•    
  Actuele planetaire posities
  23-mei-2018, 00:34 UT/GMT
  Zon151'24"20n32
  Maan1255'50"9n22
  Mercurius1610' 1"15n05
  Venus49' 7"25n03
  Mars231'37"21s53
  Jupiter1636'33"r15s36
  Saturnus812'10"r22s18
  Uranus023' 6"11n07
  Neptunus1617'42"6s16
  Pluto214'11"r21s32
  Ware Knoop823'47"r18n10
  Cheiron138' 3"3n49
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Carlos the Jackal [Adb], geboren op 12 oktober 1949
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Weegschaal *Zon in Weegschaal *Zon in het Eerste Huis *Maan in Tweelingen *Maan in het Negende Huis *Venus in Boogschutter *Venus in het Tweede Huis *Mars in Leeuw *Mars in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 12 oktober 1949 om 5:00 in Caracas, Venezuela.

Uw zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat ook in Weegschaal en uw Maan staat in Tweelingen.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Weegschaal

Met de Ascendant in Weegschaal bent u zo goed als verslingerd aan schoonheid en stijl, ook op seksueel gebied.

Zou er al een nadeel kleven aan deze stand, dan is het wellicht dat u de liefde zo hevig idealiseert dat het voor elke partner moeilijk wordt om, zowel fysiek als emotioneel, aan uw verwachtingen te voldoen. Stel uzelf zo nu en dan wat aardser op, anders legt u de lat te hoog voor een realistische relatie.

In de meeste relaties bent u degene die de ideeën uitvoert, niet zo zeer degene die ze bedenkt. Geeft u uw geliefde echter de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vermijdt de verleiding te manipuleren om uw zin te krijgen.

Is de relatie in balans, dan kunt u deze subtiel vormen en bijvijlen tot het punt waarop anderen u samen zien als "een prachtig stel".

naar boven

Zon in Weegschaal

In een relatie bent u voornamelijk uit op doorlopende groei en ontwikkelingen.

Vermijd daarom een geliefde die zich lekker wil nestelen in een warme, comfortabele verhouding. Zoek liever een avontuurlijk type dat steeds uit is op nieuwe invalshoeken om uw relatie vurig en actief te houden.

De ultieme test voor een gelukkige relatie is de juiste koers weten te varen tussen evolutie en stabiliteit en de valkuilen aan beide zijden slim te kunnen vermijden.

Als u dat lukt, bent u een ware avonturier in het rijk der emoties en persoonlijke communicatie. U leert meer dan de meeste mensen over wat een relatie doet slagen of mislukken.

Bent u beiden creatief en reactief binnen de relatie, dan belooft uw liefdesleven een eindeloos avontuur te worden.

Adverteren
naar boven

Zon in het Eerste Huis

Deze stand geeft aan dat u iemand bent die de aandacht trekt. Door dit opvallende kenmerk hoeft u geen moeite te doen om een krachtige indruk te maken wanneer u iemand ontmoet die u aantrekkelijk vindt.

Omstandige versiertechnieken zijn niets voor u. Omdat u zo eerlijk bent, beginnen en eindigen uw affaires vrij abrupt, want het heeft voor u geen zin om door te gaan met een relatie die niet langer werkt.

Het grootste voordeel van deze positie is dat het een krachtige, dynamische persoonlijkheid aangeeft. Gebruik die macht echter zorgvuldig in uw liefdesrelaties.

naar boven

Maan in Tweelingen

Uw stijl van liefhebben is flexibel en meegaand. U sluit uzelf vrolijk aan bij alle vormen van expressie die uw partner aandraagt.

Laat de fysieke seksuele kanten de emotionele elementen van de liefde niet overheersen of in de weg staan.

U hebt er vast geen moeite mee om openlijk over seks te praten en zo te ontdekken wat de smaak van uw geliefde is en hoe u elkaar het beste kunt laten genieten.

Kies voor een partner die niet al te bezitterig is, want u hebt behoefte aan vrijheid, al kiest u er wellicht voor om die niet te gebruiken. Wees voorzichtig met persoonlijke verklaringen. Een geliefde kan die serieuzer opvatten dan u bedoelt en dat zou ongewild pijn kunnen doen.

naar boven

Maan in het Negende Huis

U leunt op mensen met wie u veel gemeen hebt, zowel filosofisch als spiritueel.

In dit filosofische tijdperk bent u een avonturier en u floreert in een liefdesrelatie waarin u ruimte hebt om uw grenzen te verleggen. Een geliefde die uw geest en uw lichaam verrijkt trekt u het meeste aan.

Met de juiste geliefde bent u bereid om uzelf en uw levensstijl te veranderen, als dat de groei van uw persoonlijkheid bevordert en uw leven op een hoger plan brengt.

U bent dan ook het beste af met een avontuurlijke partner die reageert op uw initiatieven en die klaarstaat om samen met u nieuwe gebieden te ontdekken.

naar boven

Venus in Boogschutter

Seksueel vuurwerk staat voor u de onmisbare liefdescommunicatie maar in de weg. Het leidt u af van de warmte en vriendschap die ware, vervullende seksualiteit voor u met zich meebrengt.

U experimenteert eerder wat betreft uw geliefden, dan in de manier waarop u de liefde bedrijft. Uw geliefden zijn over het algemeen ook expressief, gedreven en wispelturig, maar minder behoedzaam dan u. U moet zo nu en dan maar de rol van stabilisator op u nemen.

naar boven

Venus in het Tweede Huis

U wordt graag omringd door mooie objecten van waarde. Een overdadige entourage draagt ongekend bij aan uw plezier in de liefde.

Het meest op uw gemak bent u in een veilige omgeving waarin u niet wordt lastig gevallen. Te veel spontaniteit voelt voor u niet plezierig en leidt u af van het genot.

Al hecht u bepaalde waarde aan een partner met een goed voorkomen en van goede huize, vergeet niet dat een ruwe diamant veel meer waard kan zijn dan glimmende stenen, als u maar de tijd neemt om ze te polijsten.

Adverteren
naar boven

Mars in Leeuw

Uw benadering van het liefdesspel is vrij direct en vriendelijk. Het zal u frustreren als een geliefde uitvoerige verleidingsprocedures verwacht voordat u aan de fysieke kant van de liefde toekomt.

Bent u echter zeker van uw kansen, dan bereidt u zich minutieus voor, vooral door niet te besparen op de entourage en de consumpties.

U bent de meest warmbloedige en openhartige geliefde die een mens zich kan wensen, maar u hebt de neiging steeds weer hetzelfde scenario te volgen, zonder dat u zich daar helemaal bewust van bent.

U bent eindeloos goedgeefs voor uw geliefde, vooral wat uw blijken van affectie betreft.

naar boven

Mars in het Elfde Huis

U steekt heel veel energie in elke intieme, persoonlijke relatie, ook als die niet seksueel is, want u hecht veel waarde aam loyaliteit en vriendschap, van uzelf en van anderen.

U geeft daarom de voorkeur aan langdurige verhoudingen die de tijd krijgen om tot bloei te komen, in plaats van nieuwe, minder solide verbintenissen.

In het leven van alledag wordt u aangetrokken door partners met een goede reputatie, want u verlangt naar onberispelijkheid in een relatie. Onthoud vooral dat het gaat om inhoudelijke kwaliteiten, dan zal deze aanpak voortdurend vruchten afwerpen. Maar als u zich enkel en alleen concentreert op uiterlijke kwaliteiten, eindigt u als een sociale meeloper die trends najaagt.

In het liefdesspel streeft u naar perfectionisme en doet u alle moeite om er een gracieuze, esthetisch verantwoorde ervaring van te maken, die zowel inhoud als vorm heeft.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Carlos the Jackal [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 12 oktober 1949 kloktijd: 5:00
in Caracas, VEN U.T: 09:30
66w56, 10n30 sterrentijd: 06:24:46

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 18°43'12 in huis 1 direct
Maan Tweelingen 16°24'00 in huis 9 direct
Mercurius Weegschaal 3°57'35 eind van huis 12 stationair (D)
Venus Boogschutter 2°15'24 in huis 2 direct
Mars Leeuw 21°30'43 in huis 11 direct
Jupiter Steenbok 23°13'48 in huis 4 direct
Saturnus Maagd 14°25'32 in huis 12 direct
Uranus Kreeft 5°01'04 eind van huis 9 stationair (R)
Neptunus Weegschaal 15°03'26 in huis 1 direct
Pluto Leeuw 17°51'27 in huis 11 direct
Maanskn.(t) Ram 16°38'50 in huis 7 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 6°14'44
2de huis Schorpioen 6°47'35
3de huis Boogschutter 6°39'10
Imum Coeli Steenbok 5°41'08
5de huis Waterman 5°03'36
6de huis Vissen 5°34'06
Descendant Ram 6°14'44
8ste huis Stier 6°47'35
9de huis Tweelingen 6°39'10
Medium Coeli Kreeft 5°41'08
11de huis Leeuw 5°03'36
12de huis Maagd 5°34'06

Majeure aspecten
Zon Driehoek Maan 2°19
Zon Sextiel Mars 2°48
Zon Vierkant Jupiter 4°31
Zon Conjunct Neptunus 3°40
Zon Sextiel Pluto 0°52
Maan Sextiel Mars 5°07
Maan Vierkant Saturnus 1°58
Maan Driehoek Neptunus 1°21
Maan Sextiel Pluto 1°27
Mercurius Sextiel Venus 1°42
Mercurius Vierkant Uranus 1°03
Mercurius Conjunct Ascendant 2°17
Venus Inconjunct Uranus 2°46
Venus Sextiel Ascendant 3°59
Mars Inconjunct Jupiter 1°43
Mars Conjunct Pluto 3°39
Uranus Vierkant Ascendant 1°14
Neptunus Sextiel Pluto 2°48
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst