•    
  Actuele planetaire posities
  23-feb-2018, 10:47 UT/GMT
  Zon445'55"9s46
  Maan611'11"16n30
  Mercurius945'35"9s21
  Venus1536'41"7s00
  Mars1656'59"22s26
  Jupiter2255'44"17s22
  Saturnus653'25"22s23
  Uranus2541' 4"9n25
  Neptunus1335'14"7s17
  Pluto2028'48"21s30
  Ware Knoop1447'29"16n24
  Cheiron2655'28"1n57
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Arnelle Simpson [Adb], geboren op 4 december 1968
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Arnelle's geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Arnelle al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Als zij zich gelukkig voelt is zij het meest stimulerende, interessante en verrukkelijke gezelschap dat je je maar kunt wensen. Zij moet ook er ook meer op leren vertrouwen dat wat zij elke dag in emotioneel opzicht nodig heeft belangrijk is, en het is van wezenlijk belang [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Arnelle's innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Het vergroot vermoedelijk haar chronische rusteloosheid, maar ook het heerlijke enthousiasme dat zij toont bij het krijgen van een stuk speelgoed, het starten van iets nieuws, weer eens een tochtje gaan maken of op bezoek gaan bij iemand die zij nog niet kent. Zij heeft [...]

[..] Het betekent ook de vrijheid om tenminste een groot deel van de dag te kunnen dromen, en spontaan dingen te doen die plezier opleveren en een beroep op de creativiteit doen, in plaats van dat ze domweg gedaan moeten worden. Het beste is dat haar ouders wat discipline bijbrengen [...]

Verborgen trekjes

[..] Zij is stiekem net zo bang voor chaos als voor restricties, en haar veranderlijk en fantasierijk karakter kan maken dat zij soms wat verward is, en het gevoel heeft dat zij niet met beide benen op de grond staat. Haar hele jeugd zal Arnelle er instinctief mee bezig zijn [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Haar wens om alles over de wereld en wat er mee samenhangt te weten te komen is bovendien niet alleen een soort intellectuele oefening, maar vooral een manier om een emotionele band met anderen te krijgen. Verhalen, gezellig geklets, nieuwtjes ­ al dat soort dingen zijn [...]

[..] Conflicten tussen haar ouders of een starre traditionele rolverdeling thuis mogen nooit als excuus gebruikt worden om een stokje te steken voor deze in aanleg inspirerende relatie. Het is waarschijnlijk, dat Arnelle uiterst nieuwsgierig is hoe haar moeder over allerlei dingen [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst