•    
  Actuele planetaire posities
  19-feb-2018, 23:49 UT/GMT
  Zon116'57"11s01
  Maan1918'47"3n09
  Mercurius318'47"12s00
  Venus1117'28"8s40
  Mars1452'46"22s10
  Jupiter2245'51"17s20
  Saturnus636'26"22s24
  Uranus2532'51"9n22
  Neptunus1327'28"7s20
  Pluto2023'15"21s31
  Ware Knoop1452' 8"r16n22
  Cheiron2643'55"1n53
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf februari 2018
voor David Gilbert [Adb], geboren op 6 oktober 1944
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat andere mensen zo ontzettend belangrijk voor u zijn, kan dit een periode van veel vervulling en inspiratie worden. Bepaalde ervaringen waarmee u in het komende jaar wordt geconfronteerd kunnen uw idealisme stimuleren, uw hart openstellen en u ontvankelijker maken voor de schoonheid om u heen, zowel in de stoffelijke wereld als in de wereld van ideeën. Waarschijnlijk zullen uw banden met anderen erg inspirerend en gelukkig zijn, en u krijgt misschien de kans om te ontdekken waar uw hart werkelijk [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] U kunt uw gezond verstand niet aan de kant zetten, maar zet ook uw vertrouwen in het magische van het leven niet aan de kant. Zolang u kunt voorkomen dat u zich identificeert met het slachtoffer of juist met de redder, zult u waarschijnlijk diep innerlijk [...]

Dromen die hun glans verliezen

Saturnus vierkant Neptunus: Eind december 2017 tot midden november 2018

[..] U merkt misschien dat u uiterst gevoelig bent voor muziek, poëzie en andere kunstvormen die deze aangrijpende, kinderlijke gevoelens tot uiting brengen in een taal die het hart bereikt. Als u enige belangstelling hebt voor het ontwikkelen van creatieve [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Verontrustende diepten

prog. Maan oppositie Pluto: Begin februari 2018 tot eind maart 2018

[..] Er kunnen zich nogal aangrijpende gebeurtenissen voordoen die u doen beseffen dat u geen controle hebt over uw gevoelsleven. U hebt deze gebeurtenissen misschien niet veroorzaakt, maar ze kunnen krachtige reacties in u oproepen die uiteindelijk leiden tot diepe [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Geduld is een deugd

Uranus oppositie Mars: Begin juni 2016 tot eind maart 2018

[..] Er zijn waarschijnlijk bepaalde externe veranderingen nodig zodat u het plezier kunt genieten van meer vrijheid, zelfstandigheid en initiatief. Probeer op een bewuste, geleidelijke en voorzichtige manier naar deze veranderingen toe te werken, in plaats van impulsief [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Bezorgd

Saturnus vierkant Mercurius: Midden december 2017 tot eind oktober 2018

[..] U kunt met bepaalde uitdagingen worden geconfronteerd die van u verlangen dat u uw gedachten, houding en vaardigheden duidelijker situeert, maar deze uitdagingen kunnen zinvol blijken, en als u zorgvuldig en met zelfdiscipline te werk gaat, kan dit een uiterst productieve en [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Hordeloop

Jupiter oppositie Uranus: Eind december 2018 tot eind augustus 2019

Op het moment hebt u waarschijnlijk buitengewoon veel behoefte aan verandering en bent vermoedelijk geneigd om flink hard tegen elke belemmering aan te trappen. U verlangt waarschijnlijk meer vrijheid en bent vastbesloten die te krijgen, ook als dat betekent dat u confrontaties [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Een uitdaging aan uw identiteitsbesef

Chiron vierkant prog. Zon: Eind mei 2015 tot midden februari 2019

[..] U kunt daardoor meer tegenwerking oproepen en uiteindelijk vernederd en verslagen worden. Probeer een meer objectieve en filosofische kijk op uzelf en het leven te krijgen. Een gekrenkte en overgevoelige houding zal momenteel waarschijnlijk niet [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst