•    
  Actuele planetaire posities
  28-mei-2018, 01:44 UT/GMT
  Zon642'19"21n26
  Maan1910'26"12s44
  Mercurius262' 4"18n27
  Venus109'44"24n51
  Mars411'44"21s46
  Jupiter161'26"r15s27
  Saturnus755'43"r22s19
  Uranus038'12"11n12
  Neptunus1621'41"6s15
  Pluto2059'43"r21s34
  Ware Knoop749'26"r18n19
  Cheiron148'10"3n54
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor D. G. Rossetti [Adb], geboren op 12 mei 1828
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Stier *Zon in Stier *Zon in het Twaalfde Huis *Zon Conjunct Ascendant *Maan in Stier *Maan in het Twaalfde Huis *Venus in Kreeft *Venus in het Derde Huis *Mars in Steenbok *Mars in het Negende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 12 mei 1828 om 4:30 in London, England.

Uw zonneteken is Stier. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat ook in Stier en uw Maan staat ook in Stier.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Stier

U ziet er in vrijetijdskleding net zo aantrekkelijk uit als in uitgaanstenue en dat is niet voor iedereen weggelegd. Uw stemming, niet uw kleding, bepaalt uw aantrekkingskracht, al houdt u nog zo van dure of sensuele outfits.

U geeft de voorkeur aan een nuchtere partner die rechtstreeks vanuit het hart communiceert. Hebt u eenmaal zo iemand gevonden, dan overlaadt u hem of haar met genegenheid.

Ook de manier waarop u de liefde bedrijft is vermoedelijk direct en fysiek; voor u geen woorden, maar daden. U ontleent veel seksueel plezier aan fysiek comfort en de veiligheid die uw partner biedt.

Uw ideale geliefde is iemand die meteen uw hart steelt, iemand aan wie u uw hart en ziel kunt toevertrouwen.

naar boven

Zon in Stier

U bent elementair als het om de liefde gaat. U bent consequent en hebt een gedegen uithoudingsvermogen.

Met uw grote hart bent u goedgeefs voor uw geliefde. U doet er alles voor om uw partner te kunnen overladen met gunsten. Als tegenprestatie verwacht u eerder enorme loyaliteit en betrouwbaarheid, dan fysieke prestaties, al ligt uw voorkeur bij een fysiek affectieve partner.

U doet er goed aan voor een geliefde te kiezen die emotioneel flexibel is, want u bent zelf niet zo toegeeflijk.

De ideale partner is voor u iemand die van seksuele afwisseling houdt. Iemand die nieuwe en opwindende vormen van liefhebben weet te introduceren.

Anders dan anderen, trapt u zelden in de valkuil van jaloezie omdat u de gevoelens van uw geliefde voor u belangrijker vindt dan technische kuisheid of trouw. U bent dan ook een van de meest ontspannen partners die een mens zich kan wensen.

Adverteren
naar boven

Zon in het Twaalfde Huis

Uw gevoel voor privacy en individualiteit is sterk ontwikkeld. U toont uw diepste gevoelens slechts in zeer intieme omstandigheden en alleen aan degenen die u als beste vrienden beschouwt. Die openheid is in feite de grootste eer en het mooiste teken van liefde dat u in een vriendschap of aan een geliefde kunt geven.

Door uw aangeboren reserve bent u niet actief uit op nieuwe relaties. U wacht liever af tot anderen nieuwsgierig worden naar u.

Voor anderen is uw privéleven een groot intrigerend mysterie, wat geroddel kan oproepen over geheime affaires. Zelden zullen zij ook echt doordringen tot uw privédomein, maar het mysterie op zich maakt u al begeerlijker en aantrekkelijker dan de meesten.

naar boven

Zon Conjunct Ascendant

U bent geboren op het moment dat de zon opkwam en dus met recht een vroege vogel. U hebt meestal eerste keus in competitiesferen als het gaat om aantrekkelijke partners.

Door uw krachtige aanwezigheid bent u heel bepalend in een relatie. U verstaat de kunst uzelf te verkopen waardoor u meestal uw zin krijgt, maar gebruik deze aanleg respectvol, maak er geen misbruik van. Het ligt er aan met hoeveel wijsheid u dit talent gebruikt, want u kunt zowel een levendige, stralende persoonlijkheid zijn als een opdringerige druktemaker.

Probeer in uw zoektocht naar een partner niet te pas en te onpas iedereen voor u te winnen, maar versier alleen potentiële kandidaten met wie u een creatieve relatie kunt opbouwen.

naar boven

Maan in Stier

U hebt een ongekend sterke emotionele basis en weet als geen ander verdrietige geliefden een schouder te bieden om op uit te huilen. U bent niet snel boos, maar wordt uw woede eenmaal gewekt, dan bent u een pittige tegenstander met een ijzeren geheugen voor misère.}

U stort zich niet zomaar in een verhouding en bouwt liever gestaag aan een gezonde basis.

U geeft de voorkeur aan onomwonden eenvoud in een relatie. U wilt dat uw partner u te allen tijden de waarheid vertelt, zodat u weet waar u staat. Op uw beurt bent u genadeloos eerlijk naar uw geliefde, zelfs als het pijnlijk kan zijn.

In een relatie bent u de vriend en geliefde op wie uw partner altijd kan bouwen, ook in moeilijke tijden. U geeft uzelf niet snel gewonnen, maar wanneer u overstag gaat, houdt u zich aan uw woord, vooral in liefdesaangelegenheden.

naar boven

Maan in het Twaalfde Huis

Zorg ervoor dat u niet al te overhaast reageert op een geliefde en denk twee keer na voor u zich compleet bindt aan wie of wat dan ook. Het is vaak beter om de gevoelens van uw geliefde te sparen door niet overhaast de hele waarheid te onthullen, ook al hebt u het gevoel dat dat beter is.

Wat voor relatie u ook hebt, het kost een hele hoop graafwerk om de ware emotionele motieven van zowel uzelf als uw geliefde te achterhalen. Verborgen ondernemingen en agenda's moeten worden onthult en uitgeplozen, maar de beloning is een diepgaand verbond op basis van wederzijds zelfinzicht, iets dat maar voor weinig mensen is weggelegd.

Voor u is een echt succesvolle relatie er een die innig, opbeurend en zelfs therapeutisch is.

naar boven

Venus in Kreeft

Uw lustgevoelens zijn sterk ontwikkeld, maar u ontlaadt deze meestal niet gelijkmatig, op een gemiddelde manier. Zij bouwen zich over een langere periode op en wanneer het dan tot expressie komt, is dat vaak op uiterst explosieve wijze.

Voor u is opperste liefde een allesomvattende ervaring waarin u volledig opgaat in uw geliefde, op een manier die de grenzen tussen uw beider persoonlijkheden wegvaagt.

Ware toewijding is gebaseerd op wederzijdse kracht en vertrouwen tussen gelijken. Soms omzeilt u het natuurlijke verlangen om compleet opgeslokt te worden door uw geliefde, of diegene totaal te willen bezitten, om uzelf niet steeds te verliezen.

Adverteren
naar boven

Venus in het Derde Huis

Verliefde praatjes en een geliefde die verbaal affectief is zijn heel belangrijk voor u. Complimentjes en lief gefluister, naast een dialoog tijdens het liefdesspel, vertegenwoordigen voor u een belangrijk deel van seksueel genot.

Probeer een geliefde te vinden die net zoveel kennis van seks heeft als u en die bereid is om die kennis goed te gebruiken. Uw partner moet zeer communicatief zijn en met u over de liefde willen praten.

NB: Venus staat technisch gezien op de grens van huis 2 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 3.

naar boven

Mars in Steenbok

U bent een zeer vakkundige geliefde wanneer u helemaal bent afgestemd op uw partner. Dat kan niet altijd zo zijn, dus moet u leren uzelf aan te passen en soms nieuwe vormen aan te gaan, zodat u uw geliefde ook echt kunt verwennen.

U bent in feite trouw aan uw geliefde omdat u zich niet steeds wilt aanpassen aan verschillende partners. U wordt veel gelukkiger van een liefdesrelatie die u kunt ontwikkelen en verfijnen tot u het punt van meesterschap bereikt, dan dat u uw energie moet verdelen zonder echt iets te bereiken.

U verkiest waarschijnlijk specifieke grenzen van seksuele expressie boven een emotionele of fysieke vrijzinnigheid.

naar boven

Mars in het Negende Huis

U hebt een nogal theoretische kijk op seksualiteit. U hebt verwachtingen en bepaalt van tevoren wat u gaat doen. Fysieke voldoening hangt vervolgens af van het feit of uw partner het voorgeprogrammeerde spel wel meespeelt.

Wellicht bent u een expert op het gebied van seksuele rollenspellen en bouwt u meerdere, vrij heldere relaties op waarin u ontelbare vormen van seksuele communicatie kwijt kunt.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor D. G. Rossetti [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 12 mei 1828 kloktijd: 4:30
in London, ENG (UK) U.T: 04:30:40
0w10, 51n30 sterrentijd: 19:49:41

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Stier 21°22'35 in huis 12 direct
Maan Stier 0°47'09 in huis 12 direct
Mercurius Stier 8°19'29 in huis 12 direct
Venus Kreeft 6°33'23 eind van huis 2 direct
Mars Steenbok 12°47'11 in huis 9 direct
Jupiter Schorpioen 8°00'16 in huis 6 retrograde
Saturnus Kreeft 16°12'39 in huis 3 direct
Uranus Waterman 2°18'35 in huis 10 stationair (R)
Neptunus Steenbok 18°15'44 in huis 9 retrograde
Pluto Ram 6°57'03 in huis 12 direct
Maanskn.(t) Weegschaal 25°54'10 in huis 6 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Stier 25°43'55
2de huis Tweelingen 19°53'59
3de huis Kreeft 7°38'05
Imum Coeli Kreeft 25°27'10
5de huis Leeuw 18°14'25
6de huis Maagd 25°35'13
Descendant Schorpioen 25°43'55
8ste huis Boogschutter 19°53'59
9de huis Steenbok 7°38'05
Medium Coeli Steenbok 25°27'10
11de huis Waterman 18°14'25
12de huis Vissen 25°35'13

Majeure aspecten
Zon Sextiel Saturnus 5°10
Zon Driehoek Neptunus 3°07
Zon Conjunct Ascendant 4°21
Maan Conjunct Mercurius 7°32
Maan Sextiel Venus 5°46
Maan Oppositie Jupiter 7°13
Maan Vierkant Uranus 1°31
Mercurius Sextiel Venus 1°46
Mercurius Driehoek Mars 4°28
Mercurius Oppositie Jupiter 0°19
Venus Driehoek Jupiter 1°27
Venus Vierkant Pluto 0°24
Mars Sextiel Jupiter 4°47
Mars Oppositie Saturnus 3°25
Mars Conjunct Neptunus 5°29
Mars Vierkant Pluto 5°50
Jupiter Vierkant Uranus 5°42
Jupiter Inconjunct Pluto 1°03
Saturnus Oppositie Neptunus 2°03
Uranus Sextiel Pluto 4°38
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst