•    
  Planetpositioner
  20-Mar-2018, 16:28 UT/GMT
  Sol00'31"0n00
  Måne842'42"9n33
  Merkur1632'42"9n18
  Venus170'20"5n51
  Mars142'33"23s30
  Jupiter230'54"r17s20
  Saturn829'31"22s17
  Uranus2652'26"9n52
  Neptun1432'20"6s56
  Pluto211'10"21s28
  Sand Månek.1356'18"r16n39
  Chiron2824'12"2n30
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Giuseppe Maria Garibaldi [Adb], født 4 Juli 1807
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Giuseppe Marias fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Giuseppe Maria med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Alle former for rutinearbejde både i skolen og i hjemmet vil let kunne provokere til udsættelse eller direkte opsætsighed, hvis det ikke fører til et "slutresultat", som indebærer en fremtidig mulighed. Med sin fantasifulde natur, kan Giuseppe Maria være meget utålmodig [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Giuseppe Marias indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Hans behov for uafhængighed vil påvirke hans udvikling på alle områder, lige fra de første forsøg på at gå til hans stræben efter gode resultater i skolen. Han vil altid føle sig glad og tillidsfuld, når det er lykkedes ham at klare en forhindring eller vinde i en konkurrence. Undgå at [...]

[..] Men Giuseppe Maria tager alting uhyre alvorligt og er tilbøjelig til at huske små forurettelser meget længe, hvis de ikke bliver opklaret eller talt igennem. Den alvorligste forurettelse vil være følelsen af at blive narret eller svigtet af en, han holder af. Medmindre en [...]

Skjulte træk

[..] Derfor kan han i lang tid svinge fra den ene yderlighed til den anden, før han bliver i stand til at etablere en konstruktiv dialog mellem disse to modsætninger i sin natur. Hans skjulte frygt vil sandsynligvis komme til udtryk ved en særlig intens tilknytning til bestemte [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Han vil uvilkårligt udfylde enhver tavshed med snak og forsøg på at delagtiggøre andre i sine oplevelser. Ord er magiske for ham, idet de ikke blot formidler en betydning, men også rummer en forsikring om, at han ikke er alene i verden. Ord kan sommetider være vigtigere [...]

[..] Men det er kvaliteten af deres forhold, og ikke kvantiteten, der betyder noget. Selv i det tilfælde, hvor far og søn bor forskellige steder, er det vigtigt, at de mødes på en måde, der kan underbygge følelsen af stabilitet og tillid. Det, Giuseppe Maria har allermest behov [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt