•    
  Actuele planetaire posities
  21-feb-2018, 13:35 UT/GMT
  Zon252' 7"10s27
  Maan1017'13"9n55
  Mercurius613'55"10s50
  Venus1315'30"7s55
  Mars1549'23"22s17
  Jupiter2250'37"17s21
  Saturnus644'16"22s23
  Uranus2536'32"9n24
  Neptunus1330'59"7s19
  Pluto2025'48"21s31
  Ware Knoop1448'55"r16n23
  Cheiron2649' 9"1n55
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Cecil Fielder [Adb], geboren op 21 september 1963
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Waterman *Zon in Maagd *Zon in het Achtste Huis *Maan in Schorpioen *Maan in het Negende Huis *Venus in Weegschaal *Venus in het Achtste Huis *Mars in Schorpioen *Mars in het Negende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 21 september 1963 om 16:15 in Los Angeles CA, Alaska.

Uw zonneteken is Maagd. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Waterman en uw Maan staat in Schorpioen.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Waterman

Wat seks betreft hebt u twee uitgesproken persoonlijkheden: een die fysiek betrokken is bij een geliefde en een die op afstand, met een klinisch oog, alles observeert.

Omdat u die kunst verstaat, afstand houden en uzelf observeren in een bepaalde situatie, ontleent u wellicht veel plezier aan ingewikkelde liefdestechnieken die een bepaalde zelfbeheersing vergen. Over het algemeen geldt; hoe meer u experimenteert en uw fantasie gebruikt, hoe meer u kunt genieten van uw seksuele ervaringen.

U zou heel bewust moeten proberen om naast uw lichaam ook uw verstand en uw verbeelding te betrekken in het liefdesspel.

naar boven

Zon in Maagd

Van alle Zonnetekens is Maagd het beste thuis in zorgzaamheid en het voeden van een geliefde. U doet er alles voor om uit te zoeken wat een partner precies prettig vindt en bespaart kosten nog moeite om daarin te voorzien.

U hecht veel waarde aan een geliefde die ook begrijpt wat u prettig vindt. Toch moet u echt uw best doen om uw geliefde te laten weten wat voor u belangrijk is, want anderen zijn waarschijnlijk niet zo opmerkzaam als u.

U voelt zich het meest op uw gemak in een langdurige affaire waarin u voldoende tijd krijgt om de relatie vorm te geven.

Cadeautjes geven en krijgen, vooral zelfgemaakte, is voor u een zeer effectieve blijk van liefde. Wees echter niet teleurgesteld als uw geliefde uw attenties niet zo waardeert als u had gehoopt. Achterhaal liever aan welk communicatiekanaal uw partner de voorkeur geeft en concentreer uw liefdesenergie dan daarop.

Adverteren
naar boven

Zon in het Achtste Huis

Deze stand geeft aan dat fysieke seksualiteit en tastbare intimiteit uiterst belangrijk voor u zijn.

Door uw ijzersterke intuïtie oefent u wellicht onbewust behoorlijk veel macht over anderen uit en hebt u controle over hen zonder dat zij het beseffen. Wees te allen tijden voorzichtig met deze 'dierlijke aantrekkingskracht', die min of meer bovenzinnelijk kan zijn, zodat u geen misbruik maakt van uw partner of onnodig in machtspelletjes verstrikt raakt.

U voelt zich wellicht aangetrokken tot een partner die aanzienlijk ouder of jonger is dan u, waardoor de situatie zich voordoet dat een partner meer ervaring heeft en de ander dingen leert. Met wie u ook iets hebt, intensiteit is het sleutelwoord.

naar boven

Maan in Schorpioen

U kunt zich, vooral in een langdurige affaire, zeer scherp concentreren op wat belangrijk is in een situatie en er vervolgens op gepaste wijze naar handelen.

Dat kan een zinvolle eigenschap zijn, maar u kunt er ook kansen door verspillen wanneer u zich te fanatiek concentreert op een potentiële geliefde die zich voor u moet openstellen.

Hoogstwaarschijnlijk kiest u voor een partner die het leven minder serieus neemt dan u. Iemand die dagelijks blijdschap brengt en u met een gerust hart de grotere problemen laat afhandelen.

In een ideale relatie kan uw persoonlijkheid totaal opgaan in de seksuele beleving en maakt u er een welhaast religieuze ervaring van.

naar boven

Maan in het Negende Huis

U leunt op mensen met wie u veel gemeen hebt, zowel filosofisch als spiritueel.

In dit filosofische tijdperk bent u een avonturier en u floreert in een liefdesrelatie waarin u ruimte hebt om uw grenzen te verleggen. Een geliefde die uw geest en uw lichaam verrijkt trekt u het meeste aan.

Met de juiste geliefde bent u bereid om uzelf en uw levensstijl te veranderen, als dat de groei van uw persoonlijkheid bevordert en uw leven op een hoger plan brengt.

U bent dan ook het beste af met een avontuurlijke partner die reageert op uw initiatieven en die klaarstaat om samen met u nieuwe gebieden te ontdekken.

naar boven

Venus in Weegschaal

Een rustige, kabbelende affaire verveelt u, want het is juist voortdurende afwisseling en groei die uw interesse en creativiteit voeden in een liefdesrelatie.

U bent erop gebrand dat u en uw geliefde gelijkwaardig zijn. Niet statisch evenwichtig, maar door voortdurende aanpassingen die beide partners een stevige basis geven.

Met name fysieke schoonheid is iets wat u bewondert in een geliefde, maar laat iemands uiterlijk u niet verblinden voor de schoonheid in zijn of haar ziel.

Uiteindelijk zal een allround geliefde u het meeste voldoening schenken, iemand die niet alleen fysieke kwaliteiten heeft, maar die op velerlei gebied succesvol is.

naar boven

Venus in het Achtste Huis

U streeft naar relaties die heel intens zijn en waar u tot over uw oren inzit. U wordt wellicht aangetrokken door mensen die vrij mysterieus of uitdagend lijken op een bepaalde manier en dat kan goed en slecht uitwerken.

Intellectuele franjes in de liefde boeien u niet zo, u eist liever fysieke aandacht in een relatie. U voelt zich daarom het prettigste bij een hartstochtelijke geliefde die aandacht schenkt aan uw passie en emotionele behoeften.

Hoe meer u zich verliest in liefdesaffaires, vooral in de seksuele aspecten, hoe meer voldoening u voelt. Zorg er wel voor dat uw leven buiten de relatie niet uit balans raakt.

Adverteren
naar boven

Mars in Schorpioen

U kropt uw verlangens lange tijd op, dus als die eindelijk mogen uitbreken gebeurt dat zeer intensief. Het kan zijn dat uw geliefde niet helemaal beseft wat de aard of omvang van uw behoeftes zijn. Het is verstandig om vooraf uzelf verbaal te uiten, zodat er tussen u en uw geliefde geen onbalans ontstaat.

Vanwege deze nogal dominante, sterke energie hebt u de touwtjes van de fysieke aspecten van de relatie, direct of indirect, vaak in handen. U hebt een partner nodig die openstaat voor seksuele avonturen en die zichzelf durft te verliezen; iemand die uw vorm van seksualiteit kan waarderen.

Het duurt even voor zulke intense communicatie zich ontwikkelt, maar is die eenmaal bereikt, dan zijn de banden diepgaand en sterk en worden ze niet snel verbroken.

naar boven

Mars in het Negende Huis

U hebt een nogal theoretische kijk op seksualiteit. U hebt verwachtingen en bepaalt van tevoren wat u gaat doen. Fysieke voldoening hangt vervolgens af van het feit of uw partner het voorgeprogrammeerde spel wel meespeelt.

Wellicht bent u een expert op het gebied van seksuele rollenspellen en bouwt u meerdere, vrij heldere relaties op waarin u ontelbare vormen van seksuele communicatie kwijt kunt.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Cecil Fielder [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 21 september 1963 kloktijd: 16:15
in Los Angeles CA, USA U.T: 23:15
118w14, 34n03 sterrentijd: 15:22:29

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Maagd 28°14'27 in huis 8 direct
Maan Schorpioen 13°56'27 in huis 9 direct
Mercurius Maagd 24°41'05 in huis 8 retrograde
Venus Weegschaal 4°26'08 in huis 8 direct
Mars Schorpioen 6°26'33 in huis 9 direct
Jupiter Ram 16°35'16 in huis 2 retrograde
Saturnus Waterman 17°10'04 in huis 1 retrograde
Uranus Maagd 7°06'01 in huis 7 direct
Neptunus Schorpioen 13°45'35 in huis 9 direct
Pluto Maagd 12°29'19 in huis 7 direct
Maanskn.(t) Kreeft 17°26'52 in huis 6 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Waterman 4°45'42
2de huis Vissen 17°20'53
3de huis Ram 24°36'40
Imum Coeli Stier 23°01'10
5de huis Tweelingen 16°18'58
6de huis Kreeft 8°39'15
Descendant Leeuw 4°45'42
8ste huis Maagd 17°20'53
9de huis Weegschaal 24°36'40
Medium Coeli Schorpioen 23°01'10
11de huis Boogschutter 16°18'58
12de huis Steenbok 8°39'15

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mercurius 3°33
Zon Conjunct Venus 6°12
Zon Driehoek Ascendant 6°31
Maan Conjunct Mars 7°30
Maan Inconjunct Jupiter 2°39
Maan Vierkant Saturnus 3°14
Maan Sextiel Uranus 6°50
Maan Conjunct Neptunus 0°11
Maan Sextiel Pluto 1°27
Venus Driehoek Ascendant 0°20
Mars Sextiel Uranus 0°39
Mars Vierkant Ascendant 1°41
Jupiter Sextiel Saturnus 0°35
Jupiter Inconjunct Neptunus 2°50
Saturnus Vierkant Neptunus 3°24
Uranus Conjunct Pluto 5°23
Uranus Inconjunct Ascendant 2°20
Neptunus Sextiel Pluto 1°16
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst