•    
  Actuele planetaire posities
  21-feb-2018, 16:00 UT/GMT
  Zon258'12"10s25
  Maan1138'58"10n19
  Mercurius625'11"10s45
  Venus1323' 3"7s52
  Mars1553' 0"22s18
  Jupiter2250'54"17s21
  Saturnus644'46"22s23
  Uranus2536'46"9n24
  Neptunus1331'13"7s19
  Pluto2025'58"21s31
  Ware Knoop1448'46"r16n23
  Cheiron2649'29"1n55
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf februari 2018
voor Sean Astin [Adb], geboren op 25 februari 1971
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat uw wereld in grote mate een ontastbare wereld is die wortelt in gevoelens, verbeelding en besef van de eenheid van het leven zult u bepaalde mysterieuze gebeurtenissen en ontmoetingen in het komende jaar waarschijnlijk eerder verwelkomen en begrijpen dan vrezen. Dit betekent niet dat u niet met moeilijke uitdagingen geconfronteerd kunt worden en misschien zult u zich af en toe ook ongelukkig en teleurgesteld voelen. Maar het vervagen van uw persoonlijke grenzen dat uw ontwikkeling in deze [...]

Het gevaar van betovering

Neptunus conjunct Maan: Eind maart 2018 tot midden januari 2021

[..] Emotioneel wordt u echter veel ontvankelijker en u merkt waarschijnlijk dat u zich intens in anderen kunt inleven en begrip hebt en open staat voor andermans gevoelens. U hebt momenteel vermoedelijk ook sterke verbeeldingskracht, en uw beelden, gevoelens en [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Zolang u uw ervaringen kunt zien als mogelijkheden om relaties te verbeteren en hechtere banden te ontwikkelen, zult u het hoofd kunnen bieden aan de meeste dingen die het leven op uw weg brengt. De komende twaalf maanden kunnen echter af en toe veranderlijk [...]

Vernieuwde hoop

prog. Maan conjunct Jupiter: Eind juni 2018 tot eind augustus 2018

[..] Relaties die in deze periode in uw leven komen, kunnen belangrijke etappes blijken naar een bredere levensvisie en naar verbetering van uw materiële welzijn. Dergelijke contacten zullen misschien niet duurzaam en stabiel genoeg blijken voor een blijvende en betrouwbare [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Het lot lijkt het stuur over te nemen

Pluto conjunct Venus: Eind maart 2018 tot begin december 2021

[..] Uw vermogen om liefde te geven wordt intenser, u wordt er in feite mee geconfronteerd wat betrokkenheid bij een ander werkelijk betekent. U zult misschien de schaduwzijde van een geliefde moeten aanvaarden of zelfs het verlies van iemand die u [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Vechten voor vrijheid

Saturnus vierkant Uranus: Midden december 2018 tot eind oktober 2019

[..] Op het moment staat u waarschijnlijk erg open voor nieuwe denkbeelden die misschien zonderling of excentriek aandoen, of precies het omgekeerde lijken van wat mensen in uw omgeving gepast of aanvaardbaar vinden. U hebt echter, net als iedereen, voldoende vormelijkheid [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Te veel gedachten

Jupiter vierkant Mercurius: Eind oktober 2018 tot midden november 2018

[..] Kies voor de grote lijnen, op gebieden waar uw interesses er niet van te lijden zullen hebben als u een belangrijk detail over het hoofd ziet of onzorgvuldig plant. Er zijn momenteel veel positieve elementen actief in uw leven omdat u waarschijnlijk openstaat voor [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Nieuwe mogelijkheden

Jupiter conjunct Jupiter: Midden november 2018 tot midden december 2018

[..] U zult waarschijnlijk kansen krijgen die uiteindelijk nieuwe mogelijkheden bieden om uw intellect en communicatievaardigheden te ontwikkelen, door verdere opleiding, reizen en stimulerende ideeënuitwisseling. Maar de resultaten zullen vermoedelijk niet meteen zichtbaar [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Een eigen plek

Jupiter conjunct Middernachtspunt: Begin januari 2019 tot eind september 2019

[..] Een huis is niet alleen in fysieke zin een plaats maar ook in symbolische zin een ruimte waarin u uw anker kunt laten vallen en waarin u zich verbonden kunt voelen met het verleden en met een innerlijke levensbron. In deze betekenis bent u misschien op zoek naar een [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst