•    
  Planetpositioner
  17-Mar-2018, 12:31 UT/GMT
  Sol2651'38"1s15
  Måne2631'27"4s34
  Merkur1452'38"8n10
  Venus135' 2"4n15
  Mars2954' 3"23s27
  Jupiter236'49"r17s22
  Saturn820'24"22s18
  Uranus2642'34"9n48
  Neptun1425'17"6s58
  Pluto2057'59"21s28
  Sand Månek.1420' 1"r16n32
  Chiron2812'52"2n26
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for John Bunyard [Adb], født 9 Juli 1945
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Vægten *Solen i Krebsen *Solen i 10. hus *Månen i Krebsen *Månen i 10. hus *Venus i Tvillingerne *Venus i 8. hus *Mars i Tyren *Mars i 8. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: mand, født 9 Juli 1945 kl. 12:58 i Oakland CA, Alaska.

Dit soltegn er Krebs. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vægt, og din Måne står i Krebs.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Vægten

Med Ascendanten i Vægten er du nærmest afhængig af fysisk skønhed og ynde i forbindelse med sex.

Hvis der er en ulempe ved denne placering, må det være, at du idealiserer kærligheden så meget, at det er vanskeligt for en partner at leve op til dine forventninger, både fysisk og følelsesmæssigt. Nu og da må du sørge for at komme ned på jorden, for ellers kan du komme til at sigte alt for højt for et realistisk parforhold.

I de fleste forhold vil du være den, der realiserer ideerne, frem for den der udtænker dem. Men du må give din partner masser af plads til personlig udvikling og undgå fristelsen til at manipulere for at få din vilje.

Hvis forholdet er godt afbalanceret, vil I kunne forme og artikulere det i en sådan grad, at andre vil betragte jer som et "smukt par."

til top

Solen i Krebsen

Du er tilbøjelig til at være selvbeskyttende i et forhold, eller hvis du er meget motiveret, leder du måske efter det diametralt modsatte - uselviskhed, sommetider for selvfornægtende, følelsesmæssige forviklinger.

Formentlig vil du holde dine virkeligt betydningsfulde forhold meget private, således at omverdenen formentlig er uvidende om, hvad der foregår i dit følelsesliv.

Din kærestes fysiske omsorg og velbefindende er meget vigtig for dig, og du kan være så generøs, at det grænser til ødselhed.

Med Solen i Krebsen ønsker du at omgive og omslutte din kæreste, så du bør finde en, der ikke er alt for uafhængig, en der ikke bliver irriteret over dine konstante små tegn på hengivenhed.

Det er meget vigtigt for dig at afbalancere dit følelsesliv omhyggeligt, således at du hverken er for lukket over for andre eller for åben.

Annoncering
til top

Solen i 10. hus

Formentlig vil du i højere grad finde mennesker, som du kan involvere dig i personligt, på din arbejdsplads end ved sociale sammenkomster.

Hvad enten du fortjener det eller ej, så har du sandsynligvis et vist omdømme som en god elsker, for andre vil kun være tilbøjelige til at tro det bedste af det, de hører om dig.

Det vil være klogt af dig at holde ugens nætter for dig selv og reservere weekender og ferier til at underholde din kæreste; så vil du kunne lægge hele din sjæl i det. Ellers kan du komme til at opleve, at dit arbejdsliv konstant er i konflikt med dit kærlighedsliv, og begge områder vil lide under det.

til top

Månen i Krebsen

Du har en meget forstående natur, og du er altid villig til at lytte til andres problemer og sorger. Som ung er du muligvis meget engageret i mennesker, som har følelsesmæssige problemer, hvilket kan være en stor belastning for din personlige styrke.

Du kan opnå stor tilfredsstillelse ved at hjælpe og støtte en kæreste, som har det svært, og det er fint, så længe du undlader at lade partnerens problemer fylde hele forholdet.

Når først du har etableret et forhold, vil din kærlighed aldrig dø, selvom kvaliteten og karakteren af den kan svinge betydeligt.

til top

Månen i 10. hus

Opretholdelsen af din status i dine sociale forhold er central for din livsstil, og dit omdømme som elsker er vigtigt for dig.

Du er ofte i stand til at vende et kærlighedsforhold til din egen fordel på andre områder, så du har nydelse og udbytte af forbindelsen. Sørg blot for, at kærligheden altid udgør det primære mål i forholdet.

Ydre hændelser kan spille en stor rolle ved udformningen af dit kærlighedsliv i form af uundgåelig adskillelse fra en attrået partner eller et nyt forhold, som pludselig og uventet dukker op. Der er ikke meget, du kan gøre for at forhindre dette, så bare slap af og glæd dig over, hvad skæbnen bringer.

Almindeligvis foretrækker du en dynamisk og fremtidsorienteret partner, hvis energi antænder din egen.

til top

Venus i Tvillingerne

Du nyder finfølelse og finesse i forbindelse med kærlighed, og du skatter berøringen fra en erfaren og hensynsfuld elsker. Jo blidere og mere æterisk den fysiske side af kærligheden er, desto mere responderer du på den.

Men du værdsætter også at få fortalt, hvor meget du er elsket. Det er imidlertid ikke alle, der er i stand til at udtrykke deres kærlige følelser så flydende, så lad være med at føle dig afvist, hvis din kæreste ikke ytrer sin hengivenhed verbalt.

I sin bedste udgave er kærligheden en lykkelig, til tider kompliceret leg med konstant skiftende stimuli, men bag det hele ligger der et langt mere enkelt følelsesmæssigt fundament af gensidigt venskab og kammeratskab.

til top

Venus i 8. hus

Du tilstræber forhold, som er meget intense og derfor meget engagerende. Du føler dig muligvis tiltrukket af mennesker, som virker mystiske eller udfordrende på en eller anden måde, hvilket kan have både gode og dårlige følger.

Du oplever ikke nogen synderlig tilfredsstillelse ved kærlighedens intellektuelle fælder, og du kræver masser af fysisk opmærksomhed i et forhold. Derfor vil du være lykkeligst sammen med en meget demonstrativ elsker, som er opmærksom både på dine fysiske og dine følelsesmæssige behov.

Jo mere du kan fortabe dig i et kærlighedsforhold, især seksuelt, desto mere tilfredsstillende vil det blive. Pas blot på, at du ikke lader dit liv uden for forholdet komme ud af balance af den grund.

Annoncering
til top

Mars i Tyren

Det tager dig lidt tid at varme op til kærlighedsakten, men når du først er kommet op i gear, bevarer du et støt og sikkert tempo, som giver masser af tid til, at seksualiteten kan udfolde sig fuldkommen. Du bør tage omhyggeligt hensyn til din partners rytme og timing, så du hverken udmatter eller irriterer vedkommende.

Din daglige seksualdrift kræver et varig kanal for at kunne bevare balancen, så du har det bedst med en regelmæssig partner.

Du er fuldkommen ligefrem i dit kærlighedsudtryk, og du har brug for en partner, som ikke intellektualiserer kærligheden for meget, men opmuntrer dig til at udfolde den direkte på en måde, som I begge forstår uden ord.

til top

Mars i 8. hus

Du kan godt lide at opretholde en vis fornemmelse af mysterium vedrørende din stil og din motivation i forbindelse med seksualitet, og dette kan føje både magt og tiltrækning til dit image, sådan som andre ser det. For at bevare kontrollen med dine til tider komplekse og underjordiske indre kræfter må du gøre en ekstra indsats for at udforske dem og nå frem til et niveau præget af en effektiv selverkendelse.

Seksuel aktivitet har en meget oplivende indvirkning på din konstitution.

På grund af din egen beskaffenhed er du ret god til at udrede de rodede forviklinger i andre menneskers personlige tilværelse. I et kærlighedsforhold er du i stand til at forfølge de tilsyneladende godt skjulte motiver, som afslører din partners særlige behov, og derefter tilfredsstille dem.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for John Bunyard [Adb] (mand)
født den 9. juli 1945 lokaltid: 12:58
i Oakland CA, USA U.T.: 19:58
122w16, 37n48 sid. tid: 06:58:29

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Krebs 17°12'24 i hus 10 direkte
Måne Krebs 20°34'41 i hus 10 direkte
Merkur Løve 10°03'33 i hus 10 direkte
Venus Tvilling 2°13'25 i hus 8 direkte
Mars Tyr 20°32'48 i hus 8 direkte
Jupiter Jomfru 21°50'01 i hus 12 direkte
Saturn Krebs 14°45'47 i hus 10 direkte
Uranus Tvilling 15°14'55 i hus 9 direkte
Neptun Vægt 3°49'07 i hus 12 direkte
Pluto Løve 9°10'48 i hus 10 direkte
Sand Måneknude Krebs 9°11'21 i hus 9 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vægt 11°54'49
2.Hus Skorpion 9°15'17
3.Hus Skytte 10°10'01
Imum Coeli Stenbuk 13°27'32
5.Hus Vandbærer 16°25'24
6.Hus Fisk 16°19'48
Descendant Vædder 11°54'49
8.Hus Tyr 9°15'17
9.Hus Tvilling 10°10'01
Medium Coeli Krebs 13°27'32
11.Hus Løve 16°25'24
12.Hus Jomfru 16°19'48

Større aspekter
Sol Konjunktion Måne 3°22
Sol Sekstil Mars 3°20
Sol Sekstil Jupiter 4°38
Sol Konjunktion Saturn 2°27
Sol Kvadrat Ascendant 5°18
Måne Sekstil Mars 0°02
Måne Sekstil Jupiter 1°15
Måne Konjunktion Saturn 5°49
Merkur Sekstil Uranus 5°11
Merkur Konjunktion Pluto 0°53
Merkur Sekstil Ascendant 1°51
Venus Trigon Neptun 1°36
Mars Trigon Jupiter 1°17
Mars Sekstil Saturn 5°47
Saturn Kvadrat Ascendant 2°51
Uranus Trigon Ascendant 3°20
Neptun Sekstil Pluto 5°22
Pluto Sekstil Ascendant 2°44
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt