•    
  Planetpositioner
  17-Jan-2018, 07:21 UT/GMT
  Sol277'23"20s44
  Måne2924'54"18s53
  Merkur825'56"23s27
  Venus292'14"21s21
  Mars2418'13"18s05
  Jupiter1927'13"16s33
  Saturn315'39"22s31
  Uranus2439'50"9n02
  Neptun1219' 6"7s47
  Pluto1920' 1"21s37
  Sand Månek.1454'55"r16n21
  Chiron258'37"1n21
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Ralph Abernathy [Adb], født 11 Marts 1926
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Fiskene, Månen i Vandbæreren *Ascendanten i Stenbukken, Saturn i 11. hus *Månen i 1. hus *Solen i 2. hus *Venus i 2. hus *Pluto i opposition til Ascendanten *Saturn i 11. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 11 Marts 1926 kl. 2:15 i Linden AL, Alaska.

Dit soltegn er Fisk. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Stenbuk, og din Måne står i Vandbærer.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Fiskene, Månen i Vandbæreren

Denne astrologiske kombination antyder en mild, tilbagetrukken natur med kunstneriske overtoner. Du følger din intuition frem for dine følelser. Da du er temmelig afdæmpet og distanceret, vil følelserne som regel ikke få dig til at vakle i dine afgørende beslutninger. Din indstilling til livet og til kosmos er oprigtig og humanitær. Du burde få succes i et eller andet offentligt forehavende, selvom du måske i begyndelsen skal overvinde en vis tøven med hensyn til at optræde offentligt. Din individualitet er flydende og meget modtagelig over for omgivelsernes påvirkning. Dit mest bevidste mål er at opnå indsigt og forståelse af menneskeheden.

Dine mest private tanker forbliver uklare og uforståelige for andre. Men i din daglige personlighed udviser du skarpe, intellektuelle færdigheder, en klar dømmekraft, klæbehjerne og en afkodende hukommelse. Nøglen til en harmonisk tilværelse ligger i at lade din modtagelige individualitet veksle med den ret distancerede holdning, som din personlighed indtager.

til top

Ascendanten i Stenbukken, Saturn i 11. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Stenbukken op i horisonten. Dets hersker, Saturn, er placeret i 11. hus.

Stenbukkens tegn tyder på en tilværelse, hvor temperamentet i meget vigtigt. Du giver indtryk af ambitioner, ihærdighed, viljestyrke, bestandighed og udholdenhed. Du blev født med en tendens til at søge materiel, social, ja måske endda politisk magt.

Stenbukken giver tendens til en udfordrende tilværelse, som tvinger dig til at bruge alle dine resurser for at sejre. På grund af din takt og klogskab vil du være begunstiget med betydningsfulde personers velvilje.

Dit sind er egocentrisk og rationelt, og du har en medfødt tendens til skepsis. Du er i stand til at arbejde hårdt og vil tålmodigt udholde forhindringer og skuffelser.

Kærlighedsmæssigt og i alle andre aktiviteter vil du gå frem med forsigtighed. Du vil seriøst overveje alle et forholds forgreninger, især vedrørende din egen uafhængighed, og du vil ikke binde dig til en partner, før du er sikker i dit valg. Herefter vil der imidlertid være tendens til en fredelig og stille tilværelse.

Du er meget sparsommelig i dine daglige gøremål, og hvis du ikke får kontrol over dette karaktertræk, kan du komme til at virke temmelig nærig.

Du er mest egnet til en stilling af regeringsmæssig, kommunal eller politisk karakter eller inden for en stor forretningsorganisation, hvor hierarkiet er nøje defineret. Nøglebegrebet i din professionelle orientering er ansvarlighed.

Denne placering tyder på, at en stor del af dit liv vil være viet til opnåelsen og gennemførelsen af nogle interessante og gunstige venskaber. Ikke meget i dit liv vil være overladt til tilfældet. Dit temperament kan lide metode og kausalitet og giver kun beskeden plads til uforudsigelige hændelser eller direkte held.

til top

Månen i 1. hus

Månen stod i dit 1. hus ved fødslen. Denne placering tyder på, at du er stærkt påvirket af dine følelser og humørsvingninger.

Din selvbevidsthed bliver påvirket af dine øjebliksfølelser, og dette billede vil være udsat for hurtige ændringer i humør og følelser. Med tiden vil du lære at forstå, hvorfor du reagerer, som du gør i forskellige situationer, og så kan du begynde at ændre dine reaktionsmønstre og få mere styr på dit liv.

Andre fornemmer din mangel på følelsesmæssig uafhængighed og er tilbøjelige til at blande sig i dine personlige sager, selv når du forsøger at forhindre dette. Du udtrykker din sensitivitet gennem et emotionelt behov for at give næring til andre og selv at få næring fra dem. Selvom du gerne vil have vejledning og supervision med hensyn til dine mål og formål, vil du have bedre af at nå dine mål på en uafhængig måde, så du ikke føler nogen forpligtelse over for andre.

Fordelen ved denne placering ligger i din evne til at fornemme andre menneskers behov og ønsker.

I virkeligheden har du en beroligende indflydelse på mennesker, som er under pres, og dette gør dig ideelt egnet til at arbejde med offentligheden.

til top

Solen i 2. hus

Solen stod i dit 2. hus ved fødslen. Denne placering gør økonomiske forhold - og fysisk erobring og besiddelse - til den centrale drivkraft i dit liv.

Det er en decideret nødvendighed, at du retter opmærksomheden mod at opnå materiel tryghed. Forpligtelsen til at give udgør stadig en reel vanskelighed for dig, som du må lære at håndtere.

Du bør nyde din egen velstand og tillige lære dig selv den kunst at give til andre. Du ønsker at blive respekteret i økonomiske situationer og kan godt lide at blive anset for at være et menneske, som er selvberoende.

Du har en god portion tillid til egne evner; du tror, at uanset hvad der sker, så vil du altid overleve økonomisk. Denne indflydelse fra Solen giver stærke løfter om succes i livet.

Dine svagheder i forbindelse med penge indbefatter en tendens til at være meget demonstrativ og et begær efter penge på grund af den magt, de giver. Når du bliver mere moden, vil mulighedernes døre åbne sig for dig ved hjælp af personer, som er højt placeret i regeringen. Gå ikke glip af denne chance.

til top

Venus i 2. hus

Venus stod i dit 2. hus ved fødslen. I sin kerne er dette en ideel astrologisk placering, da den bringer løfte om nogle nemme midler til at klare dagen og vejen. Pengene vil ankomme i en jævn strøm og ganske ubesværet, uden overdreven indsats eller optagethed fra din side.

Note: Venus står teknisk set i slutningen af hus 1 og tolkes derfor i hus 2.

til top

Pluto i opposition til Ascendanten

Plutos opposition til Ascendanten viser, at du tiltrækker mennesker med et stærkt ego og temperament. Du nærer et stort ønske om en tæt og intim kontakt med mange af de mennesker, som du omgås. Du stiller store krav til de mennesker, du har med at gøre, men du hader det, når der bliver stillet tilsvarende krav til dig selv. Den slags problemer kan ødelægge et ellers fascinerende forhold.

Dit talent ligger i din evne til at styre andre mennesker, så reklameverdenen er et felt, som du burde kunne forbinde dig med.

Almindeligvis får du de ting, du ønsker, når du ønsker dem, og du tåler ikke at få dine krav afvist. Hvis du er motiveret for at ændre menneskers indstilling til deres sociale opgaver, vil du kunne skabe mirakler.

til top

Saturn i 11. hus

Saturn stod i dit 11. hus ved fødslen. Psykologisk tyder dette på et temmelig dystert og begrænset syn på dine personlige ambitioner, dine venskaber og din fremtid. Du er meget ambitiøs, forsigtig, rimelig, tålmodig, ansvarlig, men måske også for alvorlig.

Du er et menneske med få venner, og selv i den position kan du opleve, at nogle af dem vil støtte dig med deres råd i stedet for med konkret hjælp i faretruende situationer.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Ralph Abernathy [Adb] (mand)
født den 11. marts 1926 lokaltid: 2:15
i Linden AL, USA U.T.: 08:15
87w47, 32n18 sid. tid: 13:36:49

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Fisk 20°00'35 i hus 2 direkte
Måne Vandbærer 10°47'22 i hus 1 direkte
Merkur Vædder 7°52'55 i hus 3 direkte
Venus Vandbærer 12°38'51 slutningen af hus 1 direkte
Mars Stenbuk 21°29'00 i hus 1 direkte
Jupiter Vandbærer 14°51'52 i hus 2 direkte
Saturn Skorpion 26°03'17 i hus 11 stationær (R)
Uranus Fisk 25°06'41 i hus 3 direkte
Neptun Løve 22°42'09 i hus 8 retrograd
Pluto Krebs 12°38'06 i hus 7 retrograd
Sand Måneknude Krebs 24°04'54 i hus 7 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Stenbuk 7°46'33
2.Hus Vandbærer 14°33'09
3.Hus Fisk 23°03'05
Imum Coeli Vædder 26°06'05
5.Hus Tyr 22°33'34
6.Hus Tvilling 15°16'26
Descendant Krebs 7°46'33
8.Hus Løve 14°33'09
9.Hus Jomfru 23°03'05
Medium Coeli Vægt 26°06'05
11.Hus Skorpion 22°33'34
12.Hus Skytte 15°16'26

Større aspekter
Sol Sekstil Mars 1°28
Sol Trigon Saturn 6°03
Sol Konjunktion Uranus 5°06
Sol Kvinkuns Neptun 2°42
Sol Trigon Pluto 7°22
Måne Sekstil Merkur 2°54
Måne Konjunktion Venus 1°51
Måne Konjunktion Jupiter 4°05
Måne Kvinkuns Pluto 1°51
Merkur Sekstil Venus 4°46
Merkur Kvadrat Pluto 4°45
Merkur Kvadrat Ascendant 0°06
Venus Konjunktion Jupiter 2°13
Venus Kvinkuns Pluto 0°01
Mars Sekstil Saturn 4°34
Mars Sekstil Uranus 3°38
Mars Kvinkuns Neptun 1°13
Jupiter Kvinkuns Pluto 2°14
Saturn Trigon Uranus 0°57
Saturn Kvadrat Neptun 3°21
Uranus Kvinkuns Neptun 2°25
Pluto Opposition Ascendant 4°52
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt