•    
  Planetpositioner
  21-Mar-2018, 23:32 UT/GMT
  Sol117'41"0n31
  Måne2632'56"14n30
  Merkur1650'13"9n34
  Venus1836'30"6n30
  Mars226'40"23s31
  Jupiter2257'58"r17s19
  Saturn832'59"22s17
  Uranus2656'32"9n53
  Neptun1435'11"6s54
  Pluto212'23"21s27
  Sand Månek.1348' 6"r16n41
  Chiron2828'49"2n32
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Frederik Eeden [Adb], født 3 April 1860
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Vædderen, Månen i Jomfruen *Ascendanten i Vædderen, Mars i 10. hus *Solen i 1. hus *Venus i 2. hus *Månen i 6. hus *Saturn i 6. hus *Neptun i konjunktion med Ascendanten

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 3 April 1860 kl. 5:15 i Haarlem,.

Dit soltegn er Vædder. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står også i Vædder, og din Måne står i Jomfru.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Vædderen, Månen i Jomfruen

Du blev født med Solen i Vædderen og Månen i Jomfruen, hvilket giver dig en kompleks og alsidig natur. Med Solen i Vædderen er dine væsentligste egenskaber beslutsomhed, lederevne og dynamik. Andre opfatter dig som en praktisk, jordbunden og klog person.

Du samler på ting, og du har for vane at sortere, kategorisere og analysere. Til tider kan du være meget kritisk over for andre mennesker, men aldrig på en ondskabsfuld måde.

Du ejer en kærlighedsevne og en spiritualitet, som kan ytre sig på bestemte tidspunkter.

Da du er i besiddelse af to af de egenskaber, som er vigtige for gode forretningsfolk - kreativitet og økonomisk sans - vil du sandsynligvis nå langt på det materielle område af livet.

Du er virkelig et misundelsesværdigt menneske, for selvom du er nødt til at klare hverdagens konkrete gøremål, udfører du dem korrekt og opfylder alle dine forpligtelser med friskhed og vitalitet.

Nøglen til en harmonisk udvikling af din personlighed ligger i en afbalancering af påvirkningerne fra Solen i Vædderen og Månen i Jomfruen. Din aktive indre natur kan komme til udfoldelse i form af service og humanitære aktiviteter.

til top

Ascendanten i Vædderen, Mars i 10. hus

På det tidspunkt, hvor du blev født, steg tegnet Vædderen op over horisonten. Herskeren, som er Mars, stod placeret i 10. hus.

Vædderen er det første tegn i Dyrekredsen, og dets børn synes også at nære et ønske om at være "først" i alle aktiviteter, som de mere eller mindre tilfældigt bliver involveret i. Dette kardinaltegn gør dig ekstremt aktiv og i stand til at udvise ambition, impulsivitet, mod og kækhed for at tilfredsstille behovet for at komme frem i verden.

Din generelle kurs i livet vil være præget af mange op- og nedture og forandringer, hvilket i høj grad stemmer med dit temperaments psykiske natur. Hvorvidt du kommer til at triumfere i livet eller ej afhænger af din evne til at udvikle dine mest positive medfødte egenskaber og samtidig udfolde en vis kontrol over dine mindre gunstige egenskaber, såsom mangel på flid og en vis ligegyldighed over for andres følelser og meninger.

Vædderen giver sine børn en tilbøjelighed for politisk og offentligt arbejde. Du burde få succes (eller i det mindste forsøge at få det) inden for et arbejde og en aktivitet, som kræver opfindsomme, nyskabende ideer og/eller en militant indstilling. Du synes også at have en lidenskabelig indstilling til alle projekter, som på en eller anden måde indebærer nye forestillinger eller en særpræget arbejdsindsats, og hvor du kan få en ledende stilling. Et af dine problemer er, at du i din forkærlighed for resultater i forbindelse med nye projekter vil være tilbøjelig til at nedbryde gamle forestillinger og tidligere bidrag, som måske kunne have været nyttige for dit forehavende. Du er impulsiv, kritisk, afskyr nedrige eller tvivlsomme handlinger og vil knytte mange glimrende venskaber, men også skabe dig betydningsfulde fjender. Dit liv er rigt på lidenskab og fyrig kærlighed. I seksuelle situationer er du hurtig, aggressiv og direkte. Du elsker også fornøjelser, som du oplever med en lys, åben og gnistrende indstilling.

Annoncering
Mars placeret i 10. hus er en meget vigtig position, hvis præcise mening bliver skitseret af den del af huset, hvor planeten står, og alt efter de forskellige astrologiske aspekter som Mars indgår i. Hvis du nogensinde skulle komme i kontakt med en karriere inden for militæret eller tilsvarende aktiviteter, vil Mars på dette sted kunne give dig succes. Dit ønske om magt og erobring, som skyldes Vædderen, i forbindelse med Mars' egne voldsomt frigørende impulser kan give dig en tilbøjelighed til at bruge din personlige magt og udmatte din energi gennem en overmenneskelig indsats i så henseende.

til top

Solen i 1. hus

Solen stod i dit 1. hus ved fødslen. Du er en energisk natur, stolt og selvhævdende. Du fremstår begejstret og energisk i alle situationer. Din medfødte udadvendte natur og personlige måde at optræde på gør sædvanligvis et godt indtryk på andre mennesker.

Din forstærkede selvfølelse betyder, at du kommer i kontakt med en stærk vilje, og du kan styre din vilje således, at den passer til din målsætning og dine ønsker i livet. Denne placering af Solen giver lederevner, for du er tilbøjelig til at tiltrække andre mennesker og have en stærk indflydelse på dem, når de er sammen med dig.

Du bryder dig ikke om at være afhængig af andre, men du holder fast ved dine venner, for de vil som regel gerne hjælpe dig, når du har brug for det. Du er også selv villig til at hjælpe dem af dine nære venner, som fortjener det, men kun hvis du ved, at din indsats vil blive påskønnet.

Ofte foretrækker du at arbejde alene. Men det er ikke din eneste mulighed, for du er god til at tilpasse dig et samarbejde med andre, blot du har frihed til at udfolde dig. Med Solen i 1. hus er der tendens til at overvurdere din egen betydning, men gennem gentagne kontakter med andre vil du uundgåeligt nå frem til en mere realistisk vurdering af dine evner og muligheder.

til top

Venus i 2. hus

Venus stod i dit 2. hus ved fødslen. I sin kerne er dette en ideel astrologisk placering, da den bringer løfte om nogle nemme midler til at klare dagen og vejen. Pengene vil ankomme i en jævn strøm og ganske ubesværet, uden overdreven indsats eller optagethed fra din side.

til top

Månen i 6. hus

Månen stod i dit 6. hus ved fødslen. Dette indikerer blandt andet, at dine arbejdsopgaver livet igennem vil være varierede, mangfoldige og kræve kontakt med mange mennesker. Helbredsmæssigt antyder det en mulighed for at komme til at lide under for mange omskiftelser og for mange ting, som du ønsker at gøre.

Psykologisk set giver denne placering dig tilbøjelighed til at fungere i en underordnet stilling frem for en ledende.

Endelig indeholder du et psykologisk træk, som afføder et hemmeligt ønske om at blive berømt inden for dit professionelle virkefelt.

til top

Saturn i 6. hus

Saturn stod i dit 6. hus ved fødslen. Det er en meget trofast placering. Den tyder på, at du vil opfylde din skæbne ved at overvinde de ting, som forhindrer, at du får succes på dit arbejde.

I almindelighed kan din arbejdsmæssige orientering og dit almene helbred til tider have det svært, men du ejer tilstrækkelig viljestyrke og stamina til at få mest muligt ud af situationen. Selvom du skulle få problemer på dit arbejde eller bliver bekymret over dit forhold til dine underordnede eller kolleger, kan du bevise din pålidelighed ved at gøre din pligt og påtage dig et ansvar for den generelle arbejdsproces. Hovedparten af de mere uheldige omstændigheder bør betragtes som afprøvninger af din karakter, og hvis du betragter dem sådan, kan du opnå en stor, psykisk berigelse i kraft af denne viden og af dine smertelige oplevelser.

Annoncering
til top

Neptun i konjunktion med Ascendanten

Neptuns konjunktion med Ascendanten viser, at du er meget sensitiv og måske har overnaturlige evner. Dit greb om virkelighedens verden er løst; du har brug for at få et bedre tag i den.

Du er så psykisk følsom over for de uretfærdigheder, som du iagttager i samfundet, at disse nemt kan gøre dig syg. Fordi dine omgivelser har så stærk en indvirkning på dig, bør du forsøge at yde en eller anden indsats for at mindske din ængstelse over at lade disse negative vilkår eksistere.

Du nærer sympati med de undertrykte, føler forståelse for de følelsesmæssigt forstyrrede og tilgiver dem, der synes uden skyld i deres krænkelser mod samfundet.

Du bliver nemt forvirret over vilkår, som du ikke har magt til at gøre noget ved; og din følelse af skyld og fejltagelse kan få dig til at trække dig ind i en verden, der er sikret imod ansvar.

Du bør omgås nogle mennesker, som har begge ben på jorden, for at kompensere for dit eget retningsløse, bestandigt skiftende temperament. Der er stor brug for din medfølende forståelse, og du har ikke ret til at afvise nogen, som rækker hånden ud efter hjælp.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Frederik Eeden [Adb] (mand)
født den 3. april 1860 lokaltid: 5:15
i Haarlem, Netherland U.T.: 04:56:28
4e38, 52n23 sid. tid: 18:01:59

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vædder 13°39'59 i hus 1 direkte
Måne Jomfru 5°42'05 i hus 6 direkte
Merkur Vædder 13°11'04 i hus 1 retrograd
Venus Tyr 25°48'18 i hus 2 direkte
Mars Stenbuk 5°52'21 i hus 10 direkte
Jupiter Krebs 16°03'04 i hus 4 direkte
Saturn Løve 19°25'47 i hus 6 retrograd
Uranus Tvilling 4°51'22 i hus 2 direkte
Neptun Fisk 27°28'13 i hus 12 direkte
Pluto Tyr 7°27'01 i hus 1 direkte
Sand Måneknude Vandbærer 9°02'37 i hus 11 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vædder 1°14'31
2.Hus Tyr 19°03'33
3.Hus Tvilling 12°41'38
Imum Coeli Krebs 0°27'24
5.Hus Krebs 18°18'31
6.Hus Løve 12°19'31
Descendant Vægt 1°14'31
8.Hus Skorpion 19°03'33
9.Hus Skytte 12°41'38
Medium Coeli Stenbuk 0°27'24
11.Hus Stenbuk 18°18'31
12.Hus Vandbærer 12°19'31

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 0°29
Sol Kvadrat Mars 7°48
Sol Kvadrat Jupiter 2°23
Sol Trigon Saturn 5°46
Måne Trigon Mars 0°10
Måne Kvadrat Uranus 0°51
Måne Trigon Pluto 1°45
Merkur Kvadrat Jupiter 2°52
Venus Sekstil Neptun 1°40
Venus Sekstil Ascendant 5°26
Mars Kvinkuns Uranus 1°01
Mars Trigon Pluto 1°35
Mars Kvadrat Ascendant 4°38
Uranus Sekstil Ascendant 3°37
Neptun Konjunktion Ascendant 3°46
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt