheidenheid als eenheid te willen ervaren. Daarom is een van de grootste uitdagingen voor Ezer in zijn jeugd om boven [...]

[..] Daarom is misbruik van macht ­ openlijk of meer subtiel ­ of het met harde hand uitoefenen van gezag niet alleen onnodig, maar ook erg destructief voor Ezer's zelfvertrouwen. Vader moet er alles aan doen om met zijn zoon een gewoon en heel normaal contact te onderhouden. Dan kan [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst