•    
  Actuele planetaire posities
  23-maa-2018, 22:55 UT/GMT
  Zon315'14"1n18
  Maan249' 9"19n24
  Mercurius1651' 0"r9n43
  Venus213' 4"7n29
  Mars333'40"23s32
  Jupiter2252'53"r17s18
  Saturnus837'59"22s17
  Uranus272'51"9n55
  Neptunus1439'31"6s53
  Pluto214'10"21s27
  Ware Knoop1341'51"r16n43
  Cheiron2835'53"2n35
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Lesbian 11265 [Adb], geboren op 10 juni 1949
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Vissen *Zon in Tweelingen *Zon in het Vierde Huis *Maan in Boogschutter *Maan in het Tiende Huis *Venus in Kreeft *Venus in het Vierde Huis *Mars in Tweelingen *Mars in het Derde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 10 juni 1949 om 23:55 in Santa Ana CA, Alaska.

Uw zonneteken is Tweelingen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Vissen en uw Maan staat in Boogschutter.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Vissen

U bent uiterst meelevend en de fysieke betrokkenheid bij uw geliefde is direct gekoppeld aan uw emotionele en psychologische verbintenis.

Hebt u eenmaal de partner die u zoekt gevonden, dan bent u de meest meegaande en flexibele geliefde, maar zorgt u er wel voor dat uw eigen persoonlijkheid niet verloren raakt in het proces. Geef die verleiding liever geen kans. Wees vriendelijk en goedgeefs, maar behoudt uw individualiteit en uw onafhankelijkheid.

Over het algemeen zult u het gelukkigste zijn met een geliefde wiens seksuele bewustzijn vrij hoog is ontwikkeld.

naar boven

Zon in Tweelingen

In aanleg bent u iemand die een scala aan seksuele ervaringen op wil doen. Dat betekent niet dat u een hele serie geliefden nodig hebt om gelukkig te zijn. Het is verstandig om een partner te kiezen die experimenteren weet te waarderen, of die bereid is te leren en openstaat voor wat u allemaal verzint.

Voor u is seks eerder ontspanning dan een persoonlijke verklaring. U hebt behoefte aan een partner met net zo'n luchtige benadering, iemand die ook op andere manieren bij u betrokken is.

Het is buitengewoon belangrijk voor u dat uw geliefde ook met u bevriend is, want alleen seks is nu eenmaal niet voldoende. De momenten waarop u intens contact hebt met uw geliefde geven u het meeste voldoening en die vinden niet alleen plaats in de slaapkamer.

Adverteren
naar boven

Zon in het Vierde Huis

U kunt net zoveel liefde kwijt in de sfeer en entourage die u creëert, als in fysieke seksualiteit. U gaat alleen met iemand in zee met wie u eerst hecht bevriend bent geraakt en bij wie u zich thuisvoelt.

U bent meer op uw gemak wanneer u de liefde kunt bedrijven in een vertrouwde omgeving waarop u vat hebt. Dat is gedeeltelijk te wijten aan een bepaalde onzekerheid, maar het is ook omdat liefde geven voor u veel meer inhoudt dan de fysieke daad.

Het is dan ook verstandig uit te kijken naar een geliefde die als verzetje liever een intiem avondje thuis doorbrengt, dan een bruisende kroegentocht organiseert.

NB: De Zon staat technisch gezien op de grens van huis 3 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 4.

naar boven

Maan in Boogschutter

Zelfs in deprimerende situaties waarvan anderen ontmoedigd zouden raken ziet u sprankjes humor die alles doen opklaren en veraangenamen.

U moet een geliefde zoeken die uw gemakkelijke en brede kijk op het leven deelt.

U hebt waarschijnlijk een kleurrijke fantasie, die sommige mensen overdreven vinden. Maar u hebt in feite geen bijzondere bedoelingen met uw fantasieën, u speelt er gewoon mee en houdt net zoveel van verzinnen als van waarmaken.

Uiteindelijk lijkt uw manier van liefhebben nog het meest op een gastvrij kampvuur in een herfstnacht; warm, vrolijk, aangenaam en iets dat de essentie van ongecompliceerde kameraadschap versterkt.

naar boven

Maan in het Tiende Huis

Een bepaalde status handhaven in uw sociale connecties is een centraal punt in uw leven, dus uw reputatie als geliefde is heel belangrijk voor u.

U weet een liefdesrelatie nogal eens gunstig in te zetten op een ander gebied, zodat u plezier en baat hebt bij de connectie. Zorg wel dat het vooral om de liefde gaat in de relatie.

De buitenwereld speelt wellicht een grote rol in uw liefdesleven, in de vorm van pijlijke afstand van iemand op wie u uw zinnen hebt gezet, of een nieuwe relatie die zich onverwacht in maatschappelijke sferen voordoet. U kunt dit niet voorkomen, dus ontspan en geniet van wat het lot voor u in petto heeft.

Over het algemeen geeft u de voorkeur aan een toekomstgerichte partner die uw energie en ambities stimuleert.

naar boven

Venus in Kreeft

Uw lustgevoelens zijn sterk ontwikkeld, maar u ontlaadt deze meestal niet gelijkmatig, op een gemiddelde manier. Zij bouwen zich over een langere periode op en wanneer het dan tot expressie komt, is dat vaak op uiterst explosieve wijze.

Voor u is opperste liefde een allesomvattende ervaring waarin u volledig opgaat in uw geliefde, op een manier die de grenzen tussen uw beider persoonlijkheden wegvaagt.

Ware toewijding is gebaseerd op wederzijdse kracht en vertrouwen tussen gelijken. Soms omzeilt u het natuurlijke verlangen om compleet opgeslokt te worden door uw geliefde, of diegene totaal te willen bezitten, om uzelf niet steeds te verliezen.

Adverteren
naar boven

Venus in het Vierde Huis

Zoek een geliefde met wie u uitermate innig kunt samenzijn, iemand aan wie u uw meest intieme geheimen kunt toevertrouwen.

U hebt behoefte aan een ontspannen geliefde bij wie u zich thuis voelt, waar u ook bent. Hoe beter u uw partner leert kennen, hoe meer vertrouwen u voelt.

Zo effectief mogelijk warmte en genegenheid overbrengen is voor u het belangrijkste en seksueel vuurwerk is daarin niet altijd even bruikbaar.

naar boven

Mars in Tweelingen

U bent vrij leergierig en handig en u hebt de delicate kunst van het liefdesspel dan ook snel onder de knie. U zet ideeën met gemak om in daden, dus u kunt heel vaardig worden zonder veel fysieke ervaring, zolang u maar een heleboel kennis tot uw beschikking hebt.

U moet natuurlijk niet overdrijven en in één nacht te veel verschillende technieken proberen in te zetten. Van de andere kant gaat het u enorm vervelen als de fysieke expressie voorspelbaar is. Uw geliefde moet bereid zijn om te experimenteren of op z'n minst mee te gaan in wat u maar verzint, in naam van de afwisseling.

naar boven

Mars in het Derde Huis

U bent in verbaal opzicht waarschijnlijk een vrij speelse geliefde. Uw vleiende of stimulerende zinsneden voegen veel toe aan het liefdesspel.

Wellicht uit u dit talent door verheven liefdespoëzie te schrijven, wat op zich een waardevolle gave kan zijn, of gewoon door een geliefde assertief het bed in te praten. Ook bent u vrij inventief, u verzint steeds weer nieuwe kicks voor uw partner.

Mocht deze stand problemen geven dan is het omdat u de ontwikkeling van diepgaande persoonlijke communicatie in een relatie over het hoofd ziet.

U bent een heel kordaat mens. U bent zelden overemotioneel of buitensporig in een affaire, al bent u wel mededeelzaam. Uw stijl in de liefde is vriendelijk en subtiel en u bent het beste af met iemand die tederheid in de liefde weet te waarderen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Lesbian 11265 [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 10 juni 1949 kloktijd: 23:55
in Santa Ana CA, USA U.T: 07+55
117w53, 33n45 sterrentijd: 17:20:46

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Tweelingen 20°03'02 eind van huis 3 direct
Maan Boogschutter 25°32'30 in huis 10 direct
Mercurius Tweelingen 9°26'45 in huis 3 retrograde
Venus Kreeft 4°45'09 in huis 4 direct
Mars Tweelingen 0°55'15 in huis 3 direct
Jupiter Waterman 1°26'17 in huis 11 retrograde
Saturnus Maagd 0°44'15 in huis 6 direct
Uranus Kreeft 0°04'07 in huis 4 direct
Neptunus Weegschaal 12°26'15 in huis 7 retrograde
Pluto Leeuw 14°36'47 in huis 6 direct
Maanskn.(t) Ram 24°12'56 in huis 1 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Vissen 15°03'22
2de huis Ram 26°47'41
3de huis Stier 27°02'57
Imum Coeli Tweelingen 20°59'23
5de huis Kreeft 13°35'47
6de huis Leeuw 9°26'49
Descendant Maagd 15°03'22
8ste huis Weegschaal 26°47'41
9de huis Schorpioen 27°02'57
Medium Coeli Boogschutter 20°59'23
11de huis Steenbok 13°35'47
12de huis Waterman 9°26'49

Majeure aspecten
Zon Oppositie Maan 5°29
Zon Driehoek Neptunus 7°37
Zon Sextiel Pluto 5°26
Zon Vierkant Ascendant 5°00
Maan Driehoek Saturnus 5°12
Maan Oppositie Uranus 4°32
Mercurius Driehoek Neptunus 3°00
Mercurius Sextiel Pluto 5°10
Mercurius Vierkant Ascendant 5°37
Venus Sextiel Saturnus 4°01
Venus Conjunct Uranus 4°41
Mars Driehoek Jupiter 0°31
Mars Vierkant Saturnus 0°11
Jupiter Inconjunct Saturnus 0°42
Jupiter Inconjunct Uranus 1°22
Saturnus Sextiel Uranus 0°40
Neptunus Sextiel Pluto 2°11
Neptunus Inconjunct Ascendant 2°37
Pluto Inconjunct Ascendant 0°27
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst