•    
  Actuele planetaire posities
  23-maa-2018, 08:24 UT/GMT
  Zon239'14"1n03
  Maan1539'21"18n19
  Mercurius1654' 2"r9n42
  Venus2018'10"7n11
  Mars313'11"23s32
  Jupiter2254'31"r17s18
  Saturnus836'29"22s17
  Uranus270'55"9n55
  Neptunus1438'12"6s53
  Pluto213'38"21s27
  Ware Knoop1342'53"r16n42
  Cheiron2833'43"2n34
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Beroep en Bestemming

Gratis Proefversie
voor Andrew J. Evans [Adb], geboren op 11 november 1918
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Introductie

Dit beknopte uitreksel schetst uw persoonlijke "Beroep en Bestemming" horoscoop door Liz Greene, zodat u weet wat u kunt verwachten. De korte voorbeelden zijn ontleend aan diverse hoofdstukken en geven een indruk van de complete beroepshoroscoop (18-25 pagina's) die als E-horoscoop of ingebonden exemplaar in de AstroShop kan worden besteld.

In onze kindertijd vragen mensen aan ons: "Wat wil je later worden als je groot bent?". Op die leeftijd hebben we meestal een droom. In onze kindertijd zijn we nog in staat om naar de stem van onze ziel te luisteren. Naarmate we ouder worden, veranderen de vragen. Er is geen tijd meer voor dromen. We moeten nu "de waarheid onder ogen zien" en bedenken hoe we kunnen overleven in de grote, boze buitenwereld.

Dit astrologierapport gaat over uw bestemming. Het is bedoeld om u een idee te geven wat goed voor u kan zijn en waarin u goed zou kunnen zijn, zodat uw loopbaan niet alleen een salaris, maar ook voldoening oplevert.

II. Kijk op de wereld

In dit hoofdstuk wordt kort en bondig uw persoonlijke kijk op het bestaan beschreven en geadviseerd hoe u zich het beste kunt uiten in uw carrière.

III. Aanleg en sterke kanten

Dit hoofdstuk bevat 8-10 pagina's en is een van de meest informatieve gedeeltes uit "Beroep en Bestemming". Hier volgt een selectie van drie uit de talloze talenten die worden beschreven in het volledige rapport.

Een eerlijke en realistische kijk op uw fundamentele sterke kanten helpt u om u te oriënteren in de wereld en uw energie op gebieden te richten waarop u wilt uitblinken en veel van uw meest gekoesterde doelen kunt bereiken.

[..] Uw hart en verbeelding moeten geraakt worden zodat u het gevoel hebt dat u met een hoger, intens en veelbetekenend bestaansniveau verbonden bent. Dat sluit materieel succes niet uit, maar dat soort succes is bijzaak en niet het belangrijkste doel van uw inspanningen. Verbeelding is [...]

[..] Muziek, vooral zingen en spelen in een groep of orkest, kan bijzonder goed voor u zijn, net als theater, alleen al omdat u dan intens emotioneel en beeldend gevoelens of ideeën uitwisselt in groepsverband. U hebt rust en vrede nodig, maar ook contact met anderen, direct [...]

[..] Alles wat u doet zal door uw perfecte beeld tegenvallen. Toch kan een compromis, dat onvermijdelijk is in creatief werk, u zelfs houvast bieden voor uw droombeelden en het gevoel geven dat u een steentje bijdraagt aan de verfraaiing van het alledaagse bestaan. De dichtkunst, [...]

IV. Leer uw grenzen kennen

In dit hoofdstuk worden uw persoonlijke beperkingen beschreven en suggesties gedaan over hoe daarmee om te gaan in uw beroep. In de volledige horoscoop is dit hoofdstuk ongeveer 5-7 pagina's lang.

Wanneer u uw aangeboren beperkingen leert inzien, helpt dat om uw energie in de juiste banen te leiden en optimale voldoening uit uw werk te halen.

[..] U moet creatief zijn om voldoening te kunnen voelen en deze waarheden, beelden en dromen, die uw meest intense opvattingen weerspiegelen, vorm kunnen geven. Het zou u niet gelukkig maken als u uw ziel moest verkopen voor een inkomen. Misschien ontdekt u creatieve wegen in [...]

[..] U moet daarbij wellicht bedenken dat onmogelijke maatstaven een alibi kunnen zijn om de echte test voor uw talenten te vermijden. Als u nooit werk uitbrengt wat anderen kunnen beoordelen, hoeft u ook de pijn en angst voor afwijzing of kritiek niet te ondergaan. Het is belangrijk [...]

V. Samenwerken met anderen

De twee laatste hoofdstukken van "Beroep en Bestemming" gaan over de wijze waarop u over het algemeen samenwerkt met uw collega's en wat succes voor u persoonlijk betekent.

Een van de belangrijkste factoren die u moet overwegen wat de richting in uw bestaan betreft, is hoe u met anderen samenwerkt. In een werksituatie heeft iedereen een eigen stijl van relaties aangaan. Iedereen heeft andere wensen en eisen.

VI. Wat succes werkelijk voor u betekent

Wanneer mensen het over "succes" hebben, praten ze meestal over een belangrijke positie in de ogen van de buitenwereld, of over een baan die veel geld oplevert, met alle materiële luxe en comfort van dien. Maar succes in de dieperliggende betekenis van "bestemming" is een hoogst individuele ervaring die voor iedereen weer iets anders betekent.

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Horoscoop "Beroep en Bestemming" die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Beroep en Bestemming

Horoscoop door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 18 - 25 pagina's A4.
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Deens, Italiaans, Portugees en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst