•    
  Planetpositioner
  23-Apr-2018, 08:26 UT/GMT
  Sol38'24"12n33
  Måne857'21"17n49
  Merkur720'13"0n58
  Venus2821'55"20n17
  Mars1946' 3"22s59
  Jupiter2017'41"r16s35
  Saturn97'34"r22s14
  Uranus2845'30"10n32
  Neptun1539'16"6s30
  Pluto2117'14"r21s28
  Sand Månek.1114'11"17n24
  Chiron019'12"3n16
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Garrett Thomas Martel [Adb], født 3 Oktober 1994
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Garrett Thomas' fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Garrett Thomas med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Faktisk kan forældre og søskende blive fristet til at lægge et større ansvar over på ham, end hvad der er hensigtsmæssigt for et barn, idet man let får det indtryk, at han er så klog og fornuftig. Skønt Garrett Thomas måske vil acceptere sådanne ansvar og pligter uden at [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Garrett Thomas' indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Efterhånden som han nærmer sig den voksne alder, vil han mere og mere vise sig som en hjælpende, omsorgsfuld og ganske selvudslettende person. Han vil gøre alt for dem, han holder af, og vil finde sig i en masse drilleri, tyranni og indblandig fra søskende og kammerater [...]

[..] Han har ikke rigtig følelsen af at være adskilt fra dem, han holder af, og ønsker heller ikke at opleve en sådan tilstand, fordi den forekommer så skræmmende ensom og kold. Garrett Thomas' flydende psyke og omskiftelighed kan have både fordele og ulemper. Han rummer en sjælden [...]

Skjulte træk

Garrett Thomas er imidlertid ikke helt den, han lader til at være. Han er meget mere ukuelig, hårdfør og selvcentreret, end han er i stand til eller ønsker at vise, og hans hemmelige behov for selvstændighed står i direkte modsætning til hans mere åbenlyse afhængighed [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Ikke desto mindre betyder ethvert tegn på ægte interesse og påskønnelse enormt meget for ham, og han glemmer aldrig den venlighed eller hjælpsomhed, der gives ham spontant og uden indbyggede betingelser. Frem for alt oplever Garrett Thomas sine forhold til andre som en kilde [...]

[..] Konflikter imellem forældrene bør aldrig blive brugt som grund til indgreb i udviklingen af forholdet mellem Garrett Thomas og hans far. Selv i tilfælde af at en adskillelse mellem far og søn er uundgåelig på grund af vanskelige omstændigheder, er det kvaliteten af deres [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt