•    
  Actuele planetaire posities
  17-jan-2018, 03:54 UT/GMT
  Zon2658'36"20s46
  Maan2742'23"19s05
  Mercurius813'36"23s27
  Venus2851'23"21s23
  Mars2412'53"18s04
  Jupiter1926' 1"16s33
  Saturnus314'41"22s31
  Uranus2439'43"9n02
  Neptunus1218'51"7s47
  Pluto1919'44"21s37
  Ware Knoop1455' 7"r16n21
  Cheiron258'18"1n21
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Robert Quine [Adb], geboren op 30 december 1942
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Steenbok *Zon in Steenbok *Zon in het Eerste Huis *Zon Conjunct Ascendant *Maan in Weegschaal *Maan in het Negende Huis *Venus in Steenbok *Venus in het Eerste Huis *Mars in Boogschutter *Mars in het Twaalfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 30 december 1942 om 8:32 in Akron, Ohio.

Uw zonneteken is Steenbok. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat ook in Steenbok en uw Maan staat in Weegschaal.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Steenbok

U neemt elke persoonlijke relatie vrij serieus en gaat over het algemeen niet zomaar iets aan, tenzij u vrij zeker bent dat die liefde een lang leven beschoren is. Als dat zo is geeft u zich ook volledig over.

Wanneer u een partner kiest is uw invloed kalmerend en stabiliserend. Een wispelturige geliefde die baat heeft bij uw rust, zou ideaal voor u zijn.

U doet er verstandig aan de aanwijzingen van uw geliefde op te volgen in het liefdesspel. Leer om uzelf open te stellen en nieuwe ideeën uit te proberen die het vuur brandende houden.

Als uw relatie niet goed is, gebruik seks dan niet als wapen om uw partner te domineren. Onderneem actieve pogingen om iets te veranderen of maak het uit, in plaats van uzelf vast te klampen aan een doodlopende affaire.

naar boven

Zon in Steenbok

U bent zeer standvastig en betrouwbaar in liefdesaangelegenheden. Wanneer u zich bindt, blijft u daar ook bij. Maar u bindt zich niet overhaast.

Voor die tijd moet uw geliefde helemaal voldoen aan al uw verwachtingen, want zelf bent u ook bereid om u compleet te geven.

Voor geluk op de lange termijn zou het goed zijn om een geliefde te zoeken die de relatie fris en origineel houdt. U kunt dan de stabiliserende factor en emotionele basis voor dat type partner zijn.

U hebt de neiging gevoelens die u eigenlijk zou willen uitwisselen voor u te houden. Dus hebt u behoefte aan een flexibele, gevoelige compagnon die de stille wateren van uw persoonlijkheid induikt, zonder gevoelige snaren te raken van zaken die u nog niet kwijt wilt.

naar boven

Zon in het Eerste Huis

Deze stand geeft aan dat u iemand bent die de aandacht trekt. Door dit opvallende kenmerk hoeft u geen moeite te doen om een krachtige indruk te maken wanneer u iemand ontmoet die u aantrekkelijk vindt.

Omstandige versiertechnieken zijn niets voor u. Omdat u zo eerlijk bent, beginnen en eindigen uw affaires vrij abrupt, want het heeft voor u geen zin om door te gaan met een relatie die niet langer werkt.

Het grootste voordeel van deze positie is dat het een krachtige, dynamische persoonlijkheid aangeeft. Gebruik die macht echter zorgvuldig in uw liefdesrelaties.

naar boven

Zon Conjunct Ascendant

U bent geboren op het moment dat de zon opkwam en dus met recht een vroege vogel. U hebt meestal eerste keus in competitiesferen als het gaat om aantrekkelijke partners.

Door uw krachtige aanwezigheid bent u heel bepalend in een relatie. U verstaat de kunst uzelf te verkopen waardoor u meestal uw zin krijgt, maar gebruik deze aanleg respectvol, maak er geen misbruik van. Het ligt er aan met hoeveel wijsheid u dit talent gebruikt, want u kunt zowel een levendige, stralende persoonlijkheid zijn als een opdringerige druktemaker.

Probeer in uw zoektocht naar een partner niet te pas en te onpas iedereen voor u te winnen, maar versier alleen potentiële kandidaten met wie u een creatieve relatie kunt opbouwen.

naar boven

Maan in Weegschaal

U verstaat de kunst andermans problemen op te lossen omdat u beide kanten van een situatie helder ziet.

Binnen een relatie bent u wellicht voortdurend aan het poetsen en verbeteren, maar dat is maar tot op bepaalde hoogte goed. Concentreert u zich alleen op moeilijkheden die de relatie actief in de weg staan.

U verbetert de algemene omstandigheden door zowel fysieke zaken te rangschikken als sociale situaties aan te pakken, waardoor u schoonheid en balans creëert.

De wereld is doorlopend een interessante uitdaging voor u, vooral als u een partner hebt die net zo bereid is als u om de waarheid onder ogen te zien en die er direct en helder mee kan omgaan.

naar boven

Maan in het Negende Huis

U leunt op mensen met wie u veel gemeen hebt, zowel filosofisch als spiritueel.

In dit filosofische tijdperk bent u een avonturier en u floreert in een liefdesrelatie waarin u ruimte hebt om uw grenzen te verleggen. Een geliefde die uw geest en uw lichaam verrijkt trekt u het meeste aan.

Met de juiste geliefde bent u bereid om uzelf en uw levensstijl te veranderen, als dat de groei van uw persoonlijkheid bevordert en uw leven op een hoger plan brengt.

U bent dan ook het beste af met een avontuurlijke partner die reageert op uw initiatieven en die klaarstaat om samen met u nieuwe gebieden te ontdekken.

naar boven

Venus in Steenbok

U hebt minder behoefte aan fysieke aandacht dan anderen, want u haalt ook veel energie uit andere aspecten van de liefde.

Een relatie waarin de ene partner de andere overheerst, of waarin ieders autoriteit en de hiërarchie heel duidelijk is omlijnd en daardoor in balans, is voor u bevredigend.

U zoekt zekerheid en affectie bij uw geliefde, maar u geeft de voorkeur aan iemand die vrij discreet is en die de relatie niet frivool benadert, maar met respect en decorum.

naar boven

Venus in het Eerste Huis

Deze stand geeft een hoge mate van sociale charme en elegantie aan, naast fysieke aantrekkingskracht.

Van nature reageert u op de behoeften van andere mensen en velen van hen komen bij u voor sympathie en begrip. Laat niemand uw medeleven en tact zien als een zwakte, want mensen zullen proberen u te manipuleren en misbruik te maken van uw bereidheid om te luisteren.

Een ieder met zulke aangeboren pluspunten zou deze moeten inzetten om een potentiële geliefde langzaam te verleiden en in te pakken en niet te overrompelen.

naar boven

Mars in Boogschutter

U benadert elke relatie, seksueel of anders, met veel plezier want u duikt onbezorgd in alles wat er aan de hand is.

U verstaat door uw open en positieve houding de kunst om een overbezorgde of melancholieke geliefde uit de goot te trekken en mee te sleuren in een vrolijke liefdessessie.

Uw seksuele aanpak grenst aan atletiek en is dan ook een energieke en gezonde manier om uzelf fit te houden. Let wel op dat u de tedere vormen van communicatie in de liefde niet over het hoofd ziet.

Zorg ervoor dat uw partners fantasieën en die van uzelf niet onvervuld blijven. Een geliefde die de details weet in te vullen van uw seksuele expressie zou in feite ideaal zijn.

naar boven

Mars in het Twaalfde Huis

U verlangt er hevig naar uw idealistische en hoogst ongebruikelijke motivaties te realiseren, zowel seksueel als anderszins. U bent bereid om veel op te geven voor een relatie opdat u het onbekende kunt induiken.

Dwaal niet rond op vreemd terrein zonder eerst zorgvuldig uit te zoeken waar het om gaat, want uw neiging om overhaaste stappen te zetten kan problemen opleveren.

Bent u voorzichtig dan zal het risico de moeite waard zijn en kan de voldoening die deze ervaring oplevert uniek voor u zijn.

NB: Mars staat technisch gezien op de grens van huis 11 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 12.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Robert Quine [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 30 december 1942 kloktijd: 8:32
in Akron, OH (US) U.T: 12:32
81w31, 41n05 sterrentijd: 13:39:12

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Steenbok 8°11'13 in huis 1 direct
Maan Weegschaal 5°11'21 in huis 9 direct
Mercurius Steenbok 24°24'53 in huis 1 direct
Venus Steenbok 18°49'45 in huis 1 direct
Mars Boogschutter 10°26'03 eind van huis 11 direct
Jupiter Kreeft 21°45'30 in huis 7 retrograde
Saturnus Tweelingen 6°51'44 in huis 5 retrograde
Uranus Tweelingen 1°13'28 in huis 5 retrograde
Neptunus Weegschaal 2°03'25 in huis 9 stationair (R)
Pluto Leeuw 6°42'07 in huis 7 retrograde
Maanskn.(t) Leeuw 26°04'52 in huis 8 direct
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Steenbok 2°23'39
2de huis Waterman 11°52'44
3de huis Vissen 23°31'14
Imum Coeli Ram 26°43'54
5de huis Stier 21°40'29
6de huis Tweelingen 12°19'41
Descendant Kreeft 2°23'39
8ste huis Leeuw 11°52'44
9de huis Maagd 23°31'14
Medium Coeli Weegschaal 26°43'54
11de huis Schorpioen 21°40'29
12de huis Boogschutter 12°19'41

Majeure aspecten
Zon Vierkant Maan 3°00
Zon Inconjunct Saturnus 1°19
Zon Vierkant Neptunus 6°08
Zon Inconjunct Pluto 1°29
Zon Conjunct Ascendant 5°48
Maan Sextiel Mars 5°15
Maan Driehoek Saturnus 1°40
Maan Driehoek Uranus 3°58
Maan Conjunct Neptunus 3°08
Maan Sextiel Pluto 1°31
Maan Vierkant Ascendant 2°48
Mercurius Conjunct Venus 5°35
Mercurius Oppositie Jupiter 2°39
Venus Oppositie Jupiter 2°56
Mars Oppositie Saturnus 3°34
Mars Driehoek Pluto 3°44
Saturnus Conjunct Uranus 5°38
Saturnus Driehoek Neptunus 4°48
Saturnus Sextiel Pluto 0°10
Uranus Driehoek Neptunus 0°50
Uranus Sextiel Pluto 5°29
Uranus Inconjunct Ascendant 1°10
Neptunus Sextiel Pluto 4°39
Neptunus Vierkant Ascendant 0°20
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst