•    
  Actuele planetaire posities
  18-maa-2018, 23:56 UT/GMT
  Zon2819'46"0n40
  Maan1554' 6"2n04
  Mercurius1549'19"8n47
  Venus1454'48"5n00
  Mars044'45"23s29
  Jupiter234'17"r17s21
  Saturnus824'46"22s17
  Uranus2647' 9"9n50
  Neptunus1428'35"6s57
  Pluto2059'30"21s28
  Ware Knoop149'25"r16n35
  Cheiron2818' 9"2n28
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Tanya [Adb], geboren op 4 mei 1948
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Schorpioen *Zon in Stier *Zon in het Zesde Huis *Maan in Vissen *Maan in het Vierde Huis *Venus in Tweelingen *Venus in het Achtste Huis *Mars in Leeuw *Mars in het Negende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 4 mei 1948 om 20:18 in Los Angeles CA, Alaska.

Uw zonneteken is Stier. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Schorpioen en uw Maan staat in Vissen.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Schorpioen

Met deze stand bent u aanvankelijk nogal heimelijk over uw emoties.

U bewaart de onthulling van uw ware gevoelens voor degenen met wie u werkelijk intiem bent, mensen die u met de volle kracht van uw emoties kunt vertrouwen. Gaat u eenmaal in zee met een geliefde dan is uw fysieke passie enorm.

U gaat volledig op in seksualiteit, het neemt u totaal in beslag. Het kan daarom zijn dat u aangetrokken wordt door onconventionele vormen van seks, waarin u controle uitoefent of ondergaat in bepaalde situaties.

Uw gevoelens zijn heel intens, wat een terugslag kan geven als de affaire op niets uitdraait. Probeer, als dat gebeurt, geen wrok te koesteren naar uw ex-geliefde. Sommige verhoudingen werken niet, daar hoeft niemand schuldig aan te zijn.

naar boven

Zon in Stier

U bent elementair als het om de liefde gaat. U bent consequent en hebt een gedegen uithoudingsvermogen.

Met uw grote hart bent u goedgeefs voor uw geliefde. U doet er alles voor om uw partner te kunnen overladen met gunsten. Als tegenprestatie verwacht u eerder enorme loyaliteit en betrouwbaarheid, dan fysieke prestaties, al ligt uw voorkeur bij een fysiek affectieve partner.

U doet er goed aan voor een geliefde te kiezen die emotioneel flexibel is, want u bent zelf niet zo toegeeflijk.

De ideale partner is voor u iemand die van seksuele afwisseling houdt. Iemand die nieuwe en opwindende vormen van liefhebben weet te introduceren.

Anders dan anderen, trapt u zelden in de valkuil van jaloezie omdat u de gevoelens van uw geliefde voor u belangrijker vindt dan technische kuisheid of trouw. U bent dan ook een van de meest ontspannen partners die een mens zich kan wensen.

Adverteren
naar boven

Zon in het Zesde Huis

Om uw seksuele ontwikkeling echt succesvol te laten zijn, moet uw liefdesrelatie een duidelijk omlijnd kader hebben. U bent beter af met een vaste partner dan wanneer u maar wat aanrommelt. Uw sterkste kant in persoonlijke relaties is dat u de kunst verstaat om goed doordachte, solide banden te smeden die jarenlang standhouden.

Vriendschapsgevoelens voor een geliefde zijn heel belangrijk voor u. Zonder dat zal de meest hartstochtelijke nacht toch een beetje leeg lijken.

Het is dan ook niet verstandig om een partner te kiezen die de extraverte, beweeglijke spil van een feest is, ook al voelt u zich nog zo tot zo iemand aangetrokken.

naar boven

Maan in Vissen

Uw emoties zijn zeer gevoelig en subtiel afgesteld, dus ziet u vaak eerder de kern van een affaire dan uw partner. U hebt last van aanzienlijke stemmingswisselingen en veranderlijke gevoelens in een relatie, tot die vervolgens weer voor langere tijd tot rust komen. U zou daarom een partner moeten vinden die stabieler is dan u.

Het zou mooi zijn als u een partner hebt die zich bezighoudt met de dagelijkse, triviale zorgen van het bestaan, zodat u zich kunt buigen over de betekenisvolle thema's van het leven. Onder die omstandigheden kunt u liefde omzetten in een helder, puur instrument voor persoonlijk begrip en inzicht, voor zowel uzelf als uw geliefde.

naar boven

Maan in het Vierde Huis

De ideale relatie voor u is er een die een soort emotioneel bolwerk vormt in tijden van spanning en ellende. Met een partner die absoluut trouw is aan u en die altijd thuis is voor u, bent u het gelukkigst.

Om die reden trekt u bij voorkeur een relatie aan waarmee u huis en haard kunt delen, want dat biedt de meeste kansen op warmte, geborgenheid en uitdrukking geven aan uw liefde. U kunt niet alles wat u in huis hebt in één keer op tafel gooien, dus zowel u als uw partner vinden het waarschijnlijk prettig om vierentwintig uur per dag samen te zijn en dagelijkse beslommeringen uit te wisselen.

Het zou ideaal zijn als uw partner uw overdaad aan zorgzaamheid en attenties waardeert.

naar boven

Venus in Tweelingen

In de liefde houdt u van delicate en subtiele details en u koestert de aanrakingen van een ervaren en zorgzame geliefde. Hoe zachter en spiritueler de fysieke kwaliteit van het liefdesspel, hoe sterker uw reacties.

Ook hoort u graag in woorden hoe geliefd u bent. Niet iedereen is in staat om liefdevolle gevoelens vloeiend te formuleren, dus voel uzelf niet afgewezen als uw geliefde verbaal niet zo affectief is.

Opperste liefde is een vrolijk, soms gecompliceerd spel van voortdurend wisselende impulsen. Voor u is ze gebaseerd op een onderliggend, simpel, emotioneel fundament van wederzijdse vriendschap en kameraadschap.

naar boven

Venus in het Achtste Huis

U streeft naar relaties die heel intens zijn en waar u tot over uw oren inzit. U wordt wellicht aangetrokken door mensen die vrij mysterieus of uitdagend lijken op een bepaalde manier en dat kan goed en slecht uitwerken.

Intellectuele franjes in de liefde boeien u niet zo, u eist liever fysieke aandacht in een relatie. U voelt zich daarom het prettigste bij een hartstochtelijke geliefde die aandacht schenkt aan uw passie en emotionele behoeften.

Hoe meer u zich verliest in liefdesaffaires, vooral in de seksuele aspecten, hoe meer voldoening u voelt. Zorg er wel voor dat uw leven buiten de relatie niet uit balans raakt.

Adverteren
naar boven

Mars in Leeuw

Uw benadering van het liefdesspel is vrij direct en vriendelijk. Het zal u frustreren als een geliefde uitvoerige verleidingsprocedures verwacht voordat u aan de fysieke kant van de liefde toekomt.

Bent u echter zeker van uw kansen, dan bereidt u zich minutieus voor, vooral door niet te besparen op de entourage en de consumpties.

U bent de meest warmbloedige en openhartige geliefde die een mens zich kan wensen, maar u hebt de neiging steeds weer hetzelfde scenario te volgen, zonder dat u zich daar helemaal bewust van bent.

U bent eindeloos goedgeefs voor uw geliefde, vooral wat uw blijken van affectie betreft.

naar boven

Mars in het Negende Huis

U hebt een nogal theoretische kijk op seksualiteit. U hebt verwachtingen en bepaalt van tevoren wat u gaat doen. Fysieke voldoening hangt vervolgens af van het feit of uw partner het voorgeprogrammeerde spel wel meespeelt.

Wellicht bent u een expert op het gebied van seksuele rollenspellen en bouwt u meerdere, vrij heldere relaties op waarin u ontelbare vormen van seksuele communicatie kwijt kunt.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Tanya [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 4 mei 1948 kloktijd: 20:18
in Los Angeles CA, USA U.T: 03+18
118w14, 34n03 sterrentijd: 10:16:41

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Stier 14°31'59 in huis 6 direct
Maan Vissen 27°52'21 in huis 4 direct
Mercurius Stier 21°31'30 eind van huis 6 direct
Venus Tweelingen 28°21'00 in huis 8 direct
Mars Leeuw 24°54'10 in huis 9 direct
Jupiter Boogschutter 28°20'16 in huis 2 retrograde
Saturnus Leeuw 16°02'38 in huis 9 direct
Uranus Tweelingen 23°52'20 in huis 8 direct
Neptunus Weegschaal 10°45'58 in huis 11 retrograde
Pluto Leeuw 12°34'39 in huis 9 direct
Maanskn.(t) Stier 14°04'33 in huis 6 direct
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Schorpioen 23°23'43
2de huis Boogschutter 23°28'50
3de huis Steenbok 27°10'35
Imum Coeli Vissen 2°11'05
5de huis Ram 4°08'32
6de huis Stier 0°53'48
Descendant Stier 23°23'43
8ste huis Tweelingen 23°28'50
9de huis Kreeft 27°10'35
Medium Coeli Maagd 2°11'05
11de huis Weegschaal 4°08'32
12de huis Schorpioen 0°53'48

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mercurius 7°00
Zon Vierkant Saturnus 1°31
Zon Vierkant Pluto 1°57
Maan Sextiel Mercurius 6°21
Maan Vierkant Venus 0°29
Maan Inconjunct Mars 2°58
Maan Vierkant Jupiter 0°28
Maan Vierkant Uranus 4°00
Maan Driehoek Ascendant 4°29
Mercurius Vierkant Mars 3°23
Mercurius Vierkant Saturnus 5°29
Mercurius Oppositie Ascendant 1°52
Venus Sextiel Mars 3°27
Venus Oppositie Jupiter 0°01
Venus Conjunct Uranus 4°29
Mars Driehoek Jupiter 3°26
Mars Sextiel Uranus 1°02
Mars Vierkant Ascendant 1°30
Jupiter Oppositie Uranus 4°28
Saturnus Sextiel Neptunus 5°17
Saturnus Conjunct Pluto 3°28
Uranus Inconjunct Ascendant 0°29
Neptunus Sextiel Pluto 1°49
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst