•    
  Actuele planetaire posities
  24-jan-2018, 07:24 UT/GMT
  Zon415' 2"19s12
  Maan2630'37"5n32
  Mercurius1844'23"23s11
  Venus750'19"19s28
  Mars2837'38"19s09
  Jupiter2022'19"16s47
  Saturnus41'39"22s30
  Uranus2446'26"9n05
  Neptunus1231'45"7s42
  Pluto1934' 7"21s36
  Ware Knoop1459'19"16n20
  Cheiron2525'12"1n26
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Sean Astin [Adb], geboren op 25 februari 1971
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon en Maan in Vissen *Ascendant in Maagd, Mercurius in het Zesde Huis *Venus in het Vijfde Huis *Zon in het Zesde Huis *Maan in het Zevende Huis *Maan oppositie Ascendant *Saturnus in het Negende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 25 februari 1971 om 18:32 in Santa Monica CA, Alaska.

Uw zonneteken is Vissen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Maagd en uw Maan staat in Vissen.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon en Maan in Vissen

Deze astrologische combinatie wijst op flexibiliteit en eindeloze ontvankelijkheid voor een veelheid aan invloeden van buitenaf. Uw begrip en sympathie zijn allesomvattend. Aarzelingen en besluiteloosheid maken u echter kwetsbaar. Al bent u gemakkelijk, vriendelijk en voorkomend in uw houding naar vrienden en partners, toch twijfelt u nogal eens voor u initiatief neemt in relaties en ondernemingen. Door uw rusteloosheid en emotionele aard verliest u wellicht snel uw zelfbeheersing. De delicate, sentimentele kant van uw karakter is zo gevoelig voor externe stromingen dat u soms moeilijk kunt relativeren. U bent intens gevoelig voor de liefde en de meer alledaagse menselijke relaties. De sleutel tot een harmonieus bestaan ligt in expressie en het duidelijk richten van uw bewustzijn op een persoonlijk doel.

naar boven

Ascendant in Maagd, Mercurius in het Zesde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Maagd aan de horizon. De heerser Mercurius staat in het zesde huis.

Dit geeft aan dat u uw hele leven een kalme, bescheiden, analytische, kritische en toegankelijke houding uitstraalt.

U bent niet iemand met grote ambities, al hebt u doorzettingsvermogen en scherp inzicht.

U zet graag dingen naar uw hand. Als u negatieve trekken leert compenseren met uw aangeboren hulpvaardigheid en sympathieke houding, zult u andermans problemen kunnen oplossen en een uitstekend adviseur zijn. Daarmee bereikt u uw hoogste spirituele doel. Het zal uw bewustzijn vergroten en uw blik verruimen.

U bent niet bang om aan te pakken, maar u doet het liefst dingen waarbij u uw verstand kunt gebruiken, dus niet zomaar lukraak routinewerk. U bent vrij zelfstandig, maar de natuurlijke aard van Maagd is bij voorkeur ondergeschikt. Laat belangrijke beslissingen maar over aan de autoriteiten en machthebbers.

U hebt een scherp oog voor detail, waardoor u heel nuttig bent voor werkzaamheden waarin precisie en opmerkingsgave vereist zijn. U bent heel puur en gesteld op reinheid. U hebt geen moeite met andere mensen, maar aan een ding hebt u een uitgesproken hekel: wanneer anderen uw privacy schenden. Zaken en praktische aangelegenheden zijn heel belangrijk in uw leven. U moet natuurlijk niets doen wat tegen uw vrij gereserveerde natuur indruist, maar in de liefde mag u wel wat meer ontspannen. Reageer wat vaker affectief op de aandacht die u krijgt.

U krijgt in het leven vaak te maken met situaties waarin u als adviseur of bemiddelaar optreedt. Grijp die kansen om daarin uw creativiteit te kunnen uiten.

U bent energiek en ijverig, al is het moeilijk voor u om alles uit de kast te halen. Ook al hebt u managementtalent, deze stand geeft aan dat u over het algemeen een ondergeschikte rol krijgt toebedeeld. U hebt mogelijkheden op het gebied van scheikunde, schrijven en analytisch werk. Let wel goed op uw gezondheid want u bent kwetsbaar en moet uitputting door werkdruk zien te vermijden.

U wordt vaak opgeslokt door details; vergeet daarom niet dat u het totaalbeeld niet uit het oog mag verliezen. De kans dat u fysiek wordt beïnvloed door uw omgeving is groot.

naar boven

Venus in het Vijfde Huis

Venus staat in het vijfde huis van uw geboortehoroscoop. Allereerst geeft dit een rijk, intens, creatief en plezierig liefdesleven aan dat heel bevorderlijk is voor uw psychische toestand. We mogen stellen dat u bevoorrecht bent in de liefde en ook in creatief opzicht zeer getalenteerd en succesvol. Venus geeft hier de aanleg om helemaal op te gaan in romantische en emotionele aangelegenheden, maar het veroorzaakt ook kwetsbaarheid, inconsequent gedrag en passiviteit. U bent in staat om intens toegewijd lief te hebben, maar u hebt ook de neiging uw interesse te verliezen na een tijdje. Het is goed als u zich leert beheersen op dit gebied.

naar boven

Zon in het Zesde Huis

De Zon staat in het zesde huis van uw geboortehoroscoop. Deze stand geeft aan dat u sterk gericht bent op uw werk en de taken en verplichtingen van het dagelijks leven. Over het algemeen bent u behept met de vervulling van uw professionele verantwoordelijkheden. U bent graag nuttig bezig. Wat gezondheid betreft is dit, astrologisch gezien, geen ideale stand. De vitale energie van de Zon komt hier niet goed uit de verf en kan u soms een gebrek aan fysieke kracht geven. Maar daardoor bent u, hoe dan ook, zeer gespitst op uw gezondheid en dat is weer positief en geeft u wellicht expertise op dit vlak. Op de werkvloer bent u waardig, krachtig en hulpvaardig en wellicht enigszins dominant naar ondergeschikten.

U bent heel trots op alles wat u in uw werk bereikt.

naar boven

Maan in het Zevende Huis

De Maan staat in het zevende huis van uw geboortehoroscoop.

U krijgt al vroeg in uw leven te maken met veranderlijke, opwindende relaties. Tenzij andere gegevens dit bijstellen, zal uw partner wisselvallig en grillig zijn op affectief gebied. Zorgzaamheid en emoties zullen een grote rol spelen tussen u beide.

Het kan ook zijn dat u in uw relaties heel veel kanten van uw persoonlijkheid aan bod komen, maar dat u in intieme situaties haast nooit uw ware aard laat zien. Uw relatie roept sterk uw koesterende kanten op, of u kiest voor iemand die zulke eigenschappen vertoont.

NB: De Maan staat technisch gezien op de grens van huis 6 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 7.

naar boven

Maan oppositie Ascendant

De Maan in oppositie met uw Ascendant geeft aan dat u instinctief probeert om emotioneel betrokken te raken bij anderen. Onbewust is het belangrijk voor u dat anderen u constant nodig hebben. U hebt een grote vriendenkring die u op handen draagt, want u bent zorgzaam en vriendelijk van aard. Toch is het moeilijk voor u om intieme, blijvende relaties aan te gaan omdat u nooit helemaal zeker bent of u die verantwoordelijkheid wel aankunt.

U wilt geliefd zijn en dat speelt voortdurend een rol. U hebt een hekel aan alleen zijn en professioneel gezien zou het goed zijn als u contact hebt met publiek.

Het is belangrijk dat u op eigen benen leert staan en uzelf veilig voelt in uw onafhankelijkheid. U houdt stevig vast aan de hoop dat al uw dromen zullen uitkomen.

naar boven

Saturnus in het Negende Huis

Saturnus staat in het negende huis van uw geboortehoroscoop. Dit geeft aan dat u weerstand voelt tegen nieuwe ontwikkelingen en groei, wat u overdreven voorzichtig maakt in de planning van belangrijke zaken.

Praktisch gezien bent u zeer serieus en overdenkt u alles grondig, maar u hebt geen hoge dunk van uw eigen intelligente mogelijkheden. U hebt als het ware faalangst als het gaat om studeren of uw grenzen verleggen. Probeer uw angsten te overwinnen en zie uitdaging in uw ontwikkeling en kansen, anders loopt u het gevaar depressief te worden.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Sean Astin [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 25 februari 1971 kloktijd: 18:32
in Santa Monica CA, USA U.T: 02+32
118w29, 34n01 sterrentijd: 04:59:15

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Vissen 6°50'40 in huis 6 direct
Maan Vissen 16°44'27 eind van huis 6 direct
Mercurius Waterman 29°36'06 in huis 6 direct
Venus Steenbok 23°04'07 in huis 5 direct
Mars Boogschutter 21°14'35 in huis 4 direct
Jupiter Boogschutter 5°28'08 in huis 3 direct
Saturnus Stier 17°07'31 in huis 9 direct
Uranus Weegschaal 12°54'17 eind van huis 1 retrograde
Neptunus Boogschutter 3°03'25 in huis 3 direct
Pluto Maagd 28°56'24 in huis 1 retrograde
Maanskn.(t) Waterman 23°38'07 in huis 6 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Maagd 17°12'27
2de huis Weegschaal 13°29'04
3de huis Schorpioen 13°34'09
Imum Coeli Boogschutter 16°00'49
5de huis Steenbok 18°35'06
6de huis Waterman 19°20'48
Descendant Vissen 17°12'27
8ste huis Ram 13°29'04
9de huis Stier 13°34'09
Medium Coeli Tweelingen 16°00'49
11de huis Kreeft 18°35'06
12de huis Leeuw 19°20'48

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mercurius 7°15
Zon Vierkant Jupiter 1°23
Zon Vierkant Neptunus 3°47
Maan Sextiel Venus 6°20
Maan Vierkant Mars 4°30
Maan Sextiel Saturnus 0°23
Maan Oppositie Ascendant 0°28
Mercurius Vierkant Jupiter 5°52
Mercurius Vierkant Neptunus 3°27
Mercurius Inconjunct Pluto 0°40
Venus Driehoek Saturnus 5°57
Venus Driehoek Pluto 5°52
Venus Driehoek Ascendant 5°52
Mars Vierkant Ascendant 4°02
Jupiter Conjunct Neptunus 2°25
Saturnus Driehoek Ascendant 0°05
Neptunus Sextiel Pluto 4°07
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst