•    
  Actuele planetaire posities
  20-jan-2018, 10:12 UT/GMT
  Zon017'57"20s05
  Maan70'33"10s47
  Mercurius1257'10"23s27
  Venus257'30"20s34
  Mars2613'55"18s34
  Jupiter1952'33"16s40
  Saturnus336'21"22s30
  Uranus2442'28"9n03
  Neptunus1224'36"7s45
  Pluto1926'20"21s37
  Ware Knoop1455'19"16n21
  Cheiron2515'45"1n23
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Mia Ziering [Adb], geboren op 25 april 2011
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Boogschutter Ascendant *Zon in Stier *Zon in het Vijfde Huis *Maan in Waterman *Maan in het Derde Huis *Venus in Ram *Venus in het Vierde Huis *Mars in Ram *Mars in het Vierde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Vrouwelijk, geboren op 25 april 2011 om 22:09 in Los Angeles, California.

Je zonneteken is Stier. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Boogschutter en je Maan staat in Waterman.

naar boven

Boogschutter Ascendant

Je bent een toegankelijk en extravert type dat heel eerlijk en oprecht overkomt. Je kunt zelfs soms lomp en indiscreet zijn. Als mensen gekwetst worden door jouw directe opmerkingen moeten ze beseffen dat je het in feite niet kwaad bedoelt.

Je barst van de energie en bent zeer op je vrijheid gesteld. Kun je je eigen leven niet inrichten zoals je wilt, dan voel je je gevangen.

De kans is groot dat je geïnteresseerd bent in sport en outdooractiviteiten.

naar boven

Zon in Stier

Je bent heel geduldig en doet dingen graag op je gemak zodat je rustig kunt bekijken wat er allemaal precies gebeurt.

Je bent op comfort gesteld. Met jouw liefde voor gemak en eenvoud probeer je wellicht veeleisende situaties te vermijden, maar je hebt ook die ervaringen nodig om te groeien.

Mensen zijn vast dol op je omdat je zo affectief bent. Je geeft en ontvangt moeiteloos. Maar proberen mensen misbruik te maken van jouw meegaandheid dan zullen ze ontdekken dat je uiteindelijk heel boos kunt worden en niet snel kalmeert wanneer dat gevoel eenmaal is losgemaakt.

Je hebt er moeite mee je in te zetten voor abstracte doeleinden. Het is geen probleem voor je om je langdurig in te zetten voor bepaalde resultaten, maar je moet begrijpen waarvoor je het doet en je met dat doel kunnen identificeren.

naar boven

Zon in het Vijfde Huis

Het belangrijkste voor jou is dat je jezelf kunt zijn. Je hebt er een hekel aan om je aan te moeten passen aan maatstaven die niet de jouwe zijn. Je houdt van competitie en hebt een hoop energie.

Je neemt het leven serieus, maar het is ook een feestelijk spel. Je wilt een succesvolle rol kunnen spelen. Omdat je zo trots bent, word je heel kwaad wanneer iemand je beledigt.

Als je probeert om in elke groep het middelpunt te zijn, kun je in de problemen komen met mensen die ook vechten voor die plaats.

Omdat je zo openhartig en eerlijk bent hebben mensen respect voor je. Mits je over die enigszins kinderachtige opschepperij heengroeit, vinden ze je echt aardig want je bent een hartelijk, affectief mens.

naar boven

Maan in Waterman

Vrijheid staat bij jou hoog in het vaandel. Iedereen heeft volgens jou het recht om te doen wat ie wil doen en vooral jij maakt daar dankbaar gebruik van.

Je bent graag omringd door mensen, vooral vrienden, omdat je manieren en verlangens meer betekenis krijgen wanneer je ze met anderen kunt delen.

Ben je eenmaal zover dat je hebt geleerd om met je gevoelens om te gaan, dan kun je die heel spontaan laten zien aan anderen en heb je zelfs weinig geduld met mensen die ze proberen te verstoppen. Probeer tolerant te blijven ten opzichte van deze en andere emotionele verschillen tussen jou en anderen.

naar boven

Maan in het Derde Huis

Je gevoelens hebben zo'n invloed op je gedachtegang dat het wellicht onmogelijk voor je is om objectief te zijn, tenzij je er heel veel moeite voor doet. Toch weet je precies wat wel en niet goed voor je is en naarmate je ouder wordt leer je het verschil tussen iets beoordelen in een emotionele vlaag, of met een scherpe intuïtie.

Je kunt heel goed je gevoel verwoorden.

Je gewoontes hebben veel effect op je denken en handelen. Wees voorzichtig met emotionele vooroordelen en opvattingen die anderen je hebben aangeleerd.

naar boven

Venus in Ram

Je bent heel spontaan affectief naar anderen, maar je wilt niet dat er iemand beslag op je legt. Omdat je op dit gebied niet verlegen of gereserveerd bent toon je vrijelijk je gevoelens. Je wilt dan ook de ruimte en vrijheid hebben om van wie dan ook te houden. Je geeft niet gemakkelijk toe aan je partner, want je wilt altijd je eigen zin doordrijven. Dat kan een probleem vormen in je vriendschappen. Je kunt ook van nu af aan flexibel proberen te zijn en leren hoe je compromissen kunt sluiten met vrienden, familie en andere mensen.

Mensen mogen je meestal graag, vooral omdat je jezelf bent, niet speciaal om je charmes. Je weet wat je wilt en bent bereid om dat na te jagen.

naar boven

Venus in het Vierde Huis

Je houdt van een vertrouwde omgeving die comfortabel, plezierig, elegant en stijlvol is. Later verzamel je wellicht kunst of andere objecten die je huis verfraaien.

Geliefd zijn bij je ouders is voor jou nog belangrijker dan voor anderen. Waarschijnlijk krijg je alle warmte en affectie van hen die je nodig hebt. Verloopt de relatie met een van de twee, of beide ouders, moeizaam, dan word je daardoor psychologisch ook sterker geraakt dan de meeste mensen.

naar boven

Mars in Ram

Je bent een zeer onafhankelijk en assertief type.

Het liefst ga je je eigen gang, in je eigen tempo, zonder dat je hoeft te wachten op mensen die trager zijn. Daarbij wil je de eerste zijn, iemand die nieuwe activiteiten op gang brengt.

Je hebt geen behoefte om jouw aanpak op te dringen aan vrienden, als zij hun zin ook maar niet aan jou opdringen. Maar je houdt wel van competitie, dus wanneer iemand een uitdaging voorlegt doe je mee. Je bent licht ontvlambaar, maar dat trekt meestal snel weer bij en je bent niet rancuneus.

Jouw grootste probleem is samenwerken met anderen. Dat gaat moeizaam. Leer zo nu en dan toe te geven.

Je hebt de neiging overhaast en impulsief te reageren, heel onnadenkend. Als je de tijd neemt om voorzichtig te zijn zullen er minder snel problemen ontstaan.

naar boven

Mars in het Vierde Huis

Je kunt wellicht niet goed overweg met een van je ouders. Het is belangrijk dat je de problemen die je met elkaar hebt openlijk bespreekt zodat je een compromis kunt sluiten. Al is het soms moeilijk om met hen om te gaan, je familie is heel belangrijk voor je en je hebt hun goedkeuring hard nodig.

Deze stand van Mars geeft aan dat je heel sterk de behoefte hebt om thuis de dienst uit te maken, maar dat is gezien je leeftijd wellicht moeilijk. Leer goed om te gaan met de mensen met wie je samenleeft, anders kan dat als je later volwassen bent in je eigen huis ook een probleem vormen. Een oplossing hiervoor is zoveel mogelijk je eigen gang gaan zonder op andere zieltjes te trappen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Mia Ziering [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 25 april 2011 kloktijd: 22:09
in Los Angeles, CA (US) U.T: 05+09
118w15, 34n03 sterrentijd: 11:31:27

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Stier 5°38'26 in huis 5 direct
Maan Waterman 18°02'47 in huis 3 direct
Mercurius Ram 13°12'36 in huis 4 direct
Venus Ram 6°06'12 in huis 4 direct
Mars Ram 18°33'06 in huis 4 direct
Jupiter Ram 21°10'07 eind van huis 4 direct
Saturnus Weegschaal 12°13'37 in huis 10 retrograde
Uranus Ram 2°29'40 in huis 4 direct
Neptunus Vissen 0°32'17 in huis 3 direct
Pluto Steenbok 7°26'06 in huis 1 retrograde
Maanskn.(t) Boogschutter 24°46'20 in huis 1 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Boogschutter 8°54'20
2de huis Steenbok 10°48'23
3de huis Waterman 16°43'52
Imum Coeli Vissen 22°13'47
5de huis Ram 22°33'45
6de huis Stier 17°22'15
Descendant Tweelingen 8°54'20
8ste huis Kreeft 10°48'23
9de huis Leeuw 16°43'52
Medium Coeli Maagd 22°13'47
11de huis Weegschaal 22°33'45
12de huis Schorpioen 17°22'15

Majeure aspecten
Zon Sextiel Neptunus 5°06
Zon Driehoek Pluto 1°48
Maan Sextiel Mercurius 4°50
Maan Sextiel Mars 0°30
Maan Sextiel Jupiter 3°07
Maan Driehoek Saturnus 5°49
Mercurius Conjunct Mars 5°21
Mercurius Oppositie Saturnus 0°59
Mercurius Vierkant Pluto 5°46
Mercurius Driehoek Ascendant 4°18
Venus Conjunct Uranus 3°37
Venus Vierkant Pluto 1°20
Venus Driehoek Ascendant 2°48
Mars Conjunct Jupiter 2°37
Jupiter Inconjunct Midhemel 1°04
Saturnus Vierkant Pluto 4°48
Saturnus Sextiel Ascendant 3°19
Uranus Vierkant Pluto 4°56
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst