•    
  Actuele planetaire posities
  18-jun-2018, 04:10 UT/GMT
  Zon2653'58"23n24
  Maan2718'48"14n08
  Mercurius1050'44"24n56
  Venus457'45"20n58
  Mars845'19"21s58
  Jupiter146' 1"r14s58
  Saturnus632'29"r22s25
  Uranus133'31"11n31
  Neptunus1629'32"6s13
  Pluto2035'37"r21s39
  Ware Knoop630'15"18n39
  Cheiron217'46"4n08
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf juni 2018
voor C-Section 15184 [Adb], geboren op 9 september 1988
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat u van nature gedisciplineerd en realistisch bent, en de wetten van de stoffelijke wereld respecteert, zullen bepaalde ervaringen waarmee u in het komende jaar wordt geconfronteerd waarschijnlijk vruchtbaar blijken en blijvend profijt opleveren, al zult u ze aanvankelijk misschien als beperkend ervaren. U schrikt niet terug voor hard werken, en dat zal misschien van u worden gevergd, en u bent sterk genoeg om eenzaamheid te verdragen zonder rond te lopen met diep zelfmedelijden. Vermoedelijk ervaart [...]

Emoties beheersen

Saturnus driehoek Maan: Begin december 2017 tot midden oktober 2018

[..] U bent vermoedelijk duidelijker en consequenter in uw pogingen om creatieve ideeën te uiten en minder geneigd om uw gevoelens te overdrijven. Als anderen minder behulpzaam blijken dan u zou willen, kunt u het momenteel waarschijnlijk toch aardig alleen redden. U hebt [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Liefde van een bijzonder harmonieuze soort kan ertoe leiden dat u zich meer bewust wordt van wat er wezenlijk omgaat in mensen en dat u dieper besef krijgt van het belang van elk menselijk contact, en dat kan uw aangeboren zorg en aandacht voor anderen [...]

Niemand is volmaakt

prog. Venus vierkant Jupiter: Begin augustus 2017 tot eind april 2019

[..] Momenteel bent u innerlijk erg optimistisch en waarschijnlijk hebt u er gelijk in om ruimere en betere mogelijkheden te zoeken om u te ontwikkelen. Maar probeer verstandige en redelijke manieren te vinden om dit te doen, zonder tijd, energie en middelen te verspillen, [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Kamer met uitzicht

Uranus driehoek Maan: Midden mei 2018 tot begin maart 2020

[..] U wilt misschien veranderingen die u meer vrijheid geven om nieuwe creatieve mogelijkheden te ontdekken of om uw liefdesleven meer emotionaliteit in te blazen. Waarschijnlijk voelt u zich op het moment rusteloos en bent u vlug verveeld, en dit kan een uitstekende [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE STOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Doelen bereiken

Saturnus conjunct Midhemel: Begin februari 2019 tot eind december 2019

[..] U beweegt zich waarschijnlijk al enige jaren toe naar dit hoogtepunt van persoonlijk succes en hebt vermoedelijk af en toe het gevoel gehad dat u het nooit zou bereiken. Maar ongeacht wat u hebt geprobeerd op te bouwen, het zal waarschijnlijk vrucht dragen en u zult [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

De vleugels uitslaan

Uranus conjunct Ascendant: Eind mei 2018 tot midden maart 2020

Deze periode wordt gekenmerkt door snelle verandering van uw beeld van de werkelijkheid, aangezien u zelf verandert. U zult misschien ontdekken dat u beschikt over veel meer geduld, standvastigheid en trouw dan u besefte, en u moet misschien veranderingen tot stand [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Behoefte aan groei

Jupiter vierkant Zon: Midden januari 2019 tot begin oktober 2019

[..] Steek uw energie in ontwikkeling van uw organisatietalent en praktisch inzicht vóór u overhaaste beslissingen neemt die uw leven misschien ontwrichten. Het kan een opwindende, verrijkende en kansrijke tijd zijn, maar u kunt ook het hoofd stoten door gebrek aan bereidheid [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Het verleden goedmaken

Chiron vierkant Chiron: Eind april 2018 tot begin februari 2022

[..] Het belangrijke punt in deze periode is niet wie u wat aandoet, maar eerder hoe u reageert op de situaties die u ontmoet. Hoe meer u naar binnen kijkt, hoe duidelijker u waarschijnlijk zult inzien dat u in de loop der jaren krachtige afweermechanismen hebt ontwikkeld [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - FAQ - Forum - Contact Astrodienst - Privacybeleid - Gebruiksvoorwaarden - Sitemap