•    
  Planetpositioner
  26-Maj-2018, 06:52 UT/GMT
  Sol459'28"21n08
  Måne2620'25"5s32
  Merkur2226'48"17n17
  Venus82'21"24n57
  Mars337'34"21s48
  Jupiter1613'37"r15s30
  Saturn81'43"r22s19
  Uranus032'55"11n10
  Neptun1620'22"6s16
  Pluto211'21"r21s33
  Sand Månek.87'27"r18n14
  Chiron144'43"3n52
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Ray Bradbury [Adb], født 22 August 1920
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Løven, Månen i Skytten *Ascendanten i Stenbukken, Saturn i 8. hus *Solen i 7. hus *Venus i 8. hus *Saturn i 8. hus *Månen i 11. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 22 August 1920 kl. 16:50 i Waukegan, Illinois.

Dit soltegn er Løve. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Stenbuk, og din Måne står i Skytte.

I tilfælde af at du undrer dig over, hvorfor du bliver kaldt for en Løve i denne rapport: Hvis du var blevet født 12 ur 32 minutter senere, ville du være det efterfølgende tegn Jomfru. Det eksakte tidspunkt, hvor Solen bevæger sig fra et tegn og ind i det næste, varierer fra år til år.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Løven, Månen i Skytten

Du blev født med Solen i Løven og Månen i Skytten. Begge disse tegn gør dig sammenlagt til et fyrigt, brændende og meget temperamentsfuldt menneske. Indvendigt er du stolt; du ejer evnen til at styre og udøve magt. Du har et stort hjerte og er generøs, viljestærk, pålidelig og har nogle meget faste principper og meninger. Du vil stråle som leder og er i besiddelse af tilstrækkelig kreativitet til erhvervsmæssige og private foretagender. Du ejer et overskud af vitalitet, som giver dig store muligheder inden for mange aktivitetsområder. Løvens indflydelse vil give dig en tendens til at gøre alting i en temmelig stor skala. Hvis du overbetoner disse egenskaber, kan du komme til at virke dominerende og egoistisk og vil altid nægte at lade dig nøje med andenpladsen. Din kærlighed kan blive for nedladende, og din følelse af personlig ædelmodighed kan få dig til at behandle andre som mindreværdige. I det ydre adskiller din personlighed sig ikke så meget fra dit indre liv. Mennesker anser personer med Månen i Skytten for intelligente og videbegærlige. I seksuel henseende er du en vanskelig person. På den ene side har vi Løvens stolthed, som gør dig lidt vanskelig at håndtere i følelsesmæssige anliggender. Men på grund af Skytten er du fyrig og entusiastisk, om end noget ubestandig. Dette kan ændre sig, hvis forholdet betyder noget for dig. Hemmeligheden til en mere helstøbt personlighed ligger i et arbejde på et felt, som giver dig mulighed for både at udfolde og beskytte dine naturlige drifter.

til top

Ascendanten i Stenbukken, Saturn i 8. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Stenbukken op i horisonten. Dets hersker, Saturn, er placeret i 8. hus.

Stenbukkens tegn tyder på en tilværelse, hvor temperamentet i meget vigtigt. Du giver indtryk af ambitioner, ihærdighed, viljestyrke, bestandighed og udholdenhed. Du blev født med en tendens til at søge materiel, social, ja måske endda politisk magt.

Stenbukken giver tendens til en udfordrende tilværelse, som tvinger dig til at bruge alle dine resurser for at sejre. På grund af din takt og klogskab vil du være begunstiget med betydningsfulde personers velvilje.

Dit sind er egocentrisk og rationelt, og du har en medfødt tendens til skepsis. Du er i stand til at arbejde hårdt og vil tålmodigt udholde forhindringer og skuffelser.

Kærlighedsmæssigt og i alle andre aktiviteter vil du gå frem med forsigtighed. Du vil seriøst overveje alle et forholds forgreninger, især vedrørende din egen uafhængighed, og du vil ikke binde dig til en partner, før du er sikker i dit valg. Herefter vil der imidlertid være tendens til en fredelig og stille tilværelse.

Du er meget sparsommelig i dine daglige gøremål, og hvis du ikke får kontrol over dette karaktertræk, kan du komme til at virke temmelig nærig.

Du er mest egnet til en stilling af regeringsmæssig, kommunal eller politisk karakter eller inden for en stor forretningsorganisation, hvor hierarkiet er nøje defineret. Nøglebegrebet i din professionelle orientering er ansvarlighed.

Annoncering
Sædvanligvis er dette et godt tegn på et langt liv, som ophører af naturlige årsager. Placeringen kan imidlertid bringe skuffelser i forbindelse med ægteskab eller økonomiske midler erhvervet via et partnerskab. En stor del af dit liv kan være orienteret imod opnåelse af en kompliceret arv. I forbindelse med esoteriske forhold tyder denne placering på en dyb interesse for okkulte emner.

til top

Solen i 7. hus

Solen stod i dit 7. hus ved fødslen. Det betyder blandt andet, at det kræver hele din individualitet at gennemføre en vigtig udvikling i forbindelse med dine bekendte og dit ægteskab. Det ser ud til, at du vil blive gift med en temmelig stolt, men også værdig person, og meget af den fremgang, som du vil opleve i livet, vil udspringe af dette forhold.

Under alle omstændigheder kan du forvente, at du gennem hele livet vil skabe varige forbindelser og ædle venskaber.

til top

Venus i 8. hus

Venus stod i dit 8. hus ved fødslen. Dette er en gunstig placering med hensyn til muligheden for økonomisk gevinst via en forretning, der er ejet af din ægtefælle eller af samarbejdspartnere.

Rent psykologisk vil du opleve mange harmoniske situationer i forbindelse med dine seksuelle forhold.

Hvis din indre vækst er af en sådan art, at din vitale energi er rettet mod spirituelle frem for materielle glæder, så vil du opnå tilfredsstillelse og lykke ved at forske i livets og dødens mysterier.

Du burde få nogle glimrende muligheder for økonomisk og social fremgang omkring midten af livet, eller når du omsider stabiliserer din tilværelse i et ægteskab eller anden form for nært forhold.

til top

Saturn i 8. hus

Saturn stod i dit 8. hus ved fødslen. På grund af den begrænsende indflydelse fra denne planet vil ting i forbindelse med legater, arv og din ægtefælles eller dine samarbejdspartneres økonomiske handlinger blive stærkt hæmmede og kan endda blive modarbejdet af noget, der ligner en barsk skæbne.

Psykologisk set er du ret seriøs, når det gælder seksuelle forhold. Du nærmer dig seksualiteten med forsigtighed, rationalitet og planlægning. Overdreven fornuft og tankeaktivitet i denne forbindelse kan skabe visse frustrationer i seksuelle forhold.

til top

Månen i 11. hus

Månen stod i dit 11. hus ved fødslen. Du burde være et menneske med mange venner og bekendte, stammende både fra dine hjemlige cirkler og uden for disse. Du er et menneske, som kan være venner med folk fra de højeste lag i samfundet såvel som med personer, der har en meget lav samfundsmæssig status.

Denne placering kan også øge dine muligheder for at få et tilfredsstillende familieliv og nogle meget sympatiske hjemlige omgivelser med mulighed for en ubesværet omgang med andre mennesker.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Ray Bradbury [Adb] (mand)
født den 22. august 1920 lokaltid: 16:50
i Waukegan, IL (US) U.T.: 22:50
87w51, 42n22 sid. tid: 15:02:20

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Løve 29°29'49 i hus 7 direkte
Måne Skytte 15°55'40 i hus 11 direkte
Merkur Løve 13°42'17 i hus 7 direkte
Venus Jomfru 13°17'08 i hus 8 direkte
Mars Skorpion 22°01'01 i hus 10 direkte
Jupiter Løve 29°04'04 i hus 7 direkte
Saturn Jomfru 13°00'30 i hus 8 direkte
Uranus Fisk 3°51'58 i hus 1 retrograd
Neptun Løve 11°57'54 i hus 7 direkte
Pluto Krebs 8°29'40 i hus 6 direkte
Sand Måneknude Skorpion 9°24'09 i hus 9 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Stenbuk 22°40'26
2.Hus Fisk 8°55'50
3.Hus Vædder 19°24'37
Imum Coeli Tyr 18°02'52
5.Hus Tvilling 10°01'45
6.Hus Krebs 0°02'43
Descendant Krebs 22°40'26
8.Hus Jomfru 8°55'50
9.Hus Vægt 19°24'37
Medium Coeli Skorpion 18°02'52
11.Hus Skytte 10°01'45
12.Hus Stenbuk 0°02'43

Større aspekter
Sol Kvadrat Mars 7°29
Sol Konjunktion Jupiter 0°26
Sol Opposition Uranus 4°22
Måne Trigon Merkur 2°13
Måne Kvadrat Venus 2°39
Måne Kvadrat Saturn 2°55
Måne Trigon Neptun 3°58
Merkur Konjunktion Neptun 1°44
Venus Konjunktion Saturn 0°17
Venus Sekstil Pluto 4°47
Mars Sekstil Ascendant 0°39
Jupiter Opposition Uranus 4°48
Saturn Sekstil Pluto 4°31
Uranus Trigon Pluto 4°38
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt