•    
  Actuele planetaire posities
  18-feb-2018, 11:20 UT/GMT
  Zon2944'57"11s34
  Maan2936'14"3s34
  Mercurius031'19"13s06
  Venus923'24"9s24
  Mars1357'58"22s02
  Jupiter2240'50"17s19
  Saturnus628'43"22s24
  Uranus2529'23"9n21
  Neptunus1324' 4"7s22
  Pluto2020'44"21s31
  Ware Knoop1455'43"r16n21
  Cheiron2638'55"1n51
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Ezer Weizman [Adb], geboren op 15 juni 1924
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Tweelingen, Maan in Schorpioen *Ascendant in Ram, Mars in het Elfde Huis *Zon in het Derde Huis *Venus in het Vierde Huis *Saturnus in het Zevende Huis *Maan in het Achtste Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 15 juni 1924 om 1:00 in Tel aviv,.

Uw zonneteken is Tweelingen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Ram en uw Maan staat in Schorpioen.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Tweelingen, Maan in Schorpioen

U bent geboren met de Zon in Tweelingen en de Maan in Schorpioen. Deze astrologische combinatie maakt uw persoonlijkheid complex, met meerdere gezichten.

Uw kern staat onder invloed van de Zon in Tweelingen en dat sterkt uw intellect en uw hang naar mentale activiteiten. U bent enorm ambitieus en wilt het liefst een vinger in de pap hebben op het gebied van politiek of onderwijs.

Uw geest is veranderlijk en veelzijdig, maar daar is niets mis mee. U bent vaak in gedachten en gaat op in abstracte fantasieën. U bent maar zelden serieus of routineus.

Uw innerlijk verschilt enorm van uw maatschappelijke rol, die onder invloed van de Maan in Schorpioen staat. In dagelijkse taken is uw houding uiterst stabiel en vastberaden. U bent zelfverzekerd en staat ongetwijfeld uw mannetje. U bent abrupt en direct, vaak meer dan goed voor u is. Als u uzelf ertoe zet kunt u zich goed concentreren en hard werken. U spartelt tegen bij veranderingen, vooral als u het vermoeden hebt dat ideeën worden opgedrongen. U raakt erg snel geïrriteerd en bekijkt de meeste dingen met een sceptische, welhaast cynische blik.

Seks is heel belangrijk in uw leven. Uw seksuele instinct is zo gevoelig dat u, zonder dat u dat op het moment zelf zo bedoelt, volledig wordt afgeleid tot het intense fysieke verlangen is bevredigd. U bent uit op de intense geneugten des levens. Hoogstwaarschijnlijk sluit uw intellectuele innerlijk niet goed aan bij dit gedeelte van uw persoonlijkheid.

U zult meer controle krijgen over uw bezigheden in de buitenwereld wanneer u vaker gehoor geeft aan uw innerlijke stem.

naar boven

Ascendant in Ram, Mars in het Elfde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Ram aan de horizon. De heerser Mars staat in het elfde huis.

Ram is het eerste teken van de dierenriem en mensen met Ram als ascendant willen ook graag letterlijk voorop lopen in alles wat ze doen en waarbij ze betrokken raken. Dit hoofdteken maakt u zeer actief en ondernemend. U durft impulsief, moedig en stoer te zijn en hoopt daardoor erkenning uit de buitenwereld te krijgen.

Over het algemeen krijgt u met veel ups en downs en veranderingen te maken, dat sluit psychologisch aan bij uw temperament. Of u succesvol bent in uw leven hangt ondermeer af van de kansen die u krijgt om uw aangeboren kwaliteiten te ontwikkelen. Leert u uw minder positieve trekjes bij te stellen, zoals roekeloosheid en geen oog voor de emoties en mening van anderen, dan zult u minder weerstand ervaren uit uw omgeving.

Ram geeft de mensen die door dit teken worden beïnvloed interesse voor de buitenwereld en werk in de openbaarheid. U kunt succesvol zijn (of tenminste proberen om dat te zijn) in werk of activiteiten die te maken hebben met ideeën lanceren of actief strijd leveren. Ook loopt u warm voor projecten die op een of andere manier met nieuwe concepten of origineel werk te maken hebben en waarin u de leiding kunt nemen. Het kan een probleem zijn dat uw voorkeur voor het nieuwe in projecten zo sterk is dat u oude concepten en voormalige bijdragen, die wel degelijk van nut kunnen zijn om uw doel te bereiken, negeert of zelfs ontkracht. Omdat u impulsief en direct bent en een hekel hebt aan dubieuze ondernemingen zult u vele interessante vriendschappen aantrekken, maar ook grote vijanden maken.<0} Uw leven is kleurrijk door uw passie en enthousiasme. Seksueel gezien bent u snel, agressief en duidelijk. U bent dol op vertier en geniet met een heldere, open en sprankelende blik.

Adverteren
Het elfde huis is het huis van hoop, aspiraties, wensen, vriendschappen en geluk. Veel van uw energie is gericht op zaken die met vriendschappen (of vrienden die vijanden worden) en vrijheid te maken hebben. De relaties met mensen in uw sociale netwerk zijn niet zonder meer bevredigend. De kans op conflicten in uw vriendenkring is groot. Leer uw impulsen en uitgesproken manieren beheersen om deze situaties te verbeteren. U moet vechten voor uw vrijheid en gelijkwaardige behandeling.

naar boven

Zon in het Derde Huis

De Zon staat in het derde huis van uw geboortehoroscoop.

Uw identiteit, die door de Zon wordt bewaakt, moet in deze staat van bewustzijn diverse karmische testen doorstaan op mentaal gebied. Uw opdracht is communicatie en meer kennis vergaren. Uw geest streeft naar triomfen, sociaal succes, eer, macht en verhevenheid door intellectueel inzicht.

Uw pad naar roem, eer, respect en vooruitgang leidt langs studie, communicatie, beweging en zelfexpressie. Uw kijk op het leven is optimistisch, zelfverzekerd, vriendelijk en hartelijk.

Zwakke punten van uw denkwijze zijn; weinig interesse in details of een serieuze carrière en zaken negeren die u beneden uw waardigheid acht.

naar boven

Venus in het Vierde Huis

Venus staat in het vierde huis van uw geboortehoroscoop. Dit is over het algemeen een zeer gunstige en vruchtbare stand die uitstekende familiebanden en een vredige, mooie woonsituatie aangeeft.

Deze stand geeft talloze sociale toestanden, feestjes, evenementen en andere festiviteiten in uw privé-leven aan.

Aan het einde van uw leven boekt u financiële winst en mag u op grote economische verbeteringen rekenen.

Als natuurliefhebber kunt u uw hart ophalen.

naar boven

Saturnus in het Zevende Huis

Saturnus staat in het zevende huis van uw geboortehoroscoop. In de omgang met anderen bent u zeer omzichtig en gereserveerd. U werkt langzaam maar zeker naar een gevoel van vertrouwen toe. In de buitenwereld schuilen voor u vele obstakels. Dezelfde barrière die u verhindert relaties met anderen aan te gaan zal zich uiten in eenkennigheid in ideeën en gevoelens. Dat geeft aan dat de sleutel tot spirituele en materiële ontwikkelingen voor u ligt in uw reactie op de diverse testen die u moet ondergaan. Leer geduldig accepteren dat menselijke relaties nu eenmaal moeilijkheden met zich meebrengen.

Saturnus toont niet snel emoties. Maar gaat u eenmaal een relatie voor het leven aan, dan zal diegene plichtsgetrouw en emotioneel stabiel zijn, net zoals u ook in zo'n situatie die eigenschappen vertoont. Toch krijgt u in uw leven zorgelijke ervaringen te verwerken op relatiegebied. Dat zal meestal betrekking hebben op bepaalde beperkingen die een verbintenis oplegt. Wellicht wordt uw persoonlijke vrijheid op een bepaalde manier aan banden gelegd.

De sleutel tot stabiele relaties schuilt in de kunst om deze obstakels in een filosofisch licht te plaatsen.

naar boven

Maan in het Achtste Huis

De Maan staat in het achtste huis van uw geboortehoroscoop. Omdat de Maan intens zoekend en gevoelig is, zult u merken dat u een groeiende belangstelling krijgt voor seksuele aangelegenheden. Bovennatuurlijk en spiritueel onderzoek zullen sterke gevoelens oproepen over de mogelijkheid van een leven na de dood.

Op een bepaald punt in uw leven bestaat de kans dat u van vrouwelijke familieleden of familie van de kant van uw moeder erft.

Adverteren
NB: De Maan staat technisch gezien op de grens van huis 7 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 8.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Ezer Weizman [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 15 juni 1924 kloktijd: 1:00
in Tel aviv, Israel U.T: 23-00
34e46, 32n04 sterrentijd: 18:50:54

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Tweelingen 23°33'38 in huis 3 direct
Maan Schorpioen 21°37'55 eind van huis 7 direct
Mercurius Tweelingen 2°48'18 in huis 2 direct
Venus Kreeft 17°05'59 in huis 4 retrograde
Mars Waterman 26°24'42 in huis 11 direct
Jupiter Boogschutter 13°54'14 in huis 8 retrograde
Saturnus Weegschaal 25°46'44 in huis 7 retrograde
Uranus Vissen 21°27'34 in huis 12 direct
Neptunus Leeuw 18°11'00 in huis 5 direct
Pluto Kreeft 11°24'37 eind van huis 3 direct
Maanskn.(t) Leeuw 25°00'06 in huis 5 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Ram 18°50'10
2de huis Stier 23°13'28
3de huis Tweelingen 18°50'04
Imum Coeli Kreeft 11°42'11
5de huis Leeuw 6°15'22
6de huis Maagd 7°17'33
Descendant Weegschaal 18°50'10
8ste huis Schorpioen 23°13'28
9de huis Boogschutter 18°50'04
Medium Coeli Steenbok 11°42'11
11de huis Waterman 6°15'22
12de huis Vissen 7°17'33

Majeure aspecten
Zon Inconjunct Maan 1°56
Zon Driehoek Mars 2°51
Zon Driehoek Saturnus 2°13
Zon Vierkant Uranus 2°06
Zon Sextiel Neptunus 5°23
Zon Sextiel Ascendant 4°43
Maan Driehoek Venus 4°32
Maan Vierkant Mars 4°47
Maan Driehoek Uranus 0°10
Maan Vierkant Neptunus 3°27
Maan Inconjunct Ascendant 2°48
Venus Driehoek Uranus 4°22
Venus Conjunct Pluto 5°41
Venus Vierkant Ascendant 1°44
Mars Driehoek Saturnus 0°38
Jupiter Driehoek Neptunus 4°17
Jupiter Inconjunct Pluto 2°30
Jupiter Driehoek Ascendant 4°56
Neptunus Driehoek Ascendant 0°39
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst