•    
  Planetpositioner
  26-Apr-2018, 16:22 UT/GMT
  Sol623' 0"13n39
  Måne2459'52"5n11
  Merkur943'23"1n31
  Venus225' 1"21n17
  Mars2123'29"22s52
  Jupiter1954' 0"r16s29
  Saturn95'19"r22s14
  Uranus2856'55"10n37
  Neptun1544'44"6s28
  Pluto2116'59"r21s28
  Sand Månek.116' 4"r17n26
  Chiron029'26"3n20
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Michael Knight [Adb], født 7 Maj 1959
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Michaels fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Michael med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Han vil formodentlig være hurtig til at tilegne sig fysiske færdigheder, for han er født med en god legemlig koordinationsevne. Musik og rytmik vil ligesom naturen meget tidligt kunne være en kilde til glæde og velvære, og Michael vil kunne have stor glæde af kontakt med

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Michaels indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] hænge ved en laset og affældig bamse, når en ny ville være så meget pænere, eller når han "burde" være vokset fra sådanne ting? Men sådanne skattede ting hjælper ham til at føle sig tryg og sikker. Han vil nødigt bede om hengivenhed og fordele for sig selv, men foretrækker [...]

[..] Drilleri og latterliggørelse vil kunne drive ham ind bag en lukket skal, hvilket vil få ham til at føle sig isoleret og gøre ham endnu mere forsigtig med at give sig tilkende. Men giver man Michael masser af opmuntring, tålmodighed og tillid, vil han udvikle sig til en dyb, [...]

Skjulte træk

I modsætning til Michaels medfødt forsigtige og modtagelige natur findes der også en oprørsk og ukonventionel side hos ham, som af og til kan bryde ud til stor overraskelse for alle ­ ikke mindst for Michael selv. Når dette sker, får han pludselig en evne til at sprede [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] For ham hænger kærlighed og tryghed nøje sammen med den reelle fysiske tilstedeværelse af andre og ligeledes med konkrete "beviser" på deres kærlighed (så som fødselsdagsgaver og løfter, der holdes). Michael vil også forvente gensidig omsorg, hjælpsomhed og beskyttelse af [...]

[..] Hvis han kan finde tilstrækkeligt af denne evne til uafhængig udfoldelse hos sin far, vil han vokse op til selv at kunne frembringe originale tanker. Naturligvis kan ingen forældre være arketyper, og måske vil Michaels far på grund af et stort arbejdspres eller konflikter [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt