•    
  Actuele planetaire posities
  20-maa-2018, 12:22 UT/GMT
  Zon2950'20"0n04
  Maan622'41"8n50
  Mercurius1629'23"9n15
  Venus1647'39"5n46
  Mars136'43"23s30
  Jupiter231'16"r17s20
  Saturnus829' 3"22s17
  Uranus2651'54"9n52
  Neptunus1431'57"6s56
  Pluto211' 0"21s28
  Ware Knoop1357'34"r16n38
  Cheiron2823'35"2n30
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Jim S. Abrahams [Adb], geboren op 10 mei 1944
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Boogschutter *Zon in Stier *Zon in het Vijfde Huis *Maan in Boogschutter *Maan in het Eerste Huis *Venus in Stier *Venus in het Vijfde Huis *Mars in Kreeft *Mars in het Achtste Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 10 mei 1944 om 21:55 in Milwaukee WI, Alaska.

Uw zonneteken is Stier. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Boogschutter en uw Maan staat ook in Boogschutter.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Boogschutter

De liefde is voor u uitzicht op eindeloos plezier, sport en spel, waarvan u met volle teugen en vol passie geniet.

Het is niet de manier van liefhebben of de techniek die u opwindt, maar het delen van pure vreugde met uw partner en wederzijds ervaren.

Vergeet niet dat u veel meer uithoudingsvermogen hebt dan de meeste mensen. U kunt uw partner onopzettelijk uitputten met uw overdadige energie. Zoek uit wat uw geliefde al dan niet prettig vindt, zodat u niet onbedoeld op verboden terrein belandt.

naar boven

Zon in Stier

U bent elementair als het om de liefde gaat. U bent consequent en hebt een gedegen uithoudingsvermogen.

Met uw grote hart bent u goedgeefs voor uw geliefde. U doet er alles voor om uw partner te kunnen overladen met gunsten. Als tegenprestatie verwacht u eerder enorme loyaliteit en betrouwbaarheid, dan fysieke prestaties, al ligt uw voorkeur bij een fysiek affectieve partner.

U doet er goed aan voor een geliefde te kiezen die emotioneel flexibel is, want u bent zelf niet zo toegeeflijk.

De ideale partner is voor u iemand die van seksuele afwisseling houdt. Iemand die nieuwe en opwindende vormen van liefhebben weet te introduceren.

Anders dan anderen, trapt u zelden in de valkuil van jaloezie omdat u de gevoelens van uw geliefde voor u belangrijker vindt dan technische kuisheid of trouw. U bent dan ook een van de meest ontspannen partners die een mens zich kan wensen.

Adverteren
naar boven

Zon in het Vijfde Huis

Voor u is de liefde bedrijven een positieve, vrolijke vorm van ontspanning.

Uw liefdesleven is niet echt sterk gescheiden van de rest van uw activiteiten en vaak ontleent u evenveel plezier aan seks als aan andere vormen van recreatie en sociale contacten.

Wilt u het beste halen uit uw persoonlijke en seksuele creativiteit, dan zou uw geliefde net zo vrijgevochten moeten zijn als u. Zolang u uzelf veel bewegingsvrijheid gunt, zal seks een bron van geluk en plezier zijn.

naar boven

Maan in Boogschutter

Zelfs in deprimerende situaties waarvan anderen ontmoedigd zouden raken ziet u sprankjes humor die alles doen opklaren en veraangenamen.

U moet een geliefde zoeken die uw gemakkelijke en brede kijk op het leven deelt.

U hebt waarschijnlijk een kleurrijke fantasie, die sommige mensen overdreven vinden. Maar u hebt in feite geen bijzondere bedoelingen met uw fantasieën, u speelt er gewoon mee en houdt net zoveel van verzinnen als van waarmaken.

Uiteindelijk lijkt uw manier van liefhebben nog het meest op een gastvrij kampvuur in een herfstnacht; warm, vrolijk, aangenaam en iets dat de essentie van ongecompliceerde kameraadschap versterkt.

naar boven

Maan in het Eerste Huis

Uw emotionele toestand speelt een belangrijke rol in uw beslissingen. U reageert sterk en snel op de sfeer en stemmingen van de mensen om u heen.

U zit vaak boven op elke sociale situatie en hebt waarschijnlijk de eerste keus als het gaat om interessante of belangrijke partners in een willekeurige groep.

U verstaat de kunst in emotionele aangelegenheden razendsnel beslissingen te nemen en haalt zonder aarzeling de partner van uw keuze eruit. Het is wel verstandig om vooraf zoveel mogelijk over potentiële kandidaten op te steken, overhaaste beslissingen maken u erg wispelturig.

naar boven

Venus in Stier

Uw lustgevoelens en handelingen zijn vrij constant en het zou ideaal zijn als u een geliefde hebt die eveneens van dag tot dag eenzelfde aanpak laat zien.

Uw fysieke omgeving lijkt een goudmijn vol sensueel potentieel voor wonderschone seksualiteit.

U hebt behoefte aan een partner die u kunt bewonderen, van wie u op aan kunt omdat diens liefde duurzaam en onafhankelijk is. Voldoen aan uw ideaalbeeld bestaat bijna niet, dus heb begrip voor het feit dat uw partner niet helemaal aan uw hoge verwachtingen zal beantwoorden. Niemand is perfect.

naar boven

Venus in het Vijfde Huis

De liefde is voor u een vrolijke, positieve ervaring en een partner zou die open en optimistische mening moeten delen. Hebt u uw zinnen op iets of iemand gezet, dan wilt u ook meteen, ter plekke scoren.

U hecht waarde aan de innige, persoonlijke communicatie met een partner maar hebt het gevoel dat dat eerder verstandelijk ontstaat dan door seks.

U kunt genieten van een kunstzinnige geliefde, maar wel een die de jeugdige onschuld bewaart, voor wie ervaring en techniek niet een doel op zich is. Probeer uw natuurlijke, pure schoonheid en creatieve inspiratie vast te houden.

Adverteren
naar boven

Mars in Kreeft

Uw seksuele tempo heeft mogelijk een onregelmatig ritme, dat zich een tijdje zonder expressie opbouwt en dat vervolgens met veel intensiteit tot een uitbarsting komt. U krijgt waarschijnlijk een prettige reactie als u uw geliefde bijtijds laat weten wat u van plan bent, zodat hij of zij er ook klaar voor is.

Probeer uw geliefde niet te zeer te beschermen. Bijna onbewust spint u een web van protectie rond uw partner. Ook al is dat uit liefde, het kan te beklemmend zijn.

naar boven

Mars in het Achtste Huis

U houdt graag een bepaald mysterie op over uw aanpak en motivaties omtrent seksualiteit. Dat voegt macht en aantrekkingskracht toe aan uw imago zoals anderen dat zien. Om uw soms complexe en aanzienlijke innerlijke krachten te kunnen beheersen, moet u bepaalde stappen ondernemen om ze te onderzoeken en een bepaald niveau van zelfinzicht bereiken.

Seksuele activiteiten hebben een verfrissend effect op uw gestel.

Met uw systeem bent u vrij goed in het ontrafelen van verwarrende toestanden in andermans levens. In een liefdesrelatie weet u verborgen redenen op te sporen die de speciale behoeften van uw partner verhullen en die vervolgens te bevredigen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Jim S. Abrahams [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 10 mei 1944 kloktijd: 21:55
in Milwaukee WI, USA U.T: 02+55
87w54, 43n02 sterrentijd: 12:18:29

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Stier 20°17'09 in huis 5 direct
Maan Boogschutter 24°35'29 in huis 1 direct
Mercurius Stier 7°36'06 in huis 5 retrograde
Venus Stier 7°36'49 in huis 5 direct
Mars Kreeft 23°27'40 in huis 8 direct
Jupiter Leeuw 18°12'59 in huis 8 direct
Saturnus Tweelingen 24°58'42 in huis 7 direct
Uranus Tweelingen 7°48'08 in huis 6 direct
Neptunus Weegschaal 1°44'00 in huis 9 retrograde
Pluto Leeuw 6°30'52 in huis 8 direct
Maanskn.(t) Leeuw 0°02'39 in huis 8 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Boogschutter 13°22'48
2de huis Steenbok 18°10'07
3de huis Waterman 28°40'51
Imum Coeli Ram 5°02'10
5de huis Stier 2°51'36
6de huis Stier 24°32'57
Descendant Tweelingen 13°22'48
8ste huis Kreeft 18°10'07
9de huis Leeuw 28°40'51
Medium Coeli Weegschaal 5°02'10
11de huis Schorpioen 2°51'36
12de huis Schorpioen 24°32'57

Majeure aspecten
Zon Sextiel Mars 3°11
Zon Vierkant Jupiter 2°04
Maan Inconjunct Mars 1°08
Maan Driehoek Jupiter 6°23
Maan Oppositie Saturnus 0°23
Maan Vierkant Neptunus 7°09
Mercurius Conjunct Venus 0°01
Mercurius Vierkant Pluto 1°05
Venus Vierkant Pluto 1°06
Jupiter Driehoek Ascendant 4°50
Uranus Sextiel Pluto 1°17
Uranus Oppositie Ascendant 5°35
Neptunus Sextiel Pluto 4°47
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst