•    
  Actuele planetaire posities
  28-mei-2018, 07:58 UT/GMT
  Zon657'16"21n28
  Maan2226'29"13s38
  Mercurius2633'52"18n37
  Venus1028'14"24n50
  Mars416'35"21s46
  Jupiter1559'41"r15s27
  Saturnus754'49"r22s19
  Uranus038'57"11n12
  Neptunus1621'52"6s15
  Pluto2059'28"r21s34
  Ware Knoop746'36"r18n19
  Cheiron148'39"3n54
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Vanessa Redgrave [Adb], geboren op 30 januari 1937
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Vanessas geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Vanessa al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Zij heeft waarschijnlijk een grote behoefte aan genegenheid, gekoester en geknuffel, en zij wil graag tastbare bewijzen van liefde zien, zoals verjaardagscadeautjes die met zorg gekozen zijn of haar lievelingseten, speciaal voor haar klaargemaakt. Waarschijnlijk zal zij [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Vanessas innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Broertjes en zusjes die wat introverter zijn kunnen Vanessa soms een hele beproeving vinden, omdat het lijkt alsof zij zo bazig en zo tactloos is, geen geheimen kan bewaren en alsmaar gênante vragen stelt. Zij vergeet ook nogal eens om andermans grenzen te respecteren, omdat [...]

[..] Haar vertellen dat zij haar bord leeg moet eten omdat er duizenden mensen in Ethiopië van de honger omkomen zal niet veel indruk op haar maken als zij het eten dat voor haar staat niet lekker vindt. Maar als zij merkt dat een van haar ouders of een broertje of zusje moe [...]

Verborgen trekjes

[..] En hoewel zij meestal direct komt met wat haar dwars zit, en emotioneel gezien niet gauw iemand zal omkopen of proberen naar haar hand te zetten, is zij veel banger dat anderen haar niet mogen dan zij wenst toe te geven ­ ook niet aan zichzelf. Het zelfvertrouwen dat zij [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Zij geeft er de voorkeur aan om de loyaliteit van anderen te "verdienen" door hulpvaardig te zijn, en steeds voor anderen klaar te staan. Daarom moet zij aangemoedigd worden om voor zichzelf op te komen, anders wordt zij regelmatig de "Kop van Jut" voor de rest van het gezin [...]

[..] Als moeder iets moeilijks heeft meegemaakt, moet ze zich er nooit voor schamen om dat met haar dochter te delen. Vanessa wil graag dat haar moeder in veel opzichten een filosoof is, die haar helpt om een bredere kijk op het leven te ontwikkelen, aan de hand van het wijze [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst