•    
  Planetpositioner
  22-Maj-2018, 16:16 UT/GMT
  Sol131'27"20n28
  Måne811'22"10n50
  Merkur1531'21"14n51
  Venus344'22"25n03
  Mars224'21"21s53
  Jupiter1639' 2"r15s37
  Saturn813'14"r22s18
  Uranus022' 3"11n06
  Neptun1617'24"6s17
  Pluto214'28"r21s32
  Sand Månek.824' 6"r18n10
  Chiron137'19"3n49
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Janet Street-Porter [Adb], født 27 December 1946
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Vægten *Solen i Stenbukken *Solen i 3. hus *Månen i Vandbæreren *Månen i 4. hus *Venus i Skorpionen *Venus i 2. hus *Mars i Stenbukken *Mars i 3. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: kvinde, født 27 December 1946 kl. 0:30 i London, England.

Dit soltegn er Stenbuk. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vægt, og din Måne står i Vandbærer.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Vægten

Med Ascendanten i Vægten er du nærmest afhængig af fysisk skønhed og ynde i forbindelse med sex.

Hvis der er en ulempe ved denne placering, må det være, at du idealiserer kærligheden så meget, at det er vanskeligt for en partner at leve op til dine forventninger, både fysisk og følelsesmæssigt. Nu og da må du sørge for at komme ned på jorden, for ellers kan du komme til at sigte alt for højt for et realistisk parforhold.

I de fleste forhold vil du være den, der realiserer ideerne, frem for den der udtænker dem. Men du må give din partner masser af plads til personlig udvikling og undgå fristelsen til at manipulere for at få din vilje.

Hvis forholdet er godt afbalanceret, vil I kunne forme og artikulere det i en sådan grad, at andre vil betragte jer som et "smukt par."

til top

Solen i Stenbukken

Du er en meget stabil og pålidelig partner i et kærlighedsforhold. Når du binder dig i et forhold, har du i sinde at holde dig til det. Men du forhaster dig ikke med hensyn til at binde dig.

Når du gør det, ønsker du, at din kæreste skal leve op til alle dine forventninger, ligesom du er villig til at give dig selv fuldstændigt.

Af hensyn til din lykke på længere sigt vil det faktisk være godt for dig at søge efter en kæreste, som til stadighed kan indgyde forholdet et element af friskhed og originalitet. Du kan tjene som stabiliserende faktor og følelsesmæssig base for sådan en partner.

Du er tilbøjelig til at holde igen på de følelser, som du gerne vil udtrykke, så du har brug for en smidig og følsom partner, som kan udforske din personligheds dyb uden at træde på følsomme områder, som du endnu ikke er parat til at dele.

Annoncering
til top

Solen i 3. hus

De fleste mennesker har brug for deres partners fysiske tilstedeværelse for at kunne gennemføre et forhold, men du kan sagtens køre et forhold på afstand.

Du har en mere levende fantasi end de fleste og et større potentiale for seksuel forestillingsevne. Af den grund gør du klogt i at vælge en partner, som er rimeligt åben og ikke bange for at tale om sex.

til top

Månen i Vandbæreren

Selvom dit temperament er ret balanceret, så indeholder det potentialet til en ubegrænset mangfoldighed af reaktioner i forholdet til en kæreste. I hver eneste situation er du ægte kreativ og lydhør, en jævnbyrdig partner med hensyn til den følelsesmæssige og seksuelle opfindsomhed i forholdet.

Du foretrækker en partner, som er en udfordring, frem for en der tilbyder nogle færdigsyede rammer for forholdet.

En kæreste, som er verbalt kvik, vil være ideel for dig. Du vil blive lykkeligst i et forhold, som har masser af tid til at udvikle sig. I hjertets anliggender er tiden på din side.

til top

Månen i 4. hus

For dig er det ideelle forhold et, som danner et følelsesmæssigt bolværk i perioder med vanskeligheder eller bekymringer. Du er lykkeligst sammen med en partner, som er absolut trofast over for dig, og som altid er der, når der er behov for det.

Til dels af denne grund vil du formentlig slå dig ned i et samlevende forhold, fordi dette giver de bedste muligheder for varme og kærlighedsmæssigt udtryk. Du er ikke i stand til at give alt, hvad du har, på en enkelt nat, og både du og din partner vil opleve det langt mere tilfredsstillende at bo sammen 24 timer i døgnet.

Ideelt set bør din partner skatte den rigdom af omsorg og betænksomhed, som du kan give.

til top

Venus i Skorpionen

Du er kærlighedsmæssigt meget dyb og instinktpræget, og når du har valgt en person, giver du ikke op, før du får, hvad du ønsker.

Nøglen til din nydelse ligger i virkeligheden i fornøjelsens yderpunkter frem for i dens moderate udgave.

Uanset din metode, så vil din fornøjelse blive størst, hvis seksualiteten antager skikkelse af en kolossal magt, en ustyrlig strøm, som I begge er fanget i. Dette er ideelt for den øjeblikkelige, seksuelle oplevelse, men i hverdagen bør du være meget omhyggelig med, at kontrollen vender tilbage til begge parter, således at den grundlæggende ligeværdighed mellem jer ikke går tabt.

til top

Venus i 2. hus

Du kan lide at omgive dig med smukke genstande af stor værdi, og overdådige omgivelser bidrager umådeligt til din nydelse af elskovsakten.

Du føler dig dog bedst tilpas i nogle trygge omgivelser, hvor du ved, at du ikke bliver forstyrret. For meget spontanitet gør dig en anelse urolig og distraherer din fornøjelse.

Selvom du muligvis lægger særlig vægt på at have en partner med et smukt ydre og en høj social status, så glem ikke, at uslebne diamanter kan være langt mere værd end de finslebne, hvis du tager dig tid til at forfine dem.

Annoncering
til top

Mars i Stenbukken

Du kan være en meget dreven elsker, når du er i samklang med din partner. Men det vil ikke altid være sådan, og du bør lære til tider at tilpasse dig andre kærlighedsmæssige stilarter for virkelig at kunne behage din kæreste.

Du er tilbøjelig til at være seksuelt trofast over for din kæreste, fordi du ikke ønsker at skifte stil i forbindelse med forskellige partnere. Du vil blive meget lykkeligere, hvis du kan udvikle og forfine ét kærlighedsforhold i en sådan grad, at det nærmer sig ægte kunst, i stedet for at sprede energien uden mærkbare resultater.

Formentlig foretrækker du at have nogle ret specifikke grænser for den seksuelle udfoldelse frem for et følelsesmæssigt eller fysisk tagselvbord.

til top

Mars i 3. hus

Du er sandsynligvis en ret konverserende elsker, og dine venlige og stimulerende sætninger bibringer elskovsakten ikke så lidt.

Du vil muligvis kunne udfolde dette talent ved at skrive kærlighedsdigte eller blot ved at vide, hvordan du taler en kæreste i seng, hvilket i sig selv kan være en værdifuld evne. Du er også en ret opfindsom elsker, som konstant byder din partner på nye glæder.

Er der noget problem her, kan det derimod være, at du forsømmer at udvikle det personlige samvær i et forhold.

Du er et meget sympatisk menneske, og du er ikke tilbøjelig til at være overdrevent emotionel eller opblæst vedrørende et forhold, selvom du kan være meget veltalende omkring det. Din elskovsstil er blid og følsom, og du vil være lykkeligst sammen med en, som værdsætter ømhed i forbindelse med kærligheden.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Janet Street-Porter [Adb] (kvinde)
født den 27. december 1946 lokaltid: 0:30
i London, ENG (UK) U.T.: 00:30
0w10, 51n30 sid. tid: 06:48:55

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Stenbuk 4°39'18 i hus 3 direkte
Måne Vandbærer 12°32'57 i hus 4 direkte
Merkur Skytte 19°22'59 i hus 3 direkte
Venus Skorpion 23°15'29 i hus 2 direkte
Mars Stenbuk 7°15'34 i hus 3 direkte
Jupiter Skorpion 19°27'39 i hus 2 direkte
Saturn Løve 7°42'29 i hus 10 retrograd
Uranus Tvilling 19°09'07 i hus 9 retrograd
Neptun Vægt 10°43'43 i hus 1 direkte
Pluto Løve 12°58'54 i hus 10 retrograd
Sand Måneknude Tvilling 11°34'53 i hus 9 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vægt 8°37'19
2.Hus Skorpion 3°30'02
3.Hus Skytte 4°32'48
Imum Coeli Stenbuk 11°14'42
5.Hus Vandbærer 16°43'55
6.Hus Fisk 15°48'54
Descendant Vædder 8°37'19
8.Hus Tyr 3°30'02
9.Hus Tvilling 4°32'48
Medium Coeli Krebs 11°14'42
11.Hus Løve 16°43'55
12.Hus Jomfru 15°48'54

Større aspekter
Sol Konjunktion Mars 2°36
Sol Kvadrat Neptun 6°04
Sol Kvadrat Ascendant 3°58
Måne Sekstil Merkur 6°50
Måne Kvadrat Jupiter 6°55
Måne Opposition Saturn 4°50
Måne Trigon Uranus 6°36
Måne Trigon Neptun 1°49
Måne Opposition Pluto 0°26
Måne Trigon Ascendant 3°56
Merkur Opposition Uranus 0°14
Venus Konjunktion Jupiter 3°48
Mars Kvinkuns Saturn 0°27
Mars Kvadrat Neptun 3°28
Mars Kvadrat Ascendant 1°22
Jupiter Kvinkuns Uranus 0°19
Saturn Sekstil Neptun 3°01
Saturn Konjunktion Pluto 5°16
Saturn Sekstil Ascendant 0°55
Neptun Sekstil Pluto 2°15
Neptun Konjunktion Ascendant 2°06
Pluto Sekstil Ascendant 4°22
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt