•    
  Actuele planetaire posities
  18-maa-2018, 19:43 UT/GMT
  Zon289'16"0n44
  Maan1333'56"1n16
  Mercurius1543'29"8n43
  Venus1441'44"4n55
  Mars038'43"23s29
  Jupiter234'36"r17s21
  Saturnus824'16"22s18
  Uranus2646'36"9n50
  Neptunus1428'11"6s57
  Pluto2059'19"21s28
  Ware Knoop1410'47"r16n34
  Cheiron2817'31"2n28
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Cecil Fielder [Adb], geboren op 21 september 1963
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Maagd, Maan in Schorpioen *Ascendant in Waterman, Uranus in het Zevende Huis *Saturnus in het Eerste Huis *Zon in het Achtste Huis *Venus in het Achtste Huis *Maan in het Negende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 21 september 1963 om 16:15 in Los Angeles CA, Alaska.

Uw zonneteken is Maagd. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Waterman en uw Maan staat in Schorpioen.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Maagd, Maan in Schorpioen

U bent geboren met de Zon in Maagd en de Maan in Schorpioen en dat maakt u een ijverig, trots, zelfverzekerd, hartstochtelijk en slim mens. U wordt waarschijnlijk heen en weer geslingerd tussen de eigenschappen van Maagd, zoals praktisch inzicht, bedrijvigheid en een pragmatische instelling en de oerimpulsen van de Schorpioen, wat vaak niet past bij de Maagdtrekjes. De Maan in Schorpioen geeft een zeer sterke persoonlijkheid die zelden ideeën van anderen aanneemt.

Als Maagdtype bent u in uw element wanneer u uw aangeboren neigingen kwijt kunt. U houdt van praktisch en productief werk, het kan niet gedetailleerd genoeg zijn.

Schorpioen en Maagd delen de behoefte aan onderzoek en analyse. Het is goed mogelijk dat u professioneel actief bent in nauwgezet onderzoek.

Seksueel gezien staat het teken Schorpioen voor hartstocht en zeer sterke, diepgewortelde gevoelens. Misbruik van deze aanleg kan bandeloze passie veroorzaken. U loopt de kans te worden bekritiseerd om uw heimelijke kanten. Intellectueel gezien is uw verstand alert, onderzoekend en indringend. U bent uitgesproken wilskrachtig en staat uw mannetje.

De sleutel tot een goede integratie van uw aanleg schuilt allereerst in sublimatie van uw lagere instincten, zodat u energie overhoudt om onderzoekswerk te doen. Ten tweede moet u bij uzelf nagaan op welke manier u iets voor anderen kunt betekenen.

naar boven

Ascendant in Waterman, Uranus in het Zevende Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Waterman aan de horizon. De heerser Uranus staat in het zevende huis.

U bent geboren met een natuurlijke aanleg om humanistisch, sympathiek, origineel en subtiel op anderen over te komen. Een van uw talenten is dat u mensen op een sympathieke manier beoordeelt. U luistert helaas niet altijd naar uw intuïtie en kunt uiterst rationeel blijven wanneer juist snel en kordaat handelen is vereist.

De gemiddelde Waterman is goed en vriendelijk van aard, maar wordt ook vaak afgeleid door excentrieke en bizarre metgezellen.

U hebt een bijzondere smaak en een scherp onderscheidingsvermogen. U hebt interesse in de esoterische en mystieke kanten van het leven en kunt zelfs helderziendheid ontwikkelen. U bent in wezen vrijheidslievend en zult extreem uw best doen om uw onafhankelijkheid te bewaken.

U komt heel grillig over, maar u leidt uw leven volgens vastomlijnde, sterke principes, waaronder uw onaflatende aanspraak op zelfbeschikking. In de liefde bent u vrij merkwaardig. U kunt met het grootste gemak emotioneel aangetrokken zijn tot iemand, om vervolgens onverwachts de relatie te beëindigen.

Als vindingrijk mens bent u onnavolgbaar. Het is meer het probleem dat u het praktische inzicht mist om uw creaties uit te voeren. Professioneel gezien kunt u succesvol zijn op elk van de volgende gebieden: moderne wetenschap, techniek, fotografie, archeologie, astrologie, luchtvaart etc.

Adverteren
Deze stand geeft aan dat u extravert bent in uw houding naar de buitenwereld en anderen. U kunt onverwachts en grillig uit de hoek komen als u mensen ontmoet. U gaat velerlei onverwachtse relaties aan, waarin u zich impulsief en irrationeel opstelt. Uw vaste partner kan een bijzonder mens zijn met bepaalde geniale eigenschappen.

Het zal niet meevallen voor u om een ontspannen, stabiele relatie op te bouwen. Bent u bereid om uw partner echt te leren begrijpen en op voet van gelijkwaardigheid en vriendschap met elkaar om te gaan, dan kan uw relatie duurzaam zijn. Anders loopt u veel kans op wisselingen en scheiding door eigenzinnigheid en vrijheidsdrang van u of uw partner.

naar boven

Saturnus in het Eerste Huis

Saturnus staat in het eerste huis. Saturnus geeft u in dit huis een conservatieve, sombere en wat onzekere kijk op het leven. Omdat u elk contact van groot belang acht, neemt u liever afstand en bent u zelfs wat kil, zodat u weet waar u staat. U kunt heel onzeker zijn en bent vaak ongemakkelijk en stijfjes wanneer anderen zich luchtiger bewegen. De manier waarop u uzelf serieus neemt is karakteristiek voor de wijze waarop u met anderen omgaat.

U hebt al vroeg geleerd om onafhankelijk te zijn in het leven en u kreeg meer verantwoordelijkheid toebedeeld dan normaal was voor uw leeftijd.

U bent consequent en verstandig en laat uzelf niet afleiden door tijdelijke gevoelens en vlagen. Logica speelt een belangrijke rol in uw denkwijze. In uitbundige voorstellen en theorieën bent u niet geïnteresseerd.

Wanneer u eenmaal uw eigen beperkingen onder ogen ziet en uitdagingen en verantwoordelijkheden doelgericht aangaat, zult u op elk gebied kunnen slagen. Uw gezondheid is over het algemeen goed, zolang u door voldoende beweging uw spanningen maar kwijtraakt.

naar boven

Zon in het Achtste Huis

De Zon staat in het achtste huis van uw geboortehoroscoop. Daardoor is uw persoonlijkheid hoe dan ook gericht op diepgang in het leven. Uw seksuele uithoudingsvermogen is groot, intens en vitaal. U hebt een fascinatie voor ongebruikelijke zaken, die gekoppeld zijn aan de cyclus van het leven, de dood en andere mysteries.

De traditionele astrologie geeft aan dat u op middelbare leeftijd, na een crisis, een ommezwaai ervaart. Komt u die periode goed door dan mag u een lang leven verwachten met verhoogde vitaliteit.

Financieel gezien loopt u absoluut kans op een erfenis van een partner of een familielid.

naar boven

Venus in het Achtste Huis

Venus staat in het achtste huis van uw geboortehoroscoop. Dit is een gunstige stand voor financieel gewin uit zakelijke ondernemingen van uw partner of door een samenwerkingsverband.

Psychologisch gezien zult u harmonieuze omstandigheden ervaren in seksuele relaties.

Ontwikkelt u zich innerlijk eerder spiritueel dan in de richting van concreet plezier, dan zult u veel geluk en dankbaarheid putten uit uw zoektocht naar het mysterie van leven en dood.

U mag uitstekende ontwikkelingen verwachten op financieel en sociaal gebied, op middelbare leeftijd of wanneer u zich eindelijk bindt door een huwelijk of een andere intieme relatie.

naar boven

Maan in het Negende Huis

De Maan staat in het negende huis van uw geboortehoroscoop. Door uw intelligentie verstaat u de kunst om zeer kundig de wijsheden te weerspiegelen die u opdoet in uw bestaan. U geeft onbewust door wat u zelf hebt geleerd. U verstaat de kunst uzelf zeer snel aan te passen in verschillende omstandigheden.

U bent slim en hebt een rijke verbeelding waarmee u openstaat voor idealen, hogere kennis en wellicht metafysische onderwerpen.

U bent rusteloos en steeds op zoek naar grenzen. U weet steeds weer kritieke situaties op te lossen met uw intuïtieve geest die bruist van humanistische plannen en ideeën.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Cecil Fielder [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 21 september 1963 kloktijd: 16:15
in Los Angeles CA, USA U.T: 23:15
118w14, 34n03 sterrentijd: 15:22:29

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Maagd 28°14'27 in huis 8 direct
Maan Schorpioen 13°56'27 in huis 9 direct
Mercurius Maagd 24°41'05 in huis 8 retrograde
Venus Weegschaal 4°26'08 in huis 8 direct
Mars Schorpioen 6°26'33 in huis 9 direct
Jupiter Ram 16°35'16 in huis 2 retrograde
Saturnus Waterman 17°10'04 in huis 1 retrograde
Uranus Maagd 7°06'01 in huis 7 direct
Neptunus Schorpioen 13°45'35 in huis 9 direct
Pluto Maagd 12°29'19 in huis 7 direct
Maanskn.(t) Kreeft 17°26'52 in huis 6 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Waterman 4°45'42
2de huis Vissen 17°20'53
3de huis Ram 24°36'40
Imum Coeli Stier 23°01'10
5de huis Tweelingen 16°18'58
6de huis Kreeft 8°39'15
Descendant Leeuw 4°45'42
8ste huis Maagd 17°20'53
9de huis Weegschaal 24°36'40
Medium Coeli Schorpioen 23°01'10
11de huis Boogschutter 16°18'58
12de huis Steenbok 8°39'15

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mercurius 3°33
Zon Conjunct Venus 6°12
Zon Driehoek Ascendant 6°31
Maan Conjunct Mars 7°30
Maan Inconjunct Jupiter 2°39
Maan Vierkant Saturnus 3°14
Maan Sextiel Uranus 6°50
Maan Conjunct Neptunus 0°11
Maan Sextiel Pluto 1°27
Venus Driehoek Ascendant 0°20
Mars Sextiel Uranus 0°39
Mars Vierkant Ascendant 1°41
Jupiter Sextiel Saturnus 0°35
Jupiter Inconjunct Neptunus 2°50
Saturnus Vierkant Neptunus 3°24
Uranus Conjunct Pluto 5°23
Uranus Inconjunct Ascendant 2°20
Neptunus Sextiel Pluto 1°16
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst