•    
  Actuele planetaire posities
  24-feb-2018, 15:06 UT/GMT
  Zon557' 9"9s20
  Maan2250'49"19n06
  Mercurius1159' 4"8s24
  Venus175' 6"6s25
  Mars1739'14"22s31
  Jupiter2258'37"17s23
  Saturnus659' 1"22s23
  Uranus2543'58"9n26
  Neptunus1337'54"7s16
  Pluto2030'38"21s30
  Ware Knoop1448'13"16n23
  Cheiron2659'28"1n59
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Alice O. Howell [Adb], geboren op 13 november 1922
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Alice O.'s geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Alice O. al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Het is daarom van essentieel belang dat Alice O.'s prettig karakter niet gebruikt wordt als een soort psychologische bron, waaraan de rest van het gezin zich kan laven. Zij is wel bereid om als zodanig te fungeren, maar het enige resultaat zal zijn dat zij er heel veel rancune

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Alice O.'s innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Alice O. heeft ook een heel goed gevoel voor wat eerlijk en fair is, en zal niet aarzelen om haar mening te zeggen, iedere keer als zij voelt dat er om haar heen iets gebeurt dat niet door de beugel kan. Het is heel goed mogelijk dat zij de andere kinderen mobiliseert om [...]

[..] Als zij "enig" kind is, is het belangrijk om er voor te zorgen dat zij volop contact krijgt met andere kinderen van haar leeftijd. Er is ook kans dat zij alleen met tegenzin een taak op zich neemt die zij in haar eentje moet uitvoeren. Zij kan er ook moeite mee hebben om [...]

Verborgen trekjes

Er zit een solitair trekje in Alice O.'s karakter, dat problemen kan geven als zij ouder wordt, en meer met andere kinderen te maken krijgt. Deze introverte kant, die maakt dat zij graag met haar eigen gedachten alleen is, is een heel belangrijke factor, die evenwicht [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Zij kan soms té serieus zijn over wat zij voelt, en lichtgeraakt over alles wat maar lijkt op plagerij of kritiek. Maar zij is van nature vriendelijk en goedhartig, en beleeft er oprecht plezier aan om anderen te helpen. Kwaadaardigheid en opzettelijk cru doen zal haar steeds [...]

[..] Ook al heeft haar moeder een zware huishoudelijke taak, en weinig tijd voor frivoliteiten of om er betoverend mooi uit te zien, Alice O. vindt haar altijd leuk en elegant. Zij ziet haar als een prinses die alleen maar tijdelijk voor Assepoester moet spelen, vanwege omstandigheden [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst