•    
  Planetpositioner
  24-Apr-2018, 23:23 UT/GMT
  Sol443'17"13n06
  Måne133'56"12n33
  Merkur824'56"1n11
  Venus020'26"20n47
  Mars2033'49"22s56
  Jupiter206'15"r16s32
  Saturn96'36"r22s14
  Uranus2851' 4"10n34
  Neptun1541'58"6s29
  Pluto2117' 9"r21s28
  Sand Månek.1113' 5"r17n24
  Chiron024'13"3n18
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Edith Stein [Adb], født 12 Oktober 1891
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Ediths fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Edith med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] I sit indre rummer hun en dyb sårbarhed og en emotionel intensitet, der ofte kan være i konflikt med hendes ønske om at opretholde harmoni, retfærdighed og det klare overblik både i forhold til sig selv og til den ydre verden. I kontrast til hendes tidligt modne og trænede [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Ediths indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Hun er imidlertid ikke overfladisk, og trods sin venlige og afslappede facon er der ikke meget, hun overser. Idet hun til stadighed iagttager andre, vil hun sikkert bruge megen tid på at undre sig over, hvorfor folk gør som de gør, og er som de er. Hun har et eftertænksomt [...]

[..] Hun kan også være uvillig til at gå i gang med opgaver, som skal udføres alene, og vil have svært ved at forstå en forælder eller søskende, der er mere indadvendt og uvillig til at bruge sin tid og energi sammen med hende i det omfang, hun ønsker. Prøv at tale så ærligt [...]

Skjulte træk

[..] Hun vil måske også tillade andre at overskride sine grænser og udnytte hendes venlige natur, fordi hun foretrækker et hvilken som helst selskab fremfor at skulle være alene. Og hun er måske ude af stand til at sige nej, selv når det ville være til hendes eget bedste. Hendes levende [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

I overensstemmelse med hendes grundliggende tolerante natur er Ediths største behov i sine forhold til andre en gensidig respekt og åndsbeslægtethed. Hun ønsker, at hendes forhold til andre kan hvile i stabile og pålidelige rammer uden overdrevne følelsesmæssige krav og [...]

[..] Hun vil ikke kunne udholde at se sin mor såret, og vil instinktivt tage hendes parti i enhver familiekonflikt. Dette meget følsomme forhold vil kunne give Edith en ægte følelse af samhørighed, fordi den emotionelle beslægtethed, hun oplever med sin mor, betyder at hun meget [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt