•    
  Planetpositioner
  18-Jun-2018, 12:36 UT/GMT
  Sol2714' 6"23n24
  Måne219'49"12n46
  Merkur1131'32"24n53
  Venus522'14"20n52
  Mars847'29"21s59
  Jupiter144'38"r14s58
  Saturn630'58"r22s25
  Uranus134'19"11n31
  Neptun1629'33"6s13
  Pluto2035'10"r21s39
  Sand Månek.630'43"18n39
  Chiron218' 4"4n08
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Jean-Claude Skrela [Adb], født 3 Oktober 1949
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Jean-Claudes fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Jean-Claude med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

Jean-Claude er begavet med en klar, stærk og objektiv forstand og er på vej til at udvikle en personlighed, der altid vil foretrække fornuft frem for kaos, og harmoni frem for emotionel tumult. Hans opvakthed på det mentale område kan tydeligt ses i hans hurtige opfattelse

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Jean-Claudes indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] I en meget jordbunden hjemlig atmosfære vil han kunne skabe kriser og lave scener bare for at få dækket sit store daglige behov for teater. Han kan blive meget såret og vred, hvis han beskyldes for at være tosset eller fantast, eller hvis han hele tiden bliver bedt om at [...]

[..] Denne evne til intens og fuldstændig fordybelse i en indre forestillingsverden er en gave, der kendetegner kunstnere, og den vil gøre det muligt for ham at lægge hele sit hjerte og sind i kreative projekter, efterhånden som han vokser op. Jean-Claude har en medfødt sans [...]

Skjulte træk

[..] Denne konflikt er naturlig og uundgåelig, fordi Jean-Claude rummer en så levende fantasi og en så stærkt individualistisk natur. Gennem hele sin barndom vil han instinktivt forsøge at løse denne konflikt mellem det visionære og det almindelige barn. Hans opførsel er derfor [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

På grund af hans meget fantasifulde natur er Jean-Claudes dybeste behov i forhold til andre, at han kan dele sin righoldige og stadigt skiftende indre verden med dem. Han vil sommetider udtrykke sin dybe frygt for isolation gennem en overdreven tilknytning til mad eller [...]

Jean-Claudes billede af sin far er først og fremmest følsomt og poetisk ­ et portræt af ham som kunstner, visionær og mystiker. Selv om Jean-Claudes far måske føler sig alt andet end kunstnerisk eller mystisk, forbinder sønnen ikke desto mindre noget romantisk og gådefuldt [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - FAQ - Forum - Kontakt - Databeskyttelsespolitik - Brugsbetingelser - Sitemap