•    
  Planetpositioner
  25-Maj-2018, 07:45 UT/GMT
  Sol43'58"20n57
  Måne1345'36"1s10
  Merkur2033'19"16n38
  Venus653'34"25n00
  Mars318'34"21s50
  Jupiter1620'18"r15s32
  Saturn84'53"r22s18
  Uranus030' 3"11n09
  Neptun1619'37"6s16
  Pluto212'13"r21s33
  Sand Månek.814'57"r18n12
  Chiron142'47"3n51
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Stephen H. Fagan [Adb], født 10 August 1941
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Stephen H.s fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Stephen H. med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Det dramatiske element i Stephen H.s personlighed vil, også selv om det måske ikke udadtil synes så stærkt, altid på en eller anden måde vise en tendens til selv-dramatisering ­ som var han hovedpersonen i en succesforestilling. Denne teatralske side kan vise sig ved tilbøjelighed [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Stephen H.s indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] I en meget jordbunden hjemlig atmosfære vil han kunne skabe kriser og lave scener bare for at få dækket sit store daglige behov for teater. Han kan blive meget såret og vred, hvis han beskyldes for at være tosset eller fantast, eller hvis han hele tiden bliver bedt om at [...]

[..] Disse objekter og personer i den ydre verden er for ham symboler på transcendente egenskaber, som han oplever dybt inde i sig selv, og længes efter selv at udtrykke. I mangel af et bedre ord kan det kaldes en mystisk længsel, for Stephen H. søger i perioder at fortabe sig [...]

Skjulte træk

[..] Hans opførsel er derfor sikkert præget af store udsving, og nogle gange vil han overdrive sin stærke "skæbnefornemmelse" ved særligt teatralske optrin, mens han samtidig viser sin ængstelse indirekte gennem psykosomatiske symptomer eller anfald af stærk generthed og indadvendthed. Dette vil [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Han er meget idealistisk i sin forgudelse af dem, han holder af, og kan komme ud for mange skuffelser på grund af sin forventning om en vedvarende tilstand af fuldstændig følelsesmæssig samhørighed med forældre, familie og venner. Det kan blive nødvendigt at opmuntre ham [...]

[..] Hvis Stephen H.s far imidlertid sidder fast i nogle hjemlige eller arbejdsmæssige problemer, der får ham til at føle sig magtesløs og vred, er det måske ikke let for ham at udtrykke initiativ og beslutsomhed direkte. Vredesudbrud eller indestængt krænkelse kan i så fald [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt