•    
  Actuele planetaire posities
  23-feb-2018, 22:40 UT/GMT
  Zon515'49"9s35
  Maan138'20"17n46
  Mercurius1041'32"8s57
  Venus1613'48"6s45
  Mars1714'43"22s28
  Jupiter2256'58"17s23
  Saturnus655'46"22s23
  Uranus2542'16"9n26
  Neptunus1336'21"7s17
  Pluto2029'34"21s30
  Ware Knoop1447'39"16n24
  Cheiron2657' 9"1n58
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Stephen H. Fagan [Adb], geboren op 10 augustus 1941
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Stephen H.s geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Stephen H. al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Het stukje zin voor drama dat in Stephen H.s karakter zit, hoewel dat beslist niet zo erg uitbundig hoeft te zijn, kan maken dat hij op een of andere manier graag de aandacht wil trekken ­ alsof hij de hoofdrolspeler is in een succesvol toneelstuk. Zijn aangeboren gevoel [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Stephen H.s innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Hij kan heel gekwetst en boos reageren als hij er van beschuldigd wordt dat hij gek doet, of dat hij zich veel te veel laat "meeslepen" door zijn verbeelding. Dat is ook zo als hem voortdurend gevraagd wordt om zijn fantasieën uit te leggen en er een goede reden voor te [...]

[..] Die voorwerpen en personen in de buitenwereld fungeren voor hem als symbolen die een transcendente kwaliteit weerspiegelen of bezitten. Dat is een eigenschap waarvan hij voelt dat hij die diep van binnen zelf ook heeft, en die hij naar buiten wil brengen. Bij gebrek aan [...]

Verborgen trekjes

[..] Op hetzelfde moment zal hij op een indirecte manier echter laten zien dat hij van binnen bang is, omdat hij psychosomatische klachten krijgt, of periodes krijgt dat hij heel erg verlegen is, en zich op de achtergrond houdt. Dat geldt vooral voor de eerste paar jaar van zijn [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Bij al zijn contacten moet hij zachtjes aangemoedigd worden om vast te houden aan wat hij zelf voelt. Ook moet hij leren accepteren dat anderen soms wat afstand willen houden, en ruimte voor zichzelf nodig hebben. Het belangrijkste is, dat een gevoel van emotionele intimiteit [...]

[..] Als dat het geval is, zijn woede-uitbarstingen of sluimerende wrokgevoelens wellicht zijn enige uitlaatklep. Het is echter van groot belang dat vader beseft dat Stephen H. hem niet nodig heeft als een voorbeeld van agressie en geweld, maar als iemand die een eigen innerlijke [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst