•    
  Actuele planetaire posities
  21-maa-2018, 08:19 UT/GMT
  Zon039'54"0n16
  Maan1746'48"12n12
  Mercurius1643'21"9n27
  Venus1749'25"6n11
  Mars25' 5"23s31
  Jupiter2259'26"r17s19
  Saturnus831'18"22s17
  Uranus2654'32"9n52
  Neptunus1433'47"6s55
  Pluto211'47"21s27
  Ware Knoop1351'47"r16n40
  Cheiron2826'33"2n31
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Martin Bryant [Adb], geboren op 7 mei 1967
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Vissen Ascendant *Zon in Stier *Zon in het Derde Huis *Maan in Ram *Maan in het Eerste Huis *Venus in Tweelingen *Venus in het Vierde Huis *Venus oppositie Midhemel *Mars in Weegschaal *Mars in het Achtste Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 7 mei 1967 om 2:45 in Newtown, Australia.

Je zonneteken is Stier. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Vissen en je Maan staat in Ram.

naar boven

Vissen Ascendant

Je bent heel gevoelig en pikt de stemmingen van anderen heel snel op, maar helaas zo sterk dat het jouw gevoelens worden. Het is dan ook beter om negatieve mensen te mijden, anders ga je ook negatieve gevoelens ervaren. Je hebt de neiging heel idealistisch te zijn, dus is het belangrijk voor je in iets te geloven dat verder reikt dan wat je zintuigen ervaren.

Je verbeeldingskracht geeft je wellicht talent voor kunst en muziek of uit zich als inventiviteit of creativiteit die je op velerlei manieren kunt gebruiken.

Je bent uiterst sympathiek voor anderen. Heeft iemand hulp nodig, dan sta jij klaar.

Je hebt niet altijd zelfvertrouwen en kunt mensen die meer energie lijken te hebben dan jij of die hun zin weten door te drijven echt benijden. Niet nodig, want de wereld heeft ook jouw soort mensen nodig, de rustigere types die proberen om de wereld voor ons allemaal te verbeteren.

naar boven

Zon in Stier

Je bent heel geduldig en doet dingen graag op je gemak zodat je rustig kunt bekijken wat er allemaal precies gebeurt.

Je bent op comfort gesteld. Met jouw liefde voor gemak en eenvoud probeer je wellicht veeleisende situaties te vermijden, maar je hebt ook die ervaringen nodig om te groeien.

Mensen zijn vast dol op je omdat je zo affectief bent. Je geeft en ontvangt moeiteloos. Maar proberen mensen misbruik te maken van jouw meegaandheid dan zullen ze ontdekken dat je uiteindelijk heel boos kunt worden en niet snel kalmeert wanneer dat gevoel eenmaal is losgemaakt.

Je hebt er moeite mee je in te zetten voor abstracte doeleinden. Het is geen probleem voor je om je langdurig in te zetten voor bepaalde resultaten, maar je moet begrijpen waarvoor je het doet en je met dat doel kunnen identificeren.

Adverteren
naar boven

Zon in het Derde Huis

Je geest is actief en snel. Je bent vrij nieuwsgierig. Je praat graag en stelt veel vragen, maar soms ratel je door zonder veel te zeggen. Hoe meer je kunt zien en meemaken, hoe gelukkiger je bent.

Je nieuwsgierigheid en gewiekstheid helpen je op school, maar je moet leren om streng te zijn voor jezelf.

Later zal communicatie een belangrijk onderdeel van je carrière uitmaken.

Je schermt graag met je kennis, op een vriendelijke of onvriendelijke manier, door bijvoorbeeld woordspelletjes te doen of puzzels op te lossen, of te bekvechten.

NB: De Zon staat technisch gezien op de grens van huis 2 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 3.

naar boven

Maan in Ram

Je bent heel optimistisch en dapper. Je kunt fel reageren, al beseffen mensen dit vaak niet tot zij je een keer op de kast hebben gejaagd. Je bent heel onafhankelijk en het kan je niet schelen of iemand het met je eens is of niet.

Worden je gevoelens geraakt, dan ben je impulsief en rigoureus. Zodra je weer bent gekalmeerd vergeet je die boosheid heel snel en voel je geen rancune. Naarmate je ouder wordt, moet je leren om je zelfbeheersing te bewaren.

naar boven

Maan in het Eerste Huis

Je kunt goed met mensen omgaan en weet anderen voor je te winnen. Zelfs degenen die het niet met je eens zijn zullen toegeven dat je wel heel aardig bent.

Je bent wellicht iets te emotioneel in de omgang, waardoor je vooral oog hebt voor je eigen gevoel en niet voor dat van een ander.

Een andere moeilijkheid kan zijn dat mensen het idee krijgen dat ze niet op je kunnen bouwen. Dus probeer zo stabiel mogelijk in je schoenen te staan.

Je voelt anderen snel aan en neemt hun stemmingen over. Dat is een van de redenen voor je populariteit; je hebt zo'n neus voor andermans gevoelens dat je iedereen die je tegenkomt moeiteloos weet te overtuigen dat je een van hen bent en daar houden mensen van.

naar boven

Venus in Tweelingen

Je ontmoet graag allerlei mensen en hebt een bonte verzameling vrienden, want je houdt van afwisseling. Hoe meer mensen je kent, hoe minder snel je jezelf verveelt, dus ben je vriendelijk en open naar iedereen.

Je weet jezelf levendig uit te drukken en anderen houden van je humor en interessante verhalen.

Deze stand van Venus geeft aan dat je later interesse ontwikkelt in kunst en poëzie.

Ook al vind je het leuk om een heleboel verschillende mensen te kennen, je wilt niet al te betrokken raken of intiem worden. Het is wellicht moeilijk voor je om een intense band met iemand op te bouwen.

Adverteren
naar boven

Venus in het Vierde Huis

Je houdt van een vertrouwde omgeving die comfortabel, plezierig, elegant en stijlvol is. Later verzamel je wellicht kunst of andere objecten die je huis verfraaien.

Geliefd zijn bij je ouders is voor jou nog belangrijker dan voor anderen. Waarschijnlijk krijg je alle warmte en affectie van hen die je nodig hebt. Verloopt de relatie met een van de twee, of beide ouders, moeizaam, dan word je daardoor psychologisch ook sterker geraakt dan de meeste mensen.

naar boven

Venus oppositie Midhemel

Je komt uit een warm, liefdevol en vriendelijk nest en je jeugd verloopt vrij kalm en geborgen. Je hebt dan ook een uitstekende band met je ouders en voelt je innerlijk zeker en prettig. Je verstaat de kunst om moeiteloos liefde te geven en krijgen en anderen te laten delen in je persoonlijke hartelijkheid.

Je nodigt graag thuis vrienden uit omdat je het leuk vindt om je persoonlijke sfeer met anderen te delen en hen gastvrij te verwennen.

Je wordt graag omringd door sierlijkheid en stijl.

naar boven

Mars in Weegschaal

Deze stand van Mars kan twee verschillende uitwerkingen hebben. Waarschijnlijk werk je het liefst met iemand anders, want je hebt een sterk gevoel voor samenwerking. De wens om je zin te krijgen wordt gekleurd door de behoefte met anderen overweg te kunnen.

Maar soms zijn mensen met deze stand heel competitief ingesteld. In dat geval zie je elke ontmoeting als een kans om de competitiestrijd aan te gaan, in een vriendelijke of onvriendelijke sfeer.

Je gevoel voor rechtvaardigheid is sterk ontwikkeld en je haat het als iemand oneerlijk wordt behandeld.

naar boven

Mars in het Achtste Huis

Je hebt zulke sterke verlangens dat het onbegonnen zaak is om jou van iets waarop je je zinnen hebt gezet te weerhouden. Als jij iets wilt zet je alles op alles om het te bemachtigen. Het kan zijn dat je onvoldoende oog hebt voor het feit dat anderen recht hebben op wat van hen is. Ook is het moeilijk voor jou om iets te delen.

Je pakt alles met veel intensiteit aan, wat meestal in je voordeel zal werken. Leer nu bescheiden te zijn in alles wat je onderneemt, zodat je dat later, wanneer dat een stuk lastiger is, niet hoeft te veranderen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Martin Bryant [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 7 mei 1967 kloktijd: 2:45
in Newtown, AUSTL U.T: 16-45
144e20, 38s09 sterrentijd: 17:17:44

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Stier 15°27'45 eind van huis 2 direct
Maan Ram 13°33'05 in huis 1 direct
Mercurius Stier 9°36'41 in huis 2 direct
Venus Tweelingen 25°57'03 in huis 4 direct
Mars Weegschaal 17°33'27 in huis 8 retrograde
Jupiter Kreeft 27°35'30 in huis 5 direct
Saturnus Ram 7°40'34 in huis 1 direct
Uranus Maagd 20°29'35 eind van huis 6 retrograde
Neptunus Schorpioen 23°11'54 in huis 9 retrograde
Pluto Maagd 18°06'30 in huis 6 retrograde
Maanskn.(t) Stier 6°57'13 in huis 2 direct
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Vissen 21°24'50
2de huis Ram 17°13'04
3de huis Stier 17°16'14
Imum Coeli Tweelingen 20°17'22
5de huis Kreeft 23°32'50
6de huis Leeuw 24°19'45
Descendant Maagd 21°24'50
8ste huis Weegschaal 17°13'04
9de huis Schorpioen 17°16'14
Medium Coeli Boogschutter 20°17'22
11de huis Steenbok 23°32'50
12de huis Waterman 24°19'45

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mercurius 5°51
Zon Inconjunct Mars 2°06
Zon Driehoek Uranus 5°02
Zon Oppositie Neptunus 7°44
Zon Driehoek Pluto 2°39
Zon Sextiel Ascendant 5°57
Maan Oppositie Mars 4°00
Maan Conjunct Saturnus 5°53
Maan Driehoek Midhemel 6°44
Venus Vierkant Uranus 5°27
Venus Inconjunct Neptunus 2°45
Venus Vierkant Ascendant 4°32
Venus Oppositie Midhemel 5°40
Mars Sextiel Midhemel 2°44
Jupiter Driehoek Neptunus 4°24
Uranus Sextiel Neptunus 2°42
Uranus Conjunct Pluto 2°23
Uranus Oppositie Ascendant 0°55
Uranus Vierkant Midhemel 0°12
Neptunus Sextiel Pluto 5°05
Neptunus Driehoek Ascendant 1°47
Pluto Oppositie Ascendant 3°18
Pluto Vierkant Midhemel 2°11
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst