•    
  Actuele planetaire posities
  24-jan-2018, 08:21 UT/GMT
  Zon417'27"19s11
  Maan272'19"5n43
  Mercurius1847'58"23s11
  Venus753'18"19s27
  Mars2839' 6"19s09
  Jupiter2022'37"16s47
  Saturnus41'54"22s30
  Uranus2446'28"9n05
  Neptunus1231'49"7s42
  Pluto1934'12"21s36
  Ware Knoop1459'19"16n20
  Cheiron2525'18"1n26
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Edmond Laguerre [Adb], geboren op 9 april 1834
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon en Maan in Ram *Ascendant in Steenbok, Saturnus in het Negende Huis *Zon in het Derde Huis *Maan in het Derde Huis *Venus in het Derde Huis *Saturnus in het Negende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 9 april 1834 om 1:00 in Bar le Duc,.

Uw zonneteken is Ram. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Steenbok en uw Maan staat in Ram.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon en Maan in Ram

U bent een geboren leider. Op het moment dat u iets onderneemt stemmen uw gedachten en gevoelens overeen. U bent een zeer dynamisch individu en dol op actie. U bent gepassioneerd, vrij driftig en krachtig en u zorgt ervoor dat anderen deze eigenschappen van u kennen.

Deze karaktertrekken werken meestal positief, maar soms trekt u moeilijkheden aan omdat u zo ongeduldig bent.

Er zijn drie dingen waaraan u kunt werken om uw karakter beter in balans te houden en positief te ontwikkelen. Probeer om te beginnen uw impulsen te beheersen. Ten tweede, wees geduldig wanneer u met anderen van doen hebt. En ten derde, besef dat u uzelf niet steeds hoeft te bewijzen door gevaar op te zoeken.

naar boven

Ascendant in Steenbok, Saturnus in het Negende Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Steenbok aan de horizon. De heerser Saturnus staat in het negende huis.

Het teken Steenbok geeft een bestaan aan waarin besturen en beheersen een belangrijke rol speelt. U hebt een houding waaruit ambitie, vastberadenheid, wilskracht, doorzettingsvermogen en taaiheid blijkt. U bent van nature uit op materiële, sociale en wellicht ook politieke deskundigheid.

Steenbok roept de behoefte op aan een leven vol uitdaging. U zet alles op alles om succes te hebben. Door uw tact, meesterschap en bescheidenheid zult u veel goodwill creëren bij belangrijke mensen.

Uw denkwijze is egocentrisch en rationeel, met een aangeboren neiging tot sceptisch zijn. U bent in staat om hard te werken en hebt geduld als u obstakels tegenkomt en frustraties moet verwerken.

U bent heel discreet op allerlei gebied, ook in uw liefdesleven. U denkt diep na over de consequenties van een relatie, vooral aangaande uw onafhankelijkheid. U geeft uzelf niet over aan een partner voordat u helemaal zeker bent van uw zaak. Bent u eenmaal gebonden, dan leidt u een heel vredig en kalm bestaan.

U bent heel efficiënt en economisch in de dagelijkse gang van zaken. Dat mag wel een beetje minder, want u lijkt soms nogal pinnig.

U bent helemaal op uw plaats in politieke, bestuurlijke sferen, of in een grote onderneming waarin de hiërarchie duidelijk is bepaald. Het sleutelwoord voor uw professionele functie is verantwoordelijkheid.

Intellectueel gezien bent u geconcentreerd en gericht op methodische, rationele beschouwingen. U hebt wellicht interesse in metafysica, astrologie of esoterische studies in het algemeen. U bent echter geneigd uzelf te veel op praktische details te focussen, iets wat eerder lastig is dan dat het u geestelijk stimuleert. Probeert u open te staan voor grensoverschrijdende thema's. U bent een studiebol, maar hebt ook een sterke faalangst op dit gebied. Leer die te overwinnen, dat zal uw bestaan verrijken.

naar boven

Zon in het Derde Huis

De Zon staat in het derde huis van uw geboortehoroscoop.

Uw identiteit, die door de Zon wordt bewaakt, moet in deze staat van bewustzijn diverse karmische testen doorstaan op mentaal gebied. Uw opdracht is communicatie en meer kennis vergaren. Uw geest streeft naar triomfen, sociaal succes, eer, macht en verhevenheid door intellectueel inzicht.

Uw pad naar roem, eer, respect en vooruitgang leidt langs studie, communicatie, beweging en zelfexpressie. Uw kijk op het leven is optimistisch, zelfverzekerd, vriendelijk en hartelijk.

Zwakke punten van uw denkwijze zijn; weinig interesse in details of een serieuze carrière en zaken negeren die u beneden uw waardigheid acht.

naar boven

Maan in het Derde Huis

De Maan staat in het derde huis van uw geboortehoroscoop. Uw bent heel gevoelig voor de buitenwereld en daardoor veranderlijk. Uw mening past zich steeds aan per situatie.

Uw geheugen en verbeeldingskracht zijn sterk en beeldend. Maar de kans is groot dat u te subjectief en oppervlakkig nadenkt en weinig kennis of praktisch inzicht opdoet, laat staan uzelf intellectueel ontwikkelt. Positief gezien hebt u een onuitputtelijke bron van creativiteit tot uw beschikking die u succesvol kan maken op het gebied van schrijven en poëzie. De Maan zorgt voor een intens actief bestaan vol veranderingen, beweeglijkheid en reizen.

Het devies bij deze stand is eenvoudig: probeer vat te krijgen op uw instabiele en rusteloze verbeelding en leer uzelf concentreren. Dat zal enorme verbeteringen op mentaal niveau geven, maar ook het vermogen om realistisch te communiceren met anderen.

naar boven

Venus in het Derde Huis

Venus staat in het derde huis van uw geboortehoroscoop. U bent zeer geïnteresseerd in creativiteit en artistieke communicatie. Uw eigen woorden worden omfloerst door smaak, stijl en afwegingen. Uw gedachtegang staat open voor de vibraties die de natuur uitademt en de verfijnde kennis van menselijke aangelegenheden. Venus op deze locatie belooft plezierige en vriendelijke betrekkingen met familieleden. U communiceert sympathiek, levendig en aantrekkelijk.

De sleutel tot meer balans tussen uw mentale en emotionele systeem ligt in de verdieping van persoonlijke relaties. Keer uzelf eens wat vaker naar binnen, om de wereld beter te leren begrijpen middels uw zelfkennis.

naar boven

Saturnus in het Negende Huis

Saturnus staat in het negende huis van uw geboortehoroscoop. Dit geeft aan dat u weerstand voelt tegen nieuwe ontwikkelingen en groei, wat u overdreven voorzichtig maakt in de planning van belangrijke zaken.

Praktisch gezien bent u zeer serieus en overdenkt u alles grondig, maar u hebt geen hoge dunk van uw eigen intelligente mogelijkheden. U hebt als het ware faalangst als het gaat om studeren of uw grenzen verleggen. Probeer uw angsten te overwinnen en zie uitdaging in uw ontwikkeling en kansen, anders loopt u het gevaar depressief te worden.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Edmond Laguerre [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 9 april 1834 kloktijd: 1:00
in Bar le Duc, France U.T: 00:39:20
5e10, 48n47 sterrentijd: 14:07:08

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Ram 18°40'59 in huis 3 direct
Maan Ram 16°50'24 in huis 3 direct
Mercurius Ram 0°35'03 eind van huis 2 retrograde
Venus Ram 26°45'19 in huis 3 direct
Mars Vissen 6°39'06 in huis 2 direct
Jupiter Stier 11°16'17 in huis 4 direct
Saturnus Weegschaal 6°32'04 in huis 9 retrograde
Uranus Waterman 25°27'19 in huis 2 direct
Neptunus Waterman 1°25'31 in huis 1 direct
Pluto Ram 12°24'16 in huis 3 direct
Maanskn.(t) Tweelingen 29°21'01 eind van huis 6 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Steenbok 1°55'57
2de huis Waterman 16°43'51
3de huis Ram 2°19'50
Imum Coeli Stier 4°02'21
5de huis Stier 26°14'12
6de huis Tweelingen 14°16'30
Descendant Kreeft 1°55'57
8ste huis Leeuw 16°43'51
9de huis Weegschaal 2°19'50
Medium Coeli Schorpioen 4°02'21
11de huis Schorpioen 26°14'12
12de huis Boogschutter 14°16'30

Majeure aspecten
Zon Conjunct Maan 1°51
Zon Sextiel Uranus 6°46
Zon Conjunct Pluto 6°17
Maan Conjunct Pluto 4°26
Mercurius Oppositie Saturnus 5°57
Mercurius Sextiel Neptunus 0°50
Mercurius Vierkant Ascendant 1°21
Venus Sextiel Uranus 1°18
Venus Vierkant Neptunus 4°40
Venus Driehoek Ascendant 5°11
Mars Sextiel Jupiter 4°37
Mars Inconjunct Saturnus 0°07
Mars Sextiel Ascendant 4°43
Saturnus Driehoek Neptunus 5°07
Saturnus Oppositie Pluto 5°52
Saturnus Vierkant Ascendant 4°36
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst