•    
  Planetpositioner
  26-Apr-2018, 05:42 UT/GMT
  Sol557' 3"13n30
  Måne1856'16"7n13
  Merkur922' 0"1n26
  Venus152'36"21n10
  Mars2110'37"22s53
  Jupiter1957'13"r16s30
  Saturn95'40"r22s14
  Uranus2855'24"10n36
  Neptun1544' 1"6s29
  Pluto2117' 2"r21s28
  Sand Månek.118'40"r17n26
  Chiron028' 5"3n19
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Victoria Shaw [Adb], født 25 Maj 1935
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Tvillingerne, Månen i Vandbæreren *Ascendanten i Fiskene, Neptun i 6. hus *Solen i 3. hus *Venus i 4. hus *Månen i 11. hus *Saturn i 12. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: kvinde, født 25 Maj 1935 kl. 1:17 i Sydney, Australia.

Dit soltegn er Tvilling. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Fisk, og din Måne står i Vandbærer.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

til top

Solen i Tvillingerne, Månen i Vandbæreren

Du blev født med Solen i Tvillingerne og Månen i Vandbæreren. Grundlæggende er du et tankemenneske, en person hvis psykiske tyngdecenter ligger i intellektet. Din forstand er stærk, positiv og alsidig. Dit egentlige selv er afslappet og lykkeligt, når det kan bevæge sig frit omkring, rejse, diskutere intellektuelle emner og knytte venskaber blandt intellektuelle grupper. Teoretisk er du skarpsindig og dygtig, men din følelsesmæssige side burde udvikles mere.

Når du skal omsætte dine ideer til praksis, synes du at have en forkærlighed for mærkelige og uortodokse emner. I det mindste udviser du en vis tolerance over for det okkulte, astrologi og mystik. Solen i Tvillingerne støtter denne tendens.

Du bliver af andre opfattet som humanistisk og tolerant. Du får hurtigt venner og omgås mennesker, hvis tankegang ligner din egen.

Du besidder en udpræget fantasi, især når det gælder spådomme om fremtiden. Selvom du er selskabelig og nem at være sammen med, kan du til tider komme til at såre andre med dine meget selvstændige og ukonventionelle holdninger. Hvis der dukker noget nyt op, opsøger du det.

Denne Måne-placering vil også give dig adskillige virkeligt ægte, romantiske eventyr. I omgangen med andre besidder du stor tiltrækningskraft, og du bør drage fordel af dette rent psykologisk.

Hemmeligheden bag et mere helstøbt væsen er en erkendelse af, at ethvert pres i en bestemt retning altid vil fremkalde den modsatte energi og med samme grad af intensitet.

til top

Ascendanten i Fiskene, Neptun i 6. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Fiskene op i horisonten. Dets hersker Neptun er placeret i 6. hus.

På grund af dette tegns tvetydige karakter vil dine oplevelser sædvanligvis synes at svinge mellem to ekstremer. Følelsesmæssigt kan du blive forbitret og forvirret, når din sjæl slides mellem to modsatrettede dragninger. Dit temperament er ikke desto mindre venligt og i stand til at påskønne de mest forfinede, følelsesmæssige oplevelser.

Du er tilbøjelig til at leve et indadvendt liv - reserveret og tilbagetrukkent. Det ville nok være klogt af dig at rette dit liv imod en beskæftigelse, hvor din kreativitet kan komme til fri udfoldelse.

Dit liv vil være fuldt af bevægelse og forandring, men dette vil ikke blive en kilde til irritation, for du har nemt ved at tilpasse dig forskellige situationer.

Inderst inde er du ekspansiv, lader dig lede af din intuition og dine følelser og har meget nemt ved at henfalde til opløftede eller deprimerede stemninger.

Du har en medfødt evne til at fornemme ting fra ukendte kilder, hvor forstanden ikke blander sig. Den slags evner bliver desværre sædvanligvis misforstået eller er meget lidt anvendelige i livet. Hvis du engagerer dig i kunst, er der imidlertid meget gode udsigter til succes som maler, musiker, forfatter eller digter.

Dit seksualliv vil være højst varieret og intenst. Når du forelsker dig, føler du det, som din personligheds grænser går i opløsning, og du bliver modtagelig for alt, der eksisterer.

Du har brug for en stærk hånd til at beskytte dig og føre dig ind i den praktiske verden. Generelt vil du have evner og talent for følgende: erhverv, som har at gøre med det okkulte eller mediumisme, religion, søfart, skuespil, psykometri, clairvoyance, maleri, poesi, mystik og spionage.

Annoncering
Du er muligvis ikke den bedste arbejdskraft, for du har svært ved at indgå i et struktureret og begrænsende miljø, hvilket er nødvendigt for gennemførelsen af dine arbejdsopgaver. Men hvis du bliver engageret i aktiviteter, som har en eller anden mystisk eller spirituel karakter, så vil du være i stand til at udtrykke dig og udføre dine erhvervsmæssige forpligtelser til fuld tilfredshed. Prøv at udvikle din tendens til at tjene andre med næstekærlighed.

til top

Solen i 3. hus

Solen stod i dit 3. hus ved fødslen.

Din individualitet, som er styret af Solen, må bestå flere forskellige karmiske, mentale tests for at vende tilbage til sit spirituelle hjem med en større viden om denne bevidsthedstilstand. Dit intellekt stræber efter berømmelse, social succes, hæder, magt og storslået forfremmelse ved hjælp af intellektuel indsigt.

Vejen til realisering af berømmelse, ære, ædelmodighed og forfremmelse ligger i studier, kommunikation og selvudtryk. Dit syn på livet er optimistisk, selvsikkert, venligt og generøst.

Dit intellekts begrænsninger ligger i en mangel på interesse for detaljer eller beskæftigelser og sager, som du anser for at være under din værdighed.

til top

Venus i 4. hus

Venus stod i dit 4. hus ved fødslen. Dette er sædvanligvis en meget gunstig og frugtbar placering, som giver nogle strålende familierelationer i et fredsommeligt og smukt miljø.

Denne placering kan tyde på mange sociale sammenkomster, fester, selskaber, fejringer og tilsvarende aktiviteter.

Nær slutningen på dit liv vil du opleve en økonomisk gevinst og en generel økonomisk forbedring.

Du har en medfødt kærlighed til livet på landet og i naturen og vil få mange muligheder for at imødekomme disse følelser.

til top

Månen i 11. hus

Månen stod i dit 11. hus ved fødslen. Du burde være et menneske med mange venner og bekendte, stammende både fra dine hjemlige cirkler og uden for disse. Du er et menneske, som kan være venner med folk fra de højeste lag i samfundet såvel som med personer, der har en meget lav samfundsmæssig status.

Denne placering kan også øge dine muligheder for at få et tilfredsstillende familieliv og nogle meget sympatiske hjemlige omgivelser med mulighed for en ubesværet omgang med andre mennesker.

til top

Saturn i 12. hus

Saturn stod i dit 12. hus ved fødslen. Denne planet kan medføre mange ubehagelige og irriterende hindringer i dit liv og kan øge din følelse af, at omgivelserne begrænser dig.

Din professionelle ære påvirker i høj grad dine følelser, og du er vældig godt tilfreds, når tingene går godt. Måske er skæbnen nødt til at lære dig at skelne tydeligere mellem virkelighed og fantasi.

Der gemmer sig nogle komplekser i dit ubevidste, og de kan ytre sig i dit sind som overfølsomhed, et ønske om at være alene og at gøre tingene selv, så ingen får at vide, hvordan du har det. Du får brug for en smule humor og selvtillid.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Victoria Shaw [Adb] (kvinde)
født den 25. maj 1935 lokaltid: 1:17
i Sydney, AUSTL U.T.: 15-17
151e13, 33s52 sid. tid: 17:27:02

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Tvilling 2°31'03 i hus 3 direkte
Måne Vandbærer 22°22'31 i hus 11 direkte
Merkur Tvilling 25°06'08 i hus 4 direkte
Venus Krebs 14°26'16 i hus 4 direkte
Mars Vægt 6°20'04 i hus 7 direkte
Jupiter Skorpion 16°36'43 i hus 8 retrograd
Saturn Fisk 9°35'05 i hus 12 direkte
Uranus Tyr 3°12'43 i hus 2 direkte
Neptun Jomfru 11°47'38 i hus 6 stationær (D)
Pluto Krebs 24°17'02 slutningen af hus 4 direkte
Sand Måneknude Stenbuk 23°11'52 slutningen af hus 10 direkte
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Fisk 23°02'43
2.Hus Vædder 19°47'26
3.Hus Tyr 20°04'00
Imum Coeli Tvilling 22°25'55
5.Hus Krebs 24°50'44
6.Hus Løve 25°27'09
Descendant Jomfru 23°02'43
8.Hus Vægt 19°47'26
9.Hus Skorpion 20°04'00
Medium Coeli Skytte 22°25'55
11.Hus Stenbuk 24°50'44
12.Hus Vandbærer 25°27'09

Større aspekter
Sol Trigon Mars 3°49
Sol Kvadrat Saturn 7°04
Måne Trigon Merkur 2°44
Måne Kvadrat Jupiter 5°46
Måne Kvinkuns Pluto 1°55
Merkur Kvadrat Ascendant 2°03
Venus Trigon Jupiter 2°10
Venus Trigon Saturn 4°51
Venus Sekstil Neptun 2°39
Jupiter Sekstil Neptun 4°49
Saturn Opposition Neptun 2°13
Pluto Trigon Ascendant 1°14
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt