•    
  Actuele planetaire posities
  23-apr-2018, 05:07 UT/GMT
  Zon30'19"12n31
  Maan70'58"18n09
  Mercurius715'10"0n57
  Venus2811'49"20n15
  Mars1941'58"23s00
  Jupiter2018'38"r16s35
  Saturnus97'38"r22s14
  Uranus2845' 2"10n32
  Neptunus1539' 2"6s30
  Pluto2117'14"r21s28
  Ware Knoop1114'11"17n24
  Cheiron018'46"3n16
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor C-Section 15184 [Adb], geboren op 9 september 1988
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via C-Section 15184s geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen C-Section 15184 al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Dat is haar voldoende tijd geven om te ontdekken wat die emoties inhouden, en met voldoende respect naar haar luisteren, als zij probeert ze onder woorden te brengen ­ hoe dwaas of overdreven ze ook mogen lijken, of hoeveel boosheid er ook in schuilt. Het kan ook erg helpen [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in C-Section 15184s innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Liefde is voor C-Section 15184 pas echt iets waard als je voor iemand van wie je houdt ook actief iets wilt doen. De opvatting die zij van nature heeft over wat "goed" is, betekent goed handelen, want alleen goede bedoelingen hebben is niet genoeg. Hoewel zij overal voor [...]

[..] Haar ouders en de rest van het gezin zullen vermoedelijk geen dromer in haar zien, in het bijzonder niet, omdat zij fysiek gezien waarschijnlijk erg actief en energiek is. Toch leeft er van binnen en onzichtbaar iets in haar, dat haar af en toe erg rusteloos kan maken, snel [...]

Verborgen trekjes

[..] Zij is het kind van koninklijke ouders, of van een godenpaar; zij is het kind met een grootse en unieke lotsbestemming, dat haar van alle andere kinderen onderscheidt; zij zal niet altijd te lijden hebben onder de beperkingen van het gewone leven, maar zal eens haar werkelijke [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Zij kan soms té serieus zijn over wat zij voelt, en lichtgeraakt over alles wat maar lijkt op plagerij of kritiek. Maar zij is van nature vriendelijk en goedhartig, en beleeft er oprecht plezier aan om anderen te helpen. Kwaadaardigheid en opzettelijk cru doen zal haar steeds [...]

[..] Ook als haar moeder moe is, last van stress heeft en zich allesbehalve energiek voelt, denkt het meisje toch dat haar moeder op een of andere magische manier de deur naar de toekomst kan openen, en haar vertrouwen en inspiratie kan geven. C-Section 15184 wil ruim de tijd [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst