•    
  Actuele planetaire posities
  25-feb-2018, 08:08 UT/GMT
  Zon639'59"9s04
  Maan30'54"19n53
  Mercurius1319'36"7s48
  Venus1758'16"6s03
  Mars184'37"22s34
  Jupiter230'13"17s23
  Saturnus72'20"22s22
  Uranus2545'44"9n27
  Neptunus1339'31"7s16
  Pluto2031'44"21s30
  Ware Knoop1449' 5"16n23
  Cheiron271'53"2n00
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Richard Kameese [Adb], geboren op 5 december 1969
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Maagd Ascendant *Zon in Boogschutter *Zon in het Vierde Huis *Maan in Schorpioen *Maan in het Derde Huis *Venus in Boogschutter *Venus in het Vierde Huis *Venus oppositie Midhemel *Mars in Waterman *Mars in het Zesde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 5 december 1969 om 22:35 in Brockton, Massachusetts.

Je zonneteken is Boogschutter. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Maagd en je Maan staat in Schorpioen.

naar boven

Maagd Ascendant

Je kunt nogal verlegen zijn en je niet erg weerbaar opstellen naar anderen. Je bent in feite bescheiden, fatsoenlijk en heel sympathiek. Het enige probleem is dat je heel perfectionistisch bent en dat je verlangt dat anderen aan dezelfde eisen voldoen als die jij voor jezelf hebt bepaald. Je wijst heel snel op andermans tekortkomingen, maar je moet leren om je tactischer op te stellen.

Je bent vrij praktisch ingesteld en verspilt niet graag tijd aan inefficiënte planningen. Wanneer je iets maakt, wat voor soort objecten dan ook, laat je zien dat je een onopvallende, maar uitstekende smaak hebt. Je houdt van stijlvolle en praktische zaken.

Je werkt graag aan iets nuttigs en bent in je element als je bij een of ander project wordt betrokken. Deze houding wordt sterker naarmate je ouder wordt.

naar boven

Zon in Boogschutter

Je bent een flierefluiter en dol op sport en spel. Je bruist en bent energiek. Breng maar veel tijd buitenshuis door om al die energie kwijt te raken. Omdat je een sterke behoefte aan vrijheid hebt kost het je moeite om de beperkingen te accepteren die volwassenen je willen opleggen.

Iedereen heeft volgens jou recht op vrijheid en je laat je niet door anderen de wet voorschrijven.

Je bent heel nieuwsgierig en zoekt een antwoord op elke vraag die je hebt. Naarmate je ouder wordt zul je steeds meer interesse krijgen voor het universum en hoe de wereld en het leven in elkaar steekt, in de breedste zin van het woord.

Je bent opgewekt en positief ingesteld waardoor het voor anderen een feest is als je in de buurt bent.

Adverteren
naar boven

Zon in het Vierde Huis

De warmte en veiligheid van je huis zijn erg belangrijk omdat je een plekje nodig hebt waar je jezelf kunt terugtrekken. Je ouders zijn erg belangrijk voor je en hun gedrag heeft heel veel invloed op jou.

Je bent waarschijnlijk een rustig type met sterke gevoelens en emoties maar je bemoeit je vooral met je eigen zaken. Dat is niet omdat je zo zwak of gereserveerd bent, maar door naarbinnen te keren doe je nieuwe kracht op.

Al heb je later wellicht veel succes als volwassene, het gaat er jou niet om beroemd te worden. Het is veel belangrijker om aan je eigen innerlijke maatstaven te voldoen en privé een dankbaar bestaan te leiden.

Voel je jezelf goed en zeker van jezelf, dan heb je graag mensen over de vloer die in een prettige sfeer en met positieve gevoelens meeleven.

naar boven

Maan in Schorpioen

Je hebt hele intense gevoelens, die een grote kracht kunnen zijn in je bestaan. Het kan moeilijk voor je zijn om die gevoelens te begrijpen, omdat ze zo gecompliceerd en diepgaand zijn. Je snakt naar een intens en diepzinnig leven.

Als je niet heel veel bevestiging krijgt van de mensen die je lief zijn, voel je jezelf eenzaam en onbegrepen.<0}

Je bent dol op alles wat geheimzinnig en onverklaarbaar is, zoals verhalen over bovennatuurlijke zaken. Door de behoefte om jezelf steeds beter te leren kennen leer je ook anderen beter begrijpen.

Probeer niet verstrikt te raken in je emoties. Het is beter om ze niet al te serieus te nemen.

naar boven

Maan in het Derde Huis

Je gevoelens hebben zo'n invloed op je gedachtegang dat het wellicht onmogelijk voor je is om objectief te zijn, tenzij je er heel veel moeite voor doet. Toch weet je precies wat wel en niet goed voor je is en naarmate je ouder wordt leer je het verschil tussen iets beoordelen in een emotionele vlaag, of met een scherpe intuïtie.

Je kunt heel goed je gevoel verwoorden.

Je gewoontes hebben veel effect op je denken en handelen. Wees voorzichtig met emotionele vooroordelen en opvattingen die anderen je hebben aangeleerd.

naar boven

Venus in Boogschutter

Je probeert heel eerlijk en oprecht om te gaan met al je vrienden.

Je stelt je meestal heel vriendelijk en toegankelijk op. Je verstopt je gevoelens niet voor anderen en bent een open boek wat emoties betreft. Dat trekt mensen aan dus heb je hoogstwaarschijnlijk een grote vriendenkring. Je houdt echter niet van bezitterige types of mensen die de vriendschap gebruiken om je te claimen.

Je bent dol op de natuur, het buitenleven en natuurlijke thema's in de kunst.

naar boven

Venus in het Vierde Huis

Je houdt van een vertrouwde omgeving die comfortabel, plezierig, elegant en stijlvol is. Later verzamel je wellicht kunst of andere objecten die je huis verfraaien.

Geliefd zijn bij je ouders is voor jou nog belangrijker dan voor anderen. Waarschijnlijk krijg je alle warmte en affectie van hen die je nodig hebt. Verloopt de relatie met een van de twee, of beide ouders, moeizaam, dan word je daardoor psychologisch ook sterker geraakt dan de meeste mensen.

Adverteren
naar boven

Venus oppositie Midhemel

Je komt uit een warm, liefdevol en vriendelijk nest en je jeugd verloopt vrij kalm en geborgen. Je hebt dan ook een uitstekende band met je ouders en voelt je innerlijk zeker en prettig. Je verstaat de kunst om moeiteloos liefde te geven en krijgen en anderen te laten delen in je persoonlijke hartelijkheid.

Je nodigt graag thuis vrienden uit omdat je het leuk vindt om je persoonlijke sfeer met anderen te delen en hen gastvrij te verwennen.

Je wordt graag omringd door sierlijkheid en stijl.

naar boven

Mars in Waterman

Je hebt altijd het idee dat het beter uitpakt wanneer je je eigen weg uitstippelt, dan dat je volgens geijkte patronen te werk gaat. Het resultaat is dat je inventief en origineel bent en goed kunt improviseren.

Naarmate je ouder wordt zul je meer en meer begaan zijn met maatschappelijke ontwikkelingen. Je weet je inzet heel goed te richten op doelen die niet jou persoonlijk, maar anderen begunstigen. Zelfs als je jong bent heb je een hekel aan autoriteit.

Ben je overtuigd van het belang van een zaak, dan functioneer je beter in een groep dan in je eentje, al ben je nog zo onafhankelijk.

naar boven

Mars in het Zesde Huis

Je werkt graag hard, zolang je maar je eigen aanpak kunt bepalen. Je hebt vrij veel discipline wat je werkwijze betreft en je werkt niet graag met mensen die dat niet kennen. Heb je respect voor de mensen die boven je staan en hebben die aangetoond dat zij meer weten en jou iets kunnen leren, dan ben je een uitstekende werknemer. Naarmate je ouder wordt, zal je werklust beter uit de verf komen als je eigen baas bent.

Probeer jezelf niet te kritisch op te stellen in samenwerkingsverband, vooral niet als jij de leider bent. Met deze stand is het heel belangrijk dat je je woede leert uiten, anders gaat die ten koste van je gezondheid.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Richard Kameese [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 5 december 1969 kloktijd: 22:35
in Brockton, MA (US) U.T: 03+35
71w01, 42n05 sterrentijd: 03:49:56

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Boogschutter 13°50'45 in huis 4 direct
Maan Schorpioen 0°36'41 in huis 3 direct
Mercurius Boogschutter 24°44'58 in huis 4 direct
Venus Boogschutter 1°55'59 in huis 4 direct
Mars Waterman 22°57'57 in huis 6 direct
Jupiter Weegschaal 28°10'34 in huis 3 direct
Saturnus Stier 2°47'52 in huis 9 retrograde
Uranus Weegschaal 8°07'05 in huis 2 direct
Neptunus Schorpioen 29°00'23 eind van huis 3 direct
Pluto Maagd 27°13'36 eind van huis 1 direct
Maanskn.(t) Vissen 16°59'37 in huis 7 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Maagd 4°37'02
2de huis Maagd 27°49'32
3de huis Weegschaal 26°17'29
Imum Coeli Schorpioen 29°40'46
5de huis Steenbok 4°42'53
6de huis Waterman 6°51'27
Descendant Vissen 4°37'02
8ste huis Vissen 27°49'32
9de huis Ram 26°17'29
Medium Coeli Stier 29°40'46
11de huis Kreeft 4°42'53
12de huis Leeuw 6°51'27

Majeure aspecten
Zon Sextiel Uranus 5°44
Maan Sextiel Mercurius 5°52
Maan Driehoek Mars 7°39
Maan Conjunct Jupiter 2°26
Maan Oppositie Saturnus 2°11
Maan Sextiel Ascendant 4°00
Maan Inconjunct Midhemel 0°56
Mercurius Sextiel Mars 1°47
Mercurius Sextiel Jupiter 3°26
Mercurius Vierkant Pluto 2°29
Venus Inconjunct Saturnus 0°52
Venus Conjunct Neptunus 2°56
Venus Sextiel Pluto 4°42
Venus Vierkant Ascendant 2°41
Venus Oppositie Midhemel 2°15
Mars Driehoek Jupiter 5°13
Jupiter Oppositie Saturnus 4°37
Jupiter Inconjunct Midhemel 1°30
Saturnus Driehoek Ascendant 1°49
Neptunus Sextiel Pluto 1°47
Neptunus Vierkant Ascendant 5°37
Neptunus Oppositie Midhemel 0°40
Pluto Driehoek Midhemel 2°27
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst