•    
  Actuele planetaire posities
  24-feb-2018, 04:35 UT/GMT
  Zon530'42"9s29
  Maan1637'20"18n18
  Mercurius119'25"8s45
  Venus1632'16"6s38
  Mars1723'33"22s29
  Jupiter2257'34"17s23
  Saturnus656'57"22s23
  Uranus2542'53"9n26
  Neptunus1336'55"7s17
  Pluto2029'57"21s30
  Ware Knoop1447'49"16n24
  Cheiron2657'59"1n58
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Corazon Aquino [Adb], geboren op 25 januari 1933
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Boogschutter *Zon in Waterman *Zon in het Tweede Huis *Maan in Steenbok *Maan in het Tweede Huis *Venus in Steenbok *Venus in het Tweede Huis *Mars in Maagd *Mars in het Tiende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 25 januari 1933 om 4:00 in Malate,.

Uw zonneteken is Waterman. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Boogschutter en uw Maan staat in Steenbok.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Boogschutter

De liefde is voor u uitzicht op eindeloos plezier, sport en spel, waarvan u met volle teugen en vol passie geniet.

Het is niet de manier van liefhebben of de techniek die u opwindt, maar het delen van pure vreugde met uw partner en wederzijds ervaren.

Vergeet niet dat u veel meer uithoudingsvermogen hebt dan de meeste mensen. U kunt uw partner onopzettelijk uitputten met uw overdadige energie. Zoek uit wat uw geliefde al dan niet prettig vindt, zodat u niet onbedoeld op verboden terrein belandt.

naar boven

Zon in Waterman

U bent zeer begripvol als geliefde en u verstaat de kunst uitermate hulpvaardig te zijn wanneer een partner emotionele problemen heeft.

U kunt een scala aan seksuele ervaringen opdoen, dus als u zich beperkt tot één partner is het wenselijk dat diegene de liefde beschouwt als een groot afwisselend, affectief, avontuur.

U bent niet een type dat zich intellectueel of emotioneel laat beperken, dus moet u een partner vinden die uw vrijheid respecteert.

Om de band te krijgen waar u op uit bent, moet u op diverse niveaus met uw partner contact hebben, dus een intieme relatie ontwikkelt zich slechts langzaam.

Al ervaart u seks op zich natuurlijk als bevredigend, u bent ook in staat om een verhouding voort te zetten zonder enige vorm van seksueel contact, op platonische basis.

Adverteren
naar boven

Zon in het Tweede Huis

Uw aanpak in de liefde is heel concreet en u bespaart kosten nog moeite om uw geliefde tastbare bewijzen te geven van uw genegenheid.

U zoekt mooie eigenschappen in een geliefde en de mooiste zijn voor u trouw en loyaliteit, precies wat u ook graag wilt laten zien wanneer u eenmaal hebt gekozen voor iemand die bij u past.

Het kost even tijd voor u zich in een relatie hebt genesteld. Maar zodra het zover is, bent u een toonbeeld van vastberadenheid.

Wat het lot ook brengen gaat, uw doorzettingsvermogen sleept elke relatie door de moeilijkste perioden, opdat u uw belangrijkste doel kunt bereiken; een solide, duurzame vereniging van zielen.

naar boven

Maan in Steenbok

U stort zich absoluut niet zomaar in een relatie, maar u houdt de mogelijkheid ook niet af.

Waar u op uit bent is een partner die in wezen trouw is aan u zodat u weet dat u van doen hebt met iemand die realistisch en vasthoudend is.

Het belangrijkste aspect van seksuele expressie is voor u oprechtheid.

U verstaat de kunst om seksualiteit te laten doordringen in andere werelden van affectie. Voor uw partner zorgen op niet seksuele manieren geeft u een intens emotioneel bevredigend gevoel. De beste relatie voor u is een duurzame, zodat u ruim de kans krijgt om uw liefde gedurende langere tijd te uiten.

naar boven

Maan in het Tweede Huis

Een goede fysieke gezondheid en comfortabel financieel welzijn zijn noodzakelijk voor uw emotionele gevoel van veiligheid. U wordt niet blij van een armoedige liefdesrelatie, hoe romantisch die ook mag zijn.

Om problemen tussen u beiden goed te maken verwacht u wellicht kostbare cadeaus of onbetaalbare blijken van liefde van uw partner. Het is natuurlijk geoorloofd om liefdesgeschenken te koesteren om hun emotionele waarde, maar het is ook gevaarlijk, omdat u zo problemen omzeilt die een bepaalde oorzaak hebben.

U verlangt in wezen naar eerlijkheid en integriteit in een relatie, waardoor u dit obstakel kunt vermijden, want u wordt geleid door fundamentele normen en waarden.

naar boven

Venus in Steenbok

U hebt minder behoefte aan fysieke aandacht dan anderen, want u haalt ook veel energie uit andere aspecten van de liefde.

Een relatie waarin de ene partner de andere overheerst, of waarin ieders autoriteit en de hiërarchie heel duidelijk is omlijnd en daardoor in balans, is voor u bevredigend.

U zoekt zekerheid en affectie bij uw geliefde, maar u geeft de voorkeur aan iemand die vrij discreet is en die de relatie niet frivool benadert, maar met respect en decorum.

naar boven

Venus in het Tweede Huis

U wordt graag omringd door mooie objecten van waarde. Een overdadige entourage draagt ongekend bij aan uw plezier in de liefde.

Het meest op uw gemak bent u in een veilige omgeving waarin u niet wordt lastig gevallen. Te veel spontaniteit voelt voor u niet plezierig en leidt u af van het genot.

Al hecht u bepaalde waarde aan een partner met een goed voorkomen en van goede huize, vergeet niet dat een ruwe diamant veel meer waard kan zijn dan glimmende stenen, als u maar de tijd neemt om ze te polijsten.

Adverteren
NB: Venus staat technisch gezien op de grens van huis 1 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 2.

naar boven

Mars in Maagd

U bent een uiterst behoedzame, subtiele geliefde die veel aandacht schenkt aan de juiste sfeer en omstandigheden voor het liefdesspel.

U geeft over het algemeen de voorkeur aan een comfortabele kamer, van alle gemakken voorzien, zodat u de situatie onder controle hebt en zich kunt concentreren op de meer subtiele details van intimiteit.

Uw meest opvallende eigenschap is aandacht voor de ontelbare details van seks; al die subtiele nuances die er een eindeloos gevarieerd genot van maken. Zorg wel dat er ruimte voor spontaniteit overblijft!

naar boven

Mars in het Tiende Huis

Of u er nu op uit bent of niet, u ontdekt dat uw activiteiten, in en buiten de slaapkamer, de aandacht van anderen trekken.

Uw liefdesrelaties hebben wellicht veel effect op de manier waarop u uw carrière vormgeeft en het kan zijn dat u ook op dat gebied veel baat hebt bij uw geliefden.

Raken uw liefdesleven en uw professionele leven met elkaar verstrengeld, zorg er dan wel voor dat de relatie duurzaam belooft te zijn en aangenaam verloopt, want een scheiding op seksuele of emotionele gronden kan voor u beiden desastreus uitwerken op velerlei gebied.

Van de andere kant kunt u zo worden opgeslokt door uw carrière dat u nauwelijks tijd hebt voor persoonlijke intimiteit. In dat geval is het verstandig om uzelf regelmatig een "pauze" te gunnen zodat u de kans krijgt iets te doen aan de broodnodige persoonlijke expressie.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Corazon Aquino [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 25 januari 1933 kloktijd: 4:00
in Malate, Philippine U.T: 19-00
120e59, 14n34 sterrentijd: 11:18:30

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Waterman 4°22'20 in huis 2 direct
Maan Steenbok 18°38'14 in huis 2 direct
Mercurius Steenbok 24°54'03 in huis 2 direct
Venus Steenbok 12°57'25 eind van huis 1 direct
Mars Maagd 20°11'40 in huis 10 retrograde
Jupiter Maagd 22°49'20 in huis 10 retrograde
Saturnus Waterman 6°49'10 in huis 2 direct
Uranus Ram 19°45'24 eind van huis 4 direct
Neptunus Maagd 9°41'32 in huis 9 retrograde
Pluto Kreeft 22°06'06 in huis 8 retrograde
Maanskn.(t) Vissen 8°06'38 in huis 3 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Boogschutter 14°43'37
2de huis Steenbok 14°14'43
3de huis Waterman 15°43'38
Imum Coeli Vissen 18°42'57
5de huis Ram 20°29'45
6de huis Stier 18°57'28
Descendant Tweelingen 14°43'37
8ste huis Kreeft 14°14'43
9de huis Leeuw 15°43'38
Medium Coeli Maagd 18°42'57
11de huis Weegschaal 20°29'45
12de huis Schorpioen 18°57'28

Majeure aspecten
Zon Conjunct Saturnus 2°27
Maan Conjunct Mercurius 6°16
Maan Conjunct Venus 5°41
Maan Driehoek Mars 1°33
Maan Driehoek Jupiter 4°11
Maan Vierkant Uranus 1°07
Maan Oppositie Pluto 3°28
Mercurius Driehoek Mars 4°42
Mercurius Driehoek Jupiter 2°05
Mercurius Vierkant Uranus 5°09
Mercurius Oppositie Pluto 2°48
Venus Driehoek Neptunus 3°16
Mars Conjunct Jupiter 2°38
Mars Inconjunct Uranus 0°26
Mars Sextiel Pluto 1°54
Mars Vierkant Ascendant 5°28
Jupiter Sextiel Pluto 0°43
Saturnus Inconjunct Neptunus 2°52
Uranus Vierkant Pluto 2°21
Uranus Driehoek Ascendant 5°02
Neptunus Vierkant Ascendant 5°02
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst