•    
  Actuele planetaire posities
  28-mei-2018, 00:56 UT/GMT
  Zon640'24"21n25
  Maan1845'13"12s37
  Mercurius2558' 0"18n26
  Venus107'22"24n51
  Mars411' 6"21s46
  Jupiter161'40"r15s27
  Saturnus755'50"r22s19
  Uranus038' 6"11n12
  Neptunus1621'40"6s15
  Pluto2059'44"r21s34
  Ware Knoop749'47"r18n18
  Cheiron148' 6"3n54
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor C-Section 15184 [Adb], geboren op 9 september 1988
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Stier Ascendant *Zon in Maagd *Zon in het Zesde Huis *Maan in Maagd *Maan in het Vijfde Huis *Venus in Leeuw *Venus in het Vierde Huis *Mars in Ram *Mars in het Twaalfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Vrouwelijk, geboren op 9 september 1988 om 21:31 in Athens,.

Je zonneteken is Maagd. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Stier en je Maan staat in Maagd.

naar boven

Stier Ascendant

Je reageert kalm en bedachtzaam op dingen. Je houdt niet van een te snelle of overhaaste aanpak.

Soms kun je heel koppig zijn en hoe meer druk iemand uitoefent, hoe meer jij je hakken in het zand drukt.

Van de buitenkant lijk je altijd kalm en beheerst. Niet dat je bepaalde gevoelens onderdrukt, maar uiterlijk laat je niet snel iets merken. Tegelijkertijd straal je aardse warmte en gemoedelijkheid uit.

Je houdt van comfort en de goede dingen van het leven.

naar boven

Zon in Maagd

Je bent heel zorgvuldig in alles wat je doet en hecht veel waarde aan orde en netheid. Je verwacht ook van anderen dat ze aan jouw hoge eisen voldoen en bent onmiddellijk teleurgesteld als dat niet zo is. Wanneer je iets verkeerds opvalt aan iets of iemand aarzel je niet om daar iets van te zeggen. Leer om dat vriendelijk te brengen, want anderen scherp bekritiseren schept negatieve gevoelens.

Je bent heel geïnteresseerd en probeert zoveel mogelijk op te steken. Wat je ook maakt of doet, je werkt altijd volgens perfectionistische maatstaven en verwacht dat anderen die ook hebben, maar dat is niet altijd zo.

Je helpt anderen graag omdat het je goed doet om nuttig te zijn. Je schuift je eigen zin opzij om iemand van wie je houdt te helpen. Anderen respecteren dat bijzonder.

Adverteren
naar boven

Zon in het Zesde Huis

Je bent een beetje verlegen en blijft het liefst op de achtergrond. Maar, wat je ook aanpakt, je wilt alles heel precies en goed doen. Je stelt zeer hoge eisen en probeert al het werk dat uit je handen komt zo goed als perfect te laten zijn.

Je bent niet goed bestand tegen agressieve mensen. Toch moet je leren om voor jezelf op te komen anders gaan zij je leven beheersen. Probeer meer zelfvertrouwen op te bouwen en minder zelfkritiek te hebben.

Je bent vooral bezig met doelen op de lange termijn en bezit meer inzet en vastberadenheid om je daaraan te houden dan de meeste mensen van jouw leeftijd.

naar boven

Maan in Maagd

Je bent een vrij serieus, maar meestal goedgemutst type. Zodra je beseft dat je iets kunt betekenen voor iemand, ben je bereid om aan te pakken. Je bent handig en fabriceert graag dingen. Dat doe je goed want je bent heel zorgvuldig.

Je bent keurig netjes en je stelt prijs op een ordelijke omgeving. Het stoort je als iets niet op z'n plaats ligt. Je bent kien op je gezondheid en volgt de beste adviezen op die je kent op dat gebied.

Wanneer je onder de mensen bent, stel je jezelf bescheiden op want je bent wat verlegen. Leer oog te hebben voor je eigen kwaliteiten en niet zo kritisch te zijn op jezelf.

Je bent graag nuttig en hulpvaardig naar anderen omdat dat je het gevoel geeft de moeite waard te zijn. Zorg wel dat je die diensten ook echt wilt bewijzen, want als je het tegen je zin doet hebben mensen er niet zoveel aan.

naar boven

Maan in het Vijfde Huis

Je laat zien wie je bent door je gevoelens te tonen, die heel sterk en levendig zijn.

Je snakt naar plezier en als ontspanning houd je van spelletjes, verhalen en televisieprogramma's, kortom, alles wat je emoties raakt.

Je maakt van je hart geen moordkuil en laat merken waarvan of van wie je houdt of een hekel hebt. Het is belangrijk voor je om eerlijk je emoties te kunnen tonen.

Soms kun je in een dwaze optimistische bui risico's nemen die echt zot zijn. Ook kunnen je gevoelens soms met je op de loop gaan, iets waar anderen niet goed raad mee weten.

naar boven

Venus in Leeuw

Je houdt van mensen en mensen houden van jou. Je bent heel trouw aan je vrienden. Je hebt een sterk gevoel voor eerlijkheid en rechtvaardigheid en dat eis je van alle relaties. Jouw liefde is namelijk sterk vermengd met trots.

Een andere kant van dit aspect is dat je wellicht vrienden uitkiest met wie je voor de dag kunt komen. Pas wel op dat je degenen die net zo waardevol zijn, maar wellicht niet zo opvallend of bekend, niet over het hoofd ziet.

In relaties moet je leren om compromissen te sluiten en aan de verlangens van anderen tegemoet te komen. Je kunt niet altijd je zin doordrijven; naarmate je ouder wordt, zul je de positieve kanten van geven en nemen leren zien. Je warmte en vriendelijkheid zorgen ervoor dat je in wezen bij iedereen geliefd bent.

naar boven

Venus in het Vierde Huis

Je houdt van een vertrouwde omgeving die comfortabel, plezierig, elegant en stijlvol is. Later verzamel je wellicht kunst of andere objecten die je huis verfraaien.

Geliefd zijn bij je ouders is voor jou nog belangrijker dan voor anderen. Waarschijnlijk krijg je alle warmte en affectie van hen die je nodig hebt. Verloopt de relatie met een van de twee, of beide ouders, moeizaam, dan word je daardoor psychologisch ook sterker geraakt dan de meeste mensen.

Adverteren
naar boven

Mars in Ram

Je bent een zeer onafhankelijk en assertief type.

Het liefst ga je je eigen gang, in je eigen tempo, zonder dat je hoeft te wachten op mensen die trager zijn. Daarbij wil je de eerste zijn, iemand die nieuwe activiteiten op gang brengt.

Je hebt geen behoefte om jouw aanpak op te dringen aan vrienden, als zij hun zin ook maar niet aan jou opdringen. Maar je houdt wel van competitie, dus wanneer iemand een uitdaging voorlegt doe je mee. Je bent licht ontvlambaar, maar dat trekt meestal snel weer bij en je bent niet rancuneus.

Jouw grootste probleem is samenwerken met anderen. Dat gaat moeizaam. Leer zo nu en dan toe te geven.

Je hebt de neiging overhaast en impulsief te reageren, heel onnadenkend. Als je de tijd neemt om voorzichtig te zijn zullen er minder snel problemen ontstaan.

naar boven

Mars in het Twaalfde Huis

Je bent vaak bang om voor jezelf op te komen. Je voelt jezelf snel verslagen en bent ervan overtuigd dat elke poging zinloos is. Die houding kan het gevolg zijn van omgaan met mensen die je niet voldoende hebben aangemoedigd. Je moet zelfvertrouwen opbouwen en iedereen die je een slecht gevoel geeft over jezelf negeren. Je hebt de neiging indirect of heimelijk te werk te gaan, achter de rug van mensen om, maar dat moet je leren vermijden.

In feite ben je een sterk individu en zodra je over die naïeve angsten over jezelf heengroeit kun je heel doeltreffend zijn.

Een ander positief punt is dat je heel goed alleen kunt werken. Het enige dat je nodig hebt is dat mensen je niet ontmoedigen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor C-Section 15184 [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 9 september 1988 kloktijd: 21:31
in Athens, Greece U.T: 18:31
23e43, 37n58 sterrentijd: 19:21:57

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Maagd 17°16'49 in huis 6 direct
Maan Maagd 1°49'44 in huis 5 direct
Mercurius Weegschaal 13°08'24 in huis 6 direct
Venus Leeuw 2°25'38 in huis 4 direct
Mars Ram 10°04'11 in huis 12 retrograde
Jupiter Tweelingen 5°46'04 in huis 2 direct
Saturnus Boogschutter 26°01'00 eind van huis 8 direct
Uranus Boogschutter 27°03'07 eind van huis 8 stationair (D)
Neptunus Steenbok 7°26'32 in huis 9 retrograde
Pluto Schorpioen 10°29'47 in huis 7 direct
Maanskn.(t) Vissen 14°06'30 in huis 11 direct
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Stier 2°31'10
2de huis Tweelingen 4°04'40
3de huis Tweelingen 27°18'45
Imum Coeli Kreeft 18°55'15
5de huis Leeuw 13°29'02
6de huis Maagd 16°40'29
Descendant Schorpioen 2°31'10
8ste huis Boogschutter 4°04'40
9de huis Boogschutter 27°18'45
Medium Coeli Steenbok 18°55'15
11de huis Waterman 13°29'02
12de huis Vissen 16°40'29

Majeure aspecten
Zon Sextiel Pluto 6°47
Zon Driehoek Midhemel 1°38
Maan Vierkant Jupiter 3°56
Maan Driehoek Saturnus 5°49
Maan Driehoek Uranus 4°47
Maan Driehoek Neptunus 5°37
Maan Driehoek Ascendant 0°41
Mercurius Oppositie Mars 3°04
Mercurius Vierkant Neptunus 5°42
Mercurius Vierkant Midhemel 5°47
Venus Sextiel Jupiter 3°20
Venus Vierkant Ascendant 0°06
Mars Sextiel Jupiter 4°18
Mars Vierkant Neptunus 2°38
Mars Inconjunct Pluto 0°26
Jupiter Inconjunct Neptunus 1°40
Saturnus Conjunct Uranus 1°02
Uranus Driehoek Ascendant 5°28
Neptunus Sextiel Pluto 3°03
Neptunus Driehoek Ascendant 4°55
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst