•    
  Actuele planetaire posities
  24-mei-2018, 23:42 UT/GMT
  Zon344'38"20n54
  Maan920' 3"0n23
  Mercurius1954'14"16n25
  Venus629'36"25n01
  Mars311'51"21s50
  Jupiter1622'38"r15s33
  Saturnus85'58"r22s18
  Uranus029' 3"11n09
  Neptunus1619'21"6s16
  Pluto212'31"r21s33
  Ware Knoop817' 3"r18n11
  Cheiron142' 7"3n51
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Richard Kameese [Adb], geboren op 5 december 1969
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Maagd *Zon in Boogschutter *Zon in het Vierde Huis *Maan in Schorpioen *Maan in het Derde Huis *Venus in Boogschutter *Venus in het Vierde Huis *Mars in Waterman *Mars in het Zesde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 5 december 1969 om 22:35 in Brockton, Massachusetts.

Uw zonneteken is Boogschutter. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Maagd en uw Maan staat in Schorpioen.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Maagd

Deze stand geeft aan dat u een attente, opmerkzame geliefde bent. Het zijn vooral uw perfectionistische fantasie en de moeite die het u kost om die toe te passen, die uw seksuele plezier in de weg staan.

U moet een partner zien te vinden die precies weet wat u prettig vindt en wat niet.

U ontleent veel plezier aan het decor waarin en de attributen waarmee u de liefde bedrijft; van een smaakvolle slaapkamer tot allerlei speeltjes.

Het is vrij belangrijk dat u een partner kiest die fysiek bij uw beeld van een goede geliefde past, net zoals het verstandig is om ruim vooraf uw bedgeheimen te bespreken, zodat er in een later stadium geen problemen ontstaan.

naar boven

Zon in Boogschutter

Het is heel belangrijk voor u om persoonlijk betrokken te raken bij een geliefde. Voor u is fysieke seks een vorm van intimiteit en communicatie en niet slechts de bevrediging van lusten, hoe sterk die ook zijn. U bent dan ook het gelukkigste als u met uw partner intellectuele interesses kunt delen in een blijvende relatie.

Zoek een partner die seks niet al te serieus neemt, iemand die seks beschouwt als iets vriendelijks en niet als een doel op zich. Een geliefde met wie u veel tijd kunt doorbrengen, zowel samen werkend als samen spelend, past bij u.

Het sleutelwoord voor uw houding ten aanzien van de liefde is delen; hoe inniger, intiemer en hechter bevriend u bent in een liefdesrelatie, hoe gelukkiger u zich voelt.

Adverteren
naar boven

Zon in het Vierde Huis

U kunt net zoveel liefde kwijt in de sfeer en entourage die u creëert, als in fysieke seksualiteit. U gaat alleen met iemand in zee met wie u eerst hecht bevriend bent geraakt en bij wie u zich thuisvoelt.

U bent meer op uw gemak wanneer u de liefde kunt bedrijven in een vertrouwde omgeving waarop u vat hebt. Dat is gedeeltelijk te wijten aan een bepaalde onzekerheid, maar het is ook omdat liefde geven voor u veel meer inhoudt dan de fysieke daad.

Het is dan ook verstandig uit te kijken naar een geliefde die als verzetje liever een intiem avondje thuis doorbrengt, dan een bruisende kroegentocht organiseert.

naar boven

Maan in Schorpioen

U kunt zich, vooral in een langdurige affaire, zeer scherp concentreren op wat belangrijk is in een situatie en er vervolgens op gepaste wijze naar handelen.

Dat kan een zinvolle eigenschap zijn, maar u kunt er ook kansen door verspillen wanneer u zich te fanatiek concentreert op een potentiële geliefde die zich voor u moet openstellen.

Hoogstwaarschijnlijk kiest u voor een partner die het leven minder serieus neemt dan u. Iemand die dagelijks blijdschap brengt en u met een gerust hart de grotere problemen laat afhandelen.

In een ideale relatie kan uw persoonlijkheid totaal opgaan in de seksuele beleving en maakt u er een welhaast religieuze ervaring van.

naar boven

Maan in het Derde Huis

Meestal en bij voorkeur uit u uw emoties verbaal, dus aarzel niet om uw geliefde precies te laten weten hoe u zich voelt.

Het is ook niet verkeerd om persoonlijke problemen uitvoerig uit te praten met uw geliefde, dat is voor u de beste manier om ermee om te gaan.

Woorden zijn inderdaad uw allereerste medium om op alle fronten liefde en begrip over te brengen. In elke intieme situatie zullen uw lieve, bemoedigende woorden de seksuele ervaring verhogen, dus hou uzelf niet in.

De beste relatie met een geliefde heeft iets informeels en vriendschappelijks, met de intieme vertrouwelijkheid van een broer-zus relatie.

naar boven

Venus in Boogschutter

Seksueel vuurwerk staat voor u de onmisbare liefdescommunicatie maar in de weg. Het leidt u af van de warmte en vriendschap die ware, vervullende seksualiteit voor u met zich meebrengt.

U experimenteert eerder wat betreft uw geliefden, dan in de manier waarop u de liefde bedrijft. Uw geliefden zijn over het algemeen ook expressief, gedreven en wispelturig, maar minder behoedzaam dan u. U moet zo nu en dan maar de rol van stabilisator op u nemen.

naar boven

Venus in het Vierde Huis

Zoek een geliefde met wie u uitermate innig kunt samenzijn, iemand aan wie u uw meest intieme geheimen kunt toevertrouwen.

U hebt behoefte aan een ontspannen geliefde bij wie u zich thuis voelt, waar u ook bent. Hoe beter u uw partner leert kennen, hoe meer vertrouwen u voelt.

Zo effectief mogelijk warmte en genegenheid overbrengen is voor u het belangrijkste en seksueel vuurwerk is daarin niet altijd even bruikbaar.

Adverteren
naar boven

Mars in Waterman

Uw expressie kent meerdere gezichten en u richt zich liever op de ontdekking van verschillende vormen van bevrediging dan op de ontwikkeling van één specifiek terrein. Het zou ideaal zijn als uw partner net zo veelzijdig georiënteerd is als u, zodat u afwisseling met oprecht bevredigende intimiteit kunt combineren.

U hebt er alles voor over om tegemoet te komen aan alle fantasieën van uw geliefde. Vermijd jaloerse types, want u moet vrij zijn in de expressie van uw persoonlijkheid, ook al kiest u wellicht ervoor om die vrijheid niet te gebruiken.

naar boven

Mars in het Zesde Huis

Uw aanpak in de liefde is vrij specifiek; inhoud en techniek zijn nauw met elkaar verbonden.

Het ontbreekt u soms aan spontaniteit en u bent inderdaad het beste af wanneer uw partner die inbreng wel heeft.

U geniet vermoedelijk van gedetailleerde fantasiescenario's en zult de meeste voldoening hebben van een partner die dat soort spelletjes creatief en enthousiast meespeelt. Maak u geen zorgen als uw fantasieën buiten het boekje gaan van de zogenaamde normale expressie. Slechts wanneer uw seksualiteit volledig tot bloei komt, vindt u de voldoening en het zelfinzicht dat u zoekt.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Richard Kameese [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 5 december 1969 kloktijd: 22:35
in Brockton, MA (US) U.T: 03+35
71w01, 42n05 sterrentijd: 03:49:56

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Boogschutter 13°50'45 in huis 4 direct
Maan Schorpioen 0°36'41 in huis 3 direct
Mercurius Boogschutter 24°44'58 in huis 4 direct
Venus Boogschutter 1°55'59 in huis 4 direct
Mars Waterman 22°57'57 in huis 6 direct
Jupiter Weegschaal 28°10'34 in huis 3 direct
Saturnus Stier 2°47'52 in huis 9 retrograde
Uranus Weegschaal 8°07'05 in huis 2 direct
Neptunus Schorpioen 29°00'23 eind van huis 3 direct
Pluto Maagd 27°13'36 eind van huis 1 direct
Maanskn.(t) Vissen 16°59'37 in huis 7 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Maagd 4°37'02
2de huis Maagd 27°49'32
3de huis Weegschaal 26°17'29
Imum Coeli Schorpioen 29°40'46
5de huis Steenbok 4°42'53
6de huis Waterman 6°51'27
Descendant Vissen 4°37'02
8ste huis Vissen 27°49'32
9de huis Ram 26°17'29
Medium Coeli Stier 29°40'46
11de huis Kreeft 4°42'53
12de huis Leeuw 6°51'27

Majeure aspecten
Zon Sextiel Uranus 5°44
Maan Sextiel Mercurius 5°52
Maan Driehoek Mars 7°39
Maan Conjunct Jupiter 2°26
Maan Oppositie Saturnus 2°11
Maan Sextiel Ascendant 4°00
Mercurius Sextiel Mars 1°47
Mercurius Sextiel Jupiter 3°26
Mercurius Vierkant Pluto 2°29
Venus Inconjunct Saturnus 0°52
Venus Conjunct Neptunus 2°56
Venus Sextiel Pluto 4°42
Venus Vierkant Ascendant 2°41
Mars Driehoek Jupiter 5°13
Jupiter Oppositie Saturnus 4°37
Saturnus Driehoek Ascendant 1°49
Neptunus Sextiel Pluto 1°47
Neptunus Vierkant Ascendant 5°37
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst