•    
  Actuele planetaire posities
  26-apr-2018, 23:55 UT/GMT
  Zon641'22"13n45
  Maan2916' 8"3n44
  Mercurius958'56"1n36
  Venus247'57"21n23
  Mars2132'34"22s51
  Jupiter1951'44"r16s28
  Saturnus95' 2"r22s14
  Uranus2857'59"10n37
  Neptunus1545'14"6s28
  Pluto2116'57"r21s28
  Ware Knoop113'52"r17n27
  Cheiron030'23"3n20
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Sean Astin [Adb], geboren op 25 februari 1971
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Seans geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Sean al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Maar deze neiging om voor anderen te zorgen ­ ook voor zijn ouders, als hij ziet dat die verdriet hebben of overstuur zijn ­ kan in conflict komen met zijn net zo grote behoefte om de sterke verbeeldingskracht die in hem leeft, te gebruiken. Als er te vroeg een teveel aan [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Seans innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Wat de financiële en sociale omstandigheden in het gezin ook mogen zijn, hij is van nature een kind dat voor alles en iedereen open staat. Hij zal eigen milieu en afkomst nooit fanatiek voorop stellen. Ook al zou zijn naaste familie proberen om hem een te beperkt patroon [...]

[..] Daarbij zal hij instinctief proberen om het meest evenwichtige en minst extreme standpunt in te nemen. Het is niet uitgesloten, dat hij heel veel aanmoediging nodig om heeft om met wat er echt in zijn speelt en in zijn hart leeft voor de dag te komen. Er zijn momenten waarop [...]

Verborgen trekjes

[..] Deze onzichtbare kant van zijn karakter kan zich manifesteren in abrupte en boze buien, of blijken uit regelmatig terugkerende periodes waarin hij zich agressief of duidelijk a-sociaal gedraagt, iets wat totaal niet overeenkomt met zijn gewone manier van doen. Hij vindt [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] En hoewel zijn eigen emoties maar zelden exclusief één persoon betreffen, kan hij heftig met zijn broertjes of zusjes strijd leveren om de beschikbare ouderlijke genegenheid ­ zij het subtiel en op een gewiekste manier. Het belangrijkste is, dat een gevoel van emotionele [...]

[..] Dat kan bereikt worden door een stabiel emotioneel contact op te bouwen, dat de zoon in staat stelt om zijn vader te ervaren als iemand die echt is, en dus ook zijn fouten heeft, en niet een soort vage, geheimzinnige en ongrijpbare figuur. Omdat Sean graag de emoties van [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst