•    
  Planetpositioner
  21-Feb-2018, 17:46 UT/GMT
  Sol32'39"10s23
  Måne1238'50"10n37
  Merkur633'25"10s42
  Venus1328'34"7s50
  Mars1555'39"22s18
  Jupiter2251' 7"17s21
  Saturn645' 7"22s23
  Uranus2536'57"9n24
  Neptun1331'23"7s19
  Pluto2026' 5"21s31
  Sand Månek.1448'40"r16n23
  Chiron2649'44"1n55
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Februar 2018
for Garrett Thomas Martel [Adb], født 3 Oktober 1994
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
Dårlig dømmekraft

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da du stort set forholder dig til verden ved hjælp af stærke og klare sanseoplevelser og en værdsættelse af betydningen af den materielle virkelighed, vil nogle oplevelser af ustabilitet i de kommende tolv måneder måske nu og da gøre dig en anelse usikker. Selvom du er i stand til at håndtere forestillingen om forandring på en konstruktiv måde, så bliver selve virkeligheden måske ikke helt så nem at takle. Da du er vant til at have styr på både dig selv og omstændighederne i din tilværelse, ligger [...]

Stor ængstelse

prog. Måne opposition Uranus: Begyndelsen af januar 2018 indtil begyndelsen af marts 2018

Dette vil sikkert være en periode fuld af store spændinger, hvor du kan opleve pludselige følelsesmæssige udsving indvendigt og uventede møder eller konflikter i det ydre, som sætter fokus på nogle problemer vedrørende frihed og selvstændighed. Måske har du en særlig stærk [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Men du besidder de indre resurser til at klare den slags udfordringer, og måske vil du opdage en dyb kærlighed til dette at lære nye ting, samt en øget nydelse ved godt håndværk og en stor fornøjelse ved stimulerende samtale. Vend ikke ryggen til eventuelle [...]

Læg bånd på din irritabilitet

prog. Merkur kvadrat Uranus: Slutningen af marts 2016 indtil midten af januar 2019

[..] Din inspiration og intuition er måske meget aktiv lige nu. Men prøv at undersøge hver eneste åbenbaring omhyggeligt og afprøv den i forhold til din praktiske erfaring og andres bidrag. Du kan føle trang til at bryde med en gammel familiestruktur eller [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Forvirrede følelser

Neptun opposition Måne: Midten af marts 2018 indtil slutningen af december 2020

[..] I øjeblikket er dine følelser forbundet med et mere universelt lag af menneskelig længsel og lidelse, og denne åbenhed over for den kollektive længsel kan blive afspejlet i dit valg af ledsagere og en bittersød og temmelig verdensfjern følelse. Denne type af følelsesmæssig [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

At sætte spørgsmålstegn ved fremtiden

Jupiter kvadrat Saturn: Slutningen af november 2018 indtil midten af december 2018

[..] Du er i fuld gang med at gro og bevæge dig hinsides de indre og ydre strukturer, som du har opbygget omkring dig af tryghedsmæssige årsager eller af hensyn til social accept. Du kan blive nødt til at søge efter et nyt arbejdsfelt eller et nyt parforhold; [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Dårlig dømmekraft

prog. Merkur kvadrat Neptun: Begyndelsen af september 2018 indtil slutningen af maj 2024

Din dømmekraft er formentlig ikke den bedste lige i øjeblikket, og det kan være klogt af dig at undgå alle vigtige beslutninger vedrørende økonomiske mellemværender, kontraktordninger og skrevne eller mundtlige forpligtelser af en hvilken som helst art. En udpræget barnlig [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Afslutningen på en drøm

Pluto konjunktion Neptun: Midten af februar 2017 indtil slutningen af oktober 2020

[..] Du kan lære en hel del om dine højeste værdier lige nu, og dette kan skabe rammerne for en voksende følelse af mening i livet. Du kan også lære meget om medfølelse - ikke bare over for andre, hvis fejl blot består i, at de er menneskelige, men også over for [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Sammenstød med andre

Chiron konjunktion Descendant: Midten af maj 2018 indtil midten af februar 2021

[..] Du er måske i det skjulte gået ud fra, at din partner ville udvise en tilstrækkelig grad af energi, entusiasme og beslutsomhed til, at du kunne slippe for at skulle træffe for mange beslutninger selv. Du bliver måske såret, fordi du havde forventet, at din partner [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt