•    
  Actuele planetaire posities
  22-jan-2018, 23:02 UT/GMT
  Zon252'43"19s31
  Maan850' 7"0n26
  Mercurius1642'40"23s19
  Venus68'39"19s52
  Mars2747'46"18s57
  Jupiter2012'13"16s44
  Saturnus352'56"22s30
  Uranus2444'58"9n04
  Neptunus1229'14"7s43
  Pluto1931'25"21s36
  Ware Knoop1458'25"16n20
  Cheiron2521'51"1n25
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Vladimir Putin [Adb], geboren op 7 oktober 1952
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Weegschaal, Maan in Tweelingen *Ascendant in Schorpioen, Mars in het Tweede Huis *Venus in het Eerste Huis *Maan in het Achtste Huis *Zon in het Elfde Huis *Saturnus in het Twaalfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 7 oktober 1952 om 9:30 in St Petersburg, Russian Federation.

Uw zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Schorpioen en uw Maan staat in Tweelingen.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Weegschaal, Maan in Tweelingen

U verstaat de kunst relaties aan te knopen, maar u bestendigt deze vriendschappen niet noodzakelijk door loyaal te zijn. U communiceert zo graag en goed, dat dit soms ontaardt in gebabbel. Als iemand u dwarszit, kunt u heel verontwaardigd uit de hoek komen.

In de liefde bent u veranderlijk en besluiteloos. U kunt moeiteloos van de ene naar de andere geliefde overstappen. Omdat u zo gespitst bent op nieuwe ontwikkelingen, verliest u al snel interesse in de oude, zelfs als die gisteren nog nieuw waren. U blinkt uit in denkwerk en situaties waarin u ideeën moet leveren, afwijzen of beoordelen, bestuderen en uitwisselen.

Een algemeen beeld van u is dat van een veelzijdige, communicatieve persoonlijkheid, die uitblinkt in spreken en schrijven, maar die minder betrouwbaar is. U bent nooit tevreden met het hier en nu, uw gedachten dolen rond tussen verleden en toekomst. De sleutel tot meer balans in uzelf ligt in aandacht voor één onderwerp per keer. Ontwikkel doorzettingsvermogen en probeer uw aandacht vast te houden.

naar boven

Ascendant in Schorpioen, Mars in het Tweede Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Schorpioen aan de horizon. De heerser Mars staat in het tweede huis.

Uw leven wordt gekenmerkt door uw sluwe, ondoorgrondelijke, tegendraadse, slimme en gereserveerde houding. U bent een raadsel, dus met deze eigenschappen kan het in uw leven niet zo best of juist heel voorspoedig aflopen. Welk type Schorpioen bent u? Er zijn globaal twee types. De extreem emotionele, die sterk gericht is op de buitenissige aspecten van aardse relaties, of de uiterst mystieke, die zich bezighoudt met spiritualiteit.

U bent iemand van extremen, uiterst gevoelig en uit op intense verbondenheid. U hebt interesse in occulte zaken of bovenaardse fenomenen. U bent innerlijk zeer actief verwikkeld in een psychologisch gevecht tussen positieve en negatieve polen, die van bevestigen en bevredigen, of verwerpen en onderdrukken. Uw gevoelens zijn zeer intens en blijven hartstochtelijk gericht op degene van wie u houdt, tot het voorbij is. Ook als u een hekel hebt aan iemand blijft u zeer hardnekkig in negatieve gevoelens hangen. Maar er is hoop. Welk type Schorpioen u ook bent, diep van binnen verlangt u naar psychologische groei, herstel en transformatie.

Er komt een moment in uw leven, na een dramatische gebeurtenis die u intens raakt, dat u volkomen verandert van levensdoel en houding. De intensiteit en diepgang van uw passies blijft echter onveranderd. U hebt de neiging op een duistere en broeierige wijze uw aanpak te plannen, zonder dat u anderen laat weten wat uw stemming of exacte gevoelens zijn. Seksueel gezien bent u hartstochtelijk en sterk verbonden.

Probeer uw hartstocht in toom te houden en wees niet zo fel naar anderen. Zet uw wilskracht en sterke karakter in voor positieve zaken en goede doelen.

Geneeskunde, medicijnen of zelfs operaties hebben aantrekkingskracht op u. Onderzoek in het algemeen en ergens diep induiken past bij u, daar kunt u in uitblinken.

Deze positie geeft een bestaan aan waarin veel strijd moet worden geleverd om welvaart en voldoende inkomen te vergaren. U bent assertief en strijdlustig van aard en doet uiterst inventief zaken. U zet met plezier nieuwe ondernemingen op, vooral hele unieke. U kunt sterk emotioneel reageren wanneer u wordt geschaad, vooral als de boosdoener u zakelijk voorbij wil streven. Maar normaalgesproken bent u een uitstekende zakenpartner en een dynamische ondernemer.

Geld verdienen gaat u weliswaar goed af, maar u hebt de neiging het net zo snel weer uit te geven. Wees uiterst voorzichtig, want radicale acties en roekeloze investeringen kunnen drastische gevolgen hebben, met name op financieel gebied.

naar boven

Venus in het Eerste Huis

Venus staat in het eerste huis. Dit is een uitstekende stand voor Venus. Het voegt een flinke dosis charme toe aan uw persoonlijkheid en geeft u een vriendelijke, zachtmoedige uitstraling.

U bent veel met uw uiterlijk bezig en ook als u niet bijzonder mooi of aantrekkelijk bent, straalt u zachtheid en vriendelijkheid uit, waardoor anderen dol op u zijn.

U omringt uzelf zo veel mogelijk met schoonheid en elegantie. U bent heel erg gehecht aan de natuur en verkiest een rustig bestaan op het platteland boven het gekunstelde gedoe van het stadsleven.

U groeide waarschijnlijk op in warme, vriendelijke sferen. Daardoor gaat het u nu gemakkelijk af om diezelfde vibraties op familie en vrienden over te brengen. Anderen rekenen vaak op u om de vrede in lastige situaties te herstellen.

U bent dol op muziek, kunst en toneel en hebt zelf wellicht ook bepaalde artistieke neigingen.

U doet enorm uw best om met anderen overweg te kunnen. Meestal probeert u conflicten met diplomatie te bestrijden en niet door uw vuist op tafel te slaan. Kom voor uzelf en voor uw rechten op wanneer dat nodig is, desnoods met harde hand. De mantel der liefde dwingt niet altijd respect af.

Relaties zijn belangrijk voor u, daarvoor wringt u uzelf in allerlei bochten. Het is van groot belang dat uw connecties harmonieus blijven, want u kunt niet tegen ruzies en meningsverschillen.

naar boven

Maan in het Achtste Huis

De Maan staat in het achtste huis van uw geboortehoroscoop. Omdat de Maan intens zoekend en gevoelig is, zult u merken dat u een groeiende belangstelling krijgt voor seksuele aangelegenheden. Bovennatuurlijk en spiritueel onderzoek zullen sterke gevoelens oproepen over de mogelijkheid van een leven na de dood.

Op een bepaald punt in uw leven bestaat de kans dat u van vrouwelijke familieleden of familie van de kant van uw moeder erft.

naar boven

Zon in het Elfde Huis

De Zon staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop.

Over het algemeen is dit een gunstige stand. U krijgt in uw leven steun van vrienden met belangrijke posities. Op middelbare leeftijd is de kans groot dat uw reputatie en aanzien groeit door uw netwerk van belangrijke personen. Het lot is u gunstig gezind. U hebt een sterk karakter en krijgt alle kansen om uw wensen optimaal in vervulling te laten gaan.

Spiritueel gezien bent u loyaal, eerlijk en recht door zee. Ook hebt u een soort superioriteitsgevoel en bent u zich bewust van uw individualiteit.

naar boven

Saturnus in het Twaalfde Huis

Saturnus staat in het twaalfde huis van uw geboortehoroscoop. Deze planeet in dit huis kan veel onplezierige, irritante obstakels veroorzaken in uw bestaan. Het gevoel dat u opgesloten zit in uw omgeving kan erdoor worden versterkt.

Professioneel gezien bent u heel gevoelig en idealistisch, maar niet erg realistisch. Het kan zijn dat het lot u het verschil tussen feiten en fictie wil leren inzien.

Bepaalde complexen draagt u onbewust met u mee en steken soms geestelijk de kop op in de vorm van overgevoeligheid. Daardoor wilt u vaak alleen zijn en kruipt u in uw schulp zodat niemand weet wat er in u omgaat. U kunt wel wat meer humor en zelfvertrouwen gebruiken.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Vladimir Putin [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 7 oktober 1952 kloktijd: 9:30
in St Petersburg, RU U.T: 06:30
30e15, 59n55 sterrentijd: 09:34:24

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 13°55'44 in huis 11 direct
Maan Tweelingen 2°54'34 in huis 8 direct
Mercurius Weegschaal 23°10'28 in huis 12 direct
Venus Schorpioen 11°42'16 in huis 1 direct
Mars Boogschutter 26°31'12 in huis 2 direct
Jupiter Stier 19°44'58 in huis 7 retrograde
Saturnus Weegschaal 17°27'25 in huis 12 direct
Uranus Kreeft 18°23'50 in huis 9 direct
Neptunus Weegschaal 21°09'49 in huis 12 direct
Pluto Leeuw 22°43'03 in huis 10 direct
Maanskn.(t) Waterman 19°59'37 eind van huis 3 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Schorpioen 3°10'18
2de huis Schorpioen 29°41'27
3de huis Steenbok 7°00'21
Imum Coeli Waterman 21°12'47
5de huis Vissen 24°25'07
6de huis Ram 17°06'40
Descendant Stier 3°10'18
8ste huis Stier 29°41'27
9de huis Kreeft 7°00'21
Medium Coeli Leeuw 21°12'47
11de huis Maagd 24°25'07
12de huis Weegschaal 17°06'40

Majeure aspecten
Zon Conjunct Saturnus 3°32
Zon Vierkant Uranus 4°28
Zon Conjunct Neptunus 7°14
Maan Inconjunct Ascendant 0°16
Mercurius Sextiel Mars 3°21
Mercurius Conjunct Saturnus 5°43
Mercurius Vierkant Uranus 4°47
Mercurius Conjunct Neptunus 2°01
Mercurius Sextiel Pluto 0°27
Mars Sextiel Neptunus 5°21
Mars Driehoek Pluto 3°48
Jupiter Inconjunct Saturnus 2°18
Jupiter Sextiel Uranus 1°21
Jupiter Inconjunct Neptunus 1°25
Jupiter Vierkant Pluto 2°58
Saturnus Vierkant Uranus 0°56
Saturnus Conjunct Neptunus 3°42
Saturnus Sextiel Pluto 5°16
Uranus Vierkant Neptunus 2°46
Neptunus Sextiel Pluto 1°33
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst