•    
  Actuele planetaire posities
  25-feb-2018, 06:40 UT/GMT
  Zon636'18"9s05
  Maan28' 8"19n51
  Mercurius1312'39"7s51
  Venus1753'41"6s05
  Mars182'26"22s34
  Jupiter230' 5"17s23
  Saturnus72' 3"22s22
  Uranus2545'35"9n27
  Neptunus1339'22"7s16
  Pluto2031'38"21s30
  Ware Knoop1449' 0"16n23
  Cheiron271'40"2n00
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Richard Kameese [Adb], geboren op 5 december 1969
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Boogschutter, Maan in Schorpioen *Ascendant in Maagd, Mercurius in het Vierde Huis *Maan in het Derde Huis *Zon in het Vierde Huis *Venus in het Vierde Huis *Saturnus in het Negende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 5 december 1969 om 22:35 in Brockton, Massachusetts.

Uw zonneteken is Boogschutter. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Maagd en uw Maan staat in Schorpioen.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Boogschutter, Maan in Schorpioen

Deze astrologische combinatie geeft een sterk uithoudingsvermogen en grote werklust. U bent trots en onafhankelijk van aard en kunt met uw vurige temperament zo nu en dan opvliegend zijn. U hebt talent voor diepgravend onderzoek, vooral naar metafysische en occulte zaken. Op dit vlak kunt u een belangrijke bijdrage leveren. Uw emoties zijn intens en aanhoudend en in de liefde bent u zeer hartstochtelijk. U creëert een uitgebreid netwerk in uw leven. U komt vrijheidslievend en grootmoedig over. Zet uw intense enthousiasme in om uw relaties te onderhouden. Met uw uithoudingsvermogen en vastberadenheid zult u, vanwege uw behoefte aan fysieke, spirituele en financiële onafhankelijkheid, onder alle omstandigheden materiële zekerheid weten te creëren. De sleutel tot balans in uw karakter schuilt in de discipline van de Schorpioenkant van uw persoonlijkheid, die de impulsiviteit en gedrevenheid van de Boogschutter kan intomen. Focus op wijsheid vergaren en duidelijke doelstellingen.

naar boven

Ascendant in Maagd, Mercurius in het Vierde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Maagd aan de horizon. De heerser Mercurius staat in het vierde huis.

Dit geeft aan dat u uw hele leven een kalme, bescheiden, analytische, kritische en toegankelijke houding uitstraalt.

U bent niet iemand met grote ambities, al hebt u doorzettingsvermogen en scherp inzicht.

U zet graag dingen naar uw hand. Als u negatieve trekken leert compenseren met uw aangeboren hulpvaardigheid en sympathieke houding, zult u andermans problemen kunnen oplossen en een uitstekend adviseur zijn. Daarmee bereikt u uw hoogste spirituele doel. Het zal uw bewustzijn vergroten en uw blik verruimen.

U bent niet bang om aan te pakken, maar u doet het liefst dingen waarbij u uw verstand kunt gebruiken, dus niet zomaar lukraak routinewerk. U bent vrij zelfstandig, maar de natuurlijke aard van Maagd is bij voorkeur ondergeschikt. Laat belangrijke beslissingen maar over aan de autoriteiten en machthebbers.

U hebt een scherp oog voor detail, waardoor u heel nuttig bent voor werkzaamheden waarin precisie en opmerkingsgave vereist zijn. U bent heel puur en gesteld op reinheid. U hebt geen moeite met andere mensen, maar aan een ding hebt u een uitgesproken hekel: wanneer anderen uw privacy schenden. Zaken en praktische aangelegenheden zijn heel belangrijk in uw leven. U moet natuurlijk niets doen wat tegen uw vrij gereserveerde natuur indruist, maar in de liefde mag u wel wat meer ontspannen. Reageer wat vaker affectief op de aandacht die u krijgt.

U krijgt in het leven vaak te maken met situaties waarin u als adviseur of bemiddelaar optreedt. Grijp die kansen om daarin uw creativiteit te kunnen uiten.

Adverteren
U bent iemand die een zeer actief en bewogen leven leidt. Mercurius in het vierde huis geeft grote betrokkenheid met huis, haard en familieaangelegenheden aan, maar allerlei aspecten veroorzaken onrust in huis.

De kans dat u aan het einde van uw leven een grote bewustzijnsprong maakt is groot. U bent gericht op psychologische aangelegenheden en hebt interesse in geschiedenis.

naar boven

Maan in het Derde Huis

De Maan staat in het derde huis van uw geboortehoroscoop. Uw bent heel gevoelig voor de buitenwereld en daardoor veranderlijk. Uw mening past zich steeds aan per situatie.

Uw geheugen en verbeeldingskracht zijn sterk en beeldend. Maar de kans is groot dat u te subjectief en oppervlakkig nadenkt en weinig kennis of praktisch inzicht opdoet, laat staan uzelf intellectueel ontwikkelt. Positief gezien hebt u een onuitputtelijke bron van creativiteit tot uw beschikking die u succesvol kan maken op het gebied van schrijven en poëzie. De Maan zorgt voor een intens actief bestaan vol veranderingen, beweeglijkheid en reizen.

Het devies bij deze stand is eenvoudig: probeer vat te krijgen op uw instabiele en rusteloze verbeelding en leer uzelf concentreren. Dat zal enorme verbeteringen op mentaal niveau geven, maar ook het vermogen om realistisch te communiceren met anderen.

naar boven

Zon in het Vierde Huis

De Zon staat in het vierde huis van uw geboortehoroscoop. Dit is een indicatie dat uw naam, achtergrond, familie- en huiselijke zaken uitermate belangrijk zijn in uw bestaan.

De Zon geeft eer, trots en roem aan alles wat onder diens invloed staat. Maar met deze stand is het probleem dat u echt succes pas op latere leeftijd bereikt. U bent waarschijnlijk zeer gehecht aan een van uw ouders.

U wenst de leiding in huis te hebben en hecht enorm veel waarde aan privacy.

Naarmate uw leven zich ontwikkelt, zal uw inzicht verdiepen en verbindt u uw identiteit aan een bepaalde afkomst of achtergrond. Bestudeer dit. Op die manier ontdekt u wellicht de aard van de spirituele missie die het lot u heeft opgelegd.

naar boven

Venus in het Vierde Huis

Venus staat in het vierde huis van uw geboortehoroscoop. Dit is over het algemeen een zeer gunstige en vruchtbare stand die uitstekende familiebanden en een vredige, mooie woonsituatie aangeeft.

Deze stand geeft talloze sociale toestanden, feestjes, evenementen en andere festiviteiten in uw privé-leven aan.

Aan het einde van uw leven boekt u financiële winst en mag u op grote economische verbeteringen rekenen.

Als natuurliefhebber kunt u uw hart ophalen.

naar boven

Saturnus in het Negende Huis

Saturnus staat in het negende huis van uw geboortehoroscoop. Dit geeft aan dat u weerstand voelt tegen nieuwe ontwikkelingen en groei, wat u overdreven voorzichtig maakt in de planning van belangrijke zaken.

Praktisch gezien bent u zeer serieus en overdenkt u alles grondig, maar u hebt geen hoge dunk van uw eigen intelligente mogelijkheden. U hebt als het ware faalangst als het gaat om studeren of uw grenzen verleggen. Probeer uw angsten te overwinnen en zie uitdaging in uw ontwikkeling en kansen, anders loopt u het gevaar depressief te worden.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Richard Kameese [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 5 december 1969 kloktijd: 22:35
in Brockton, MA (US) U.T: 03+35
71w01, 42n05 sterrentijd: 03:49:56

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Boogschutter 13°50'45 in huis 4 direct
Maan Schorpioen 0°36'41 in huis 3 direct
Mercurius Boogschutter 24°44'58 in huis 4 direct
Venus Boogschutter 1°55'59 in huis 4 direct
Mars Waterman 22°57'57 in huis 6 direct
Jupiter Weegschaal 28°10'34 in huis 3 direct
Saturnus Stier 2°47'52 in huis 9 retrograde
Uranus Weegschaal 8°07'05 in huis 2 direct
Neptunus Schorpioen 29°00'23 eind van huis 3 direct
Pluto Maagd 27°13'36 eind van huis 1 direct
Maanskn.(t) Vissen 16°59'37 in huis 7 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Maagd 4°37'02
2de huis Maagd 27°49'32
3de huis Weegschaal 26°17'29
Imum Coeli Schorpioen 29°40'46
5de huis Steenbok 4°42'53
6de huis Waterman 6°51'27
Descendant Vissen 4°37'02
8ste huis Vissen 27°49'32
9de huis Ram 26°17'29
Medium Coeli Stier 29°40'46
11de huis Kreeft 4°42'53
12de huis Leeuw 6°51'27

Majeure aspecten
Zon Sextiel Uranus 5°44
Maan Sextiel Mercurius 5°52
Maan Driehoek Mars 7°39
Maan Conjunct Jupiter 2°26
Maan Oppositie Saturnus 2°11
Maan Sextiel Ascendant 4°00
Mercurius Sextiel Mars 1°47
Mercurius Sextiel Jupiter 3°26
Mercurius Vierkant Pluto 2°29
Venus Inconjunct Saturnus 0°52
Venus Conjunct Neptunus 2°56
Venus Sextiel Pluto 4°42
Venus Vierkant Ascendant 2°41
Mars Driehoek Jupiter 5°13
Jupiter Oppositie Saturnus 4°37
Saturnus Driehoek Ascendant 1°49
Neptunus Sextiel Pluto 1°47
Neptunus Vierkant Ascendant 5°37
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst