•    
  Actuele planetaire posities
  24-maa-2018, 04:36 UT/GMT
  Zon329'20"1n23
  Maan2729'12"19n42
  Mercurius1649' 3"r9n44
  Venus2120'38"7n36
  Mars341'41"23s32
  Jupiter2252'14"r17s17
  Saturnus838'33"22s17
  Uranus273'37"9n56
  Neptunus1440' 2"6s53
  Pluto214'22"21s27
  Ware Knoop1341'37"r16n43
  Cheiron2836'44"2n35
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Jess Thomas [Adb], geboren op 4 augustus 1927
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Leeuw *Zon in Leeuw *Zon in het Twaalfde Huis *Maan in Weegschaal *Maan in het Derde Huis *Venus in Maagd *Venus in het Tweede Huis *Mars in Maagd *Mars in het Eerste Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 4 augustus 1927 om 6:00 in Hot Springs SD, Alaska.

Uw zonneteken is Leeuw. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat ook in Leeuw en uw Maan staat in Weegschaal.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Leeuw

Deze Ascendant geeft aan dat u een plezierige, affectieve aard hebt waarmee u liefdevol de nadruk legt op fysieke expressie. Op een speelse, haast kinderlijke manier bent u uit op fysieke passie, waardoor anderen u zien als open en vriendelijk.

U lijkt toegankelijk en direct, zonder al te complexe kanten. U hebt zelfvertrouwen en bent charmant met een eerlijke, natuurlijke, sociale elegantie. Dit kan tevens uw innerlijke aard weerspiegelen, maar waarschijnlijk schuilt achter uw vrolijke, extraverte houding een gecompliceerde, ietwat gesloten persoonlijkheid.

Het nadeel van deze dualiteit is dat u hoe dan ook een bepaalde druk voelt om een imago hoog te houden dat u van binnen niet echt voelt. Oprecht en duurzaam contact ontstaat echter pas als u een innerlijke, begripvolle band opbouwt met uw partner. Dat bepaalt het succes van de relatie.

naar boven

Zon in Leeuw

Leeuw is het symbool voor de geliefde en de Zon geeft u in deze stand persoonlijke zwier, hartelijkheid en charme. De liefde is voor u een zorgeloos geven en nemen en u omringt uw partner met tederheid en affectie.

Het zit in uw aard om uw partner met affectie te overstelpen, maar dat kan iemand die dat niet gewend is verbazen of overdonderen. Het kan te veel van het goede zijn.

Verwacht van uw geliefde niet dat uw genegenheid op dezelfde wijze wordt beantwoord. Zelfs de diepste liefde kan op velerlei manieren worden geuit, dat moet u wellicht eens onderzoeken.

U bent een zeer loyale partner, zolang u bewegingsvrijheid hebt. Gun uw geliefde datzelfde recht en vermijd bezitterig gedrag en jaloezie. Loyaliteit komt uit het hart. Het zijn eerder de gevoelens dan de daden die u vertellen of een partner geschikt is voor u.

Hebt u problemen in een relatie, analyseer die dan met uw gevoel, niet met uw verstand.

Adverteren
naar boven

Zon in het Twaalfde Huis

Uw gevoel voor privacy en individualiteit is sterk ontwikkeld. U toont uw diepste gevoelens slechts in zeer intieme omstandigheden en alleen aan degenen die u als beste vrienden beschouwt. Die openheid is in feite de grootste eer en het mooiste teken van liefde dat u in een vriendschap of aan een geliefde kunt geven.

Door uw aangeboren reserve bent u niet actief uit op nieuwe relaties. U wacht liever af tot anderen nieuwsgierig worden naar u.

Voor anderen is uw privéleven een groot intrigerend mysterie, wat geroddel kan oproepen over geheime affaires. Zelden zullen zij ook echt doordringen tot uw privédomein, maar het mysterie op zich maakt u al begeerlijker en aantrekkelijker dan de meesten.

naar boven

Maan in Weegschaal

U verstaat de kunst andermans problemen op te lossen omdat u beide kanten van een situatie helder ziet.

Binnen een relatie bent u wellicht voortdurend aan het poetsen en verbeteren, maar dat is maar tot op bepaalde hoogte goed. Concentreert u zich alleen op moeilijkheden die de relatie actief in de weg staan.

U verbetert de algemene omstandigheden door zowel fysieke zaken te rangschikken als sociale situaties aan te pakken, waardoor u schoonheid en balans creëert.

De wereld is doorlopend een interessante uitdaging voor u, vooral als u een partner hebt die net zo bereid is als u om de waarheid onder ogen te zien en die er direct en helder mee kan omgaan.

naar boven

Maan in het Derde Huis

Meestal en bij voorkeur uit u uw emoties verbaal, dus aarzel niet om uw geliefde precies te laten weten hoe u zich voelt.

Het is ook niet verkeerd om persoonlijke problemen uitvoerig uit te praten met uw geliefde, dat is voor u de beste manier om ermee om te gaan.

Woorden zijn inderdaad uw allereerste medium om op alle fronten liefde en begrip over te brengen. In elke intieme situatie zullen uw lieve, bemoedigende woorden de seksuele ervaring verhogen, dus hou uzelf niet in.

De beste relatie met een geliefde heeft iets informeels en vriendschappelijks, met de intieme vertrouwelijkheid van een broer-zus relatie.

naar boven

Venus in Maagd

U voelt zich waarschijnlijk het meest op uw gemak bij een vertrouwde geliefde die uw gewoontes en verlangens goed kent. Om optimaal van de liefde te kunnen genieten moet uw partner precies op de hoogte zijn van uw voor- en afkeuren. Laat achterhaalde morele taboes u er niet van weerhouden om uw liefdespotentieel optimaal aan te boren.

Het kan een feest zijn voor u en uw geliefde om uw fantasieën tot in details op te schrijven en uit te wisselen. Dan kan het liefdesspel, op een heel eigen manier, een droom zijn die uitkomt.

naar boven

Venus in het Tweede Huis

U wordt graag omringd door mooie objecten van waarde. Een overdadige entourage draagt ongekend bij aan uw plezier in de liefde.

Het meest op uw gemak bent u in een veilige omgeving waarin u niet wordt lastig gevallen. Te veel spontaniteit voelt voor u niet plezierig en leidt u af van het genot.

Al hecht u bepaalde waarde aan een partner met een goed voorkomen en van goede huize, vergeet niet dat een ruwe diamant veel meer waard kan zijn dan glimmende stenen, als u maar de tijd neemt om ze te polijsten.

Adverteren
naar boven

Mars in Maagd

U bent een uiterst behoedzame, subtiele geliefde die veel aandacht schenkt aan de juiste sfeer en omstandigheden voor het liefdesspel.

U geeft over het algemeen de voorkeur aan een comfortabele kamer, van alle gemakken voorzien, zodat u de situatie onder controle hebt en zich kunt concentreren op de meer subtiele details van intimiteit.

Uw meest opvallende eigenschap is aandacht voor de ontelbare details van seks; al die subtiele nuances die er een eindeloos gevarieerd genot van maken. Zorg wel dat er ruimte voor spontaniteit overblijft!

naar boven

Mars in het Eerste Huis

Uw seksuele energie is vrij direct en laat zich niet afleiden of vertalen naar andere gebieden.

Uw seksuele uithoudingsvermogen is, net als in andere fysieke activiteiten, bijzonder groot. U wordt niet snel moe. Om die reden doet u er goed aan een geliefde te kiezen met dezelfde energie en voorkeur.

Wat liefdesaangelegenheden betreft bent u wellicht wat ongeduldig. U wilt vooruit met de geit en zo min mogelijk praten of treuzelen. Dat is een eerlijke weerspiegeling van uw gevoelens, maar vermijd al te veel haast. Vaak biedt uitstel, voordat een relatie wordt geconsumeerd, tijd om nog eens na te denken of u zichzelf wel echt wilt binden aan een bepaalde geliefde.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Jess Thomas [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 4 augustus 1927 kloktijd: 6:00
in Hot Springs SD, USA U.T: 13:00
103w29, 43n26 sterrentijd: 02:54:27

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Leeuw 11°08'50 in huis 12 direct
Maan Weegschaal 27°53'26 in huis 3 direct
Mercurius Kreeft 23°01'03 in huis 11 direct
Venus Maagd 20°39'56 in huis 2 direct
Mars Maagd 6°23'43 in huis 1 direct
Jupiter Ram 3°19'16 in huis 8 retrograde
Saturnus Boogschutter 1°01'26 in huis 4 stationair (D)
Uranus Ram 3°08'59 in huis 8 retrograde
Neptunus Leeuw 26°07'14 in huis 1 direct
Pluto Kreeft 16°08'10 in huis 11 direct
Maanskn.(t) Tweelingen 26°53'15 in huis 11 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Leeuw 24°21'13
2de huis Maagd 15°59'59
3de huis Weegschaal 13°01'34
Imum Coeli Schorpioen 16°04'53
5de huis Boogschutter 22°17'16
6de huis Steenbok 25°49'27
Descendant Waterman 24°21'13
8ste huis Vissen 15°59'59
9de huis Ram 13°01'34
Medium Coeli Stier 16°04'53
11de huis Tweelingen 22°17'16
12de huis Kreeft 25°49'27

Majeure aspecten
Zon Driehoek Jupiter 7°50
Zon Driehoek Uranus 8°00
Maan Vierkant Mercurius 4°52
Maan Sextiel Neptunus 1°46
Maan Sextiel Ascendant 3°32
Mercurius Sextiel Venus 2°21
Venus Sextiel Pluto 4°32
Mars Vierkant Saturnus 5°22
Jupiter Driehoek Saturnus 2°18
Jupiter Conjunct Uranus 0°10
Saturnus Driehoek Uranus 2°08
Saturnus Vierkant Neptunus 4°54
Neptunus Conjunct Ascendant 1°46
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst