•    
  Actuele planetaire posities
  21-feb-2018, 05:55 UT/GMT
  Zon232'48"10s34
  Maan558'51"8n36
  Mercurius538'14"11s04
  Venus1251'33"8s04
  Mars1537'54"22s16
  Jupiter2249'41"17s21
  Saturnus642'41"22s23
  Uranus2535'47"9n23
  Neptunus1330'16"7s19
  Pluto2025'17"21s31
  Ware Knoop1449'28"r16n23
  Cheiron2648' 5"1n55
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Edith Stein [Adb], geboren op 12 oktober 1891
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Tweelingen Ascendant *Zon in Weegschaal *Zon in het Vijfde Huis *Maan in Waterman *Maan in het Tiende Huis *Maan Conjunct Midhemel *Venus in Weegschaal *Venus in het Zesde Huis *Mars in Maagd *Mars in het Vijfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Vrouwelijk, geboren op 12 oktober 1891 om 19:30 in Breslau, Poland.

Je zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Tweelingen en je Maan staat in Waterman.

naar boven

Tweelingen Ascendant

Je bent een heel actief en beweeglijk type. Je wilt mensen ontmoeten, zoveel mogelijk meemaken en ervaringen opdoen.

Je communiceert graag met anderen en hebt er zelfs moeite mee stil te zijn wanneer dat toch echt moet. De kans dat je schrijftalent hebt of dol bent op boeken is groot; alles wat je geest maar bezighoudt spreekt je aan.

Je zult altijd jonger overkomen dan je bent en wat nog belangrijker is, je zult altijd openstaan voor nieuwe ideeën en ervaringen.

naar boven

Zon in Weegschaal

Je bent hartelijk, affectief en graag onder de mensen. Daardoor blijf je niet onopgemerkt op de achtergrond, al ben je niet opdringerig. Je bent behoorlijk wilskrachtig en vaak degene in een groep die zorgt dat er iets gebeurt.

Je geniet van mooie dingen en hebt een hekel aan alles wat lelijk is. Je liefde voor schoonheid betreft niet alleen jezelf. Je houdt van mooie huizen en interieurs, een lieflijk landschap, kunst en muziek. Daarvoor ontwikkel je een opvallend goede smaak.

Wanneer je een beslissing moet nemen, valt het je vaak moeilijk om een knoop door te hakken. Dat komt omdat je oog hebt voor meerdere kanten van een onderwerp en daardoor moeilijk een keuze maakt. Jouw gave om tegengestelde kanten te begrijpen maakt je een uitstekende bemiddelaar wanneer anderen een meningsverschil hebben. Jij kunt hen ook beide kanten laten zien.

Adverteren
naar boven

Zon in het Vijfde Huis

Het belangrijkste voor jou is dat je jezelf kunt zijn. Je hebt er een hekel aan om je aan te moeten passen aan maatstaven die niet de jouwe zijn. Je houdt van competitie en hebt een hoop energie.

Je neemt het leven serieus, maar het is ook een feestelijk spel. Je wilt een succesvolle rol kunnen spelen. Omdat je zo trots bent, word je heel kwaad wanneer iemand je beledigt.

Als je probeert om in elke groep het middelpunt te zijn, kun je in de problemen komen met mensen die ook vechten voor die plaats.

Omdat je zo openhartig en eerlijk bent hebben mensen respect voor je. Mits je over die enigszins kinderachtige opschepperij heengroeit, vinden ze je echt aardig want je bent een hartelijk, affectief mens.

naar boven

Maan in Waterman

Vrijheid staat bij jou hoog in het vaandel. Iedereen heeft volgens jou het recht om te doen wat ie wil doen en vooral jij maakt daar dankbaar gebruik van.

Je bent graag omringd door mensen, vooral vrienden, omdat je manieren en verlangens meer betekenis krijgen wanneer je ze met anderen kunt delen.

Ben je eenmaal zover dat je hebt geleerd om met je gevoelens om te gaan, dan kun je die heel spontaan laten zien aan anderen en heb je zelfs weinig geduld met mensen die ze proberen te verstoppen. Probeer tolerant te blijven ten opzichte van deze en andere emotionele verschillen tussen jou en anderen.

naar boven

Maan in het Tiende Huis

Je moeder heeft een sterke invloed op je bestaan. Zij heeft de basis gevormd voor je reactiepatroon en idee over normen en waarden. Haar idee over wat de moeite waard is om in het leven te ondernemen stuurt jou onbewust. Zij beïnvloedt ook je emotionele voelsprieten. Een gevoeligheid die je wellicht later in je carrière goed kunt gebruiken. Omdat je begrijpt hoe anderen voelen en reageren, kun je succesvol zijn in elke carrière waarin je voor publiek komt te staan.

De kans dat je later veel reist voor je beroep en veel afwisseling ervaart in je carrière, is groot.

Kijk een beetje uit met je neiging om de gevoelens van anderen te weerspiegelen, want het weerhoudt je ervan om jezelf te zijn.

naar boven

Maan Conjunct Midhemel

Je emoties zijn heel krachtig en ook voor die van anderen ben je heel gevoelig. Alles wat je meemaakt in je jeugd zal van invloed zijn op en doorwerken in je toekomstige bestaan.

Is de relatie met je moeder niet goed, dan kan dat psychologische problemen veroorzaken die een ongunstige effect hebben op je werk, het beeld van jezelf en je levensdoel. Je hebt veel behoefte aan haar emotionele steun.

Waarschijnlijk krijg je later in je beroepsleven veel hulp van anderen, vooral van vrouwen, maar net als iedereen moet je hard werken om er iets van te maken.

Deze stand kan aangeven dat je in je carrière te maken krijgt met het grote publiek of grote groepen mensen.

naar boven

Venus in Weegschaal

Je bent een vriendelijk, extravert type dat graag plezier maakt met anderen. Je bent niet graag alleen omdat je jezelf dan al gauw eenzaam voelt. Gelukkig mogen mensen je over het algemeen graag, dus zul je geen gebrek aan gezelschap hebben. Blijf jezelf in je pogingen om geliefd te zijn en pas je niet aan voor een ander.

Je houdt van mooie stijlvolle dingen en verfijnde kleding.

Aan hard werken heb je een hekel. Toch moet je dat overwinnen als je ouder wordt want iedereen moet een steentje bijdragen in het leven. Je probeert anderen voor jou de kastanjes uit het vuur te laten halen, maar dat is de bedoeling niet. Zet daarom je talenten actief in om het leven te verfraaien, voor jezelf en de mensen om je heen.

Adverteren
naar boven

Venus in het Zesde Huis

Deze stand van Venus is meestal een teken van zo'n goede gezondheid dat zelfs als je je lichaam een beetje verwaarloost en misbruikt, je toch gezond blijft.

Je hebt het gevoel dat liefde een soort dienstverlening is. Hoe meer je kunt doen voor een ander, hoe beter het gevoel dat je ervan krijgt. Maar je vindt het wellicht niet zo gemakkelijk om op jouw beurt iets van je geliefden aan te nemen. Misschien denk je dat je het niet waard bent dat anderen van je houden. Als dat zo is moet je echt je best doen om uit te zoeken waarom je wel goed, geliefd en de moeite waard bent en dat zoiets niet enkel in je fysieke kennis of je werkinzet schuilt.

Deze stand geeft aan dat je later een carrière kiest op een Venusachtig gebied zoals entertainment, kunst of nijverheid, advies of werk dat met schoonheid of recreatie te maken heeft.

naar boven

Mars in Maagd

Je bent heel zorgvuldig in alles wat je doet omdat je het gevoel hebt dat elke actie doordacht moet zijn en elke beweging zin moet hebben.

Je leert al heel jong om dingen te doen die nu eenmaal moeten worden gedaan, voor je jezelf kunt overgeven aan activiteiten die leuk zijn. Van anderen eis je dezelfde plichtmatige inzet. Je hebt een hekel aan onverantwoordelijk gedrag, van anderen en van jezelf.

Wees zuinig met je kritiek op anderen. Probeer tolerant te zijn tegenover een andere aanpak en maak jezelf niet wijs dat alleen die van jou perfect is. Anderen hebben, net als jij, zo hun eigen manieren.

naar boven

Mars in het Vijfde Huis

Je hebt sterk de behoefte jezelf te uiten, te laten zien wie je bent en jezelf te zijn. Een creatieve uitlaatklep of sport zijn belangrijk voor je. Je laat merken wat je bezighoudt en iedereen mag weten dat je voor jezelf opkomt. Je hebt daarom een naam wat directheid en eerlijkheid betreft, maar hoe zit het met tact?

Je stopt veel energie in persoonlijke ondernemingen, vooral in wat je echt leuk vindt. Je zit niet graag lang vast aan dingen want je wordt rusteloos als je jezelf niet echt amuseert. In wezen doe je liever leuke dingen dan dat je werkt. Als volwassene heb je wellicht succes in een carrière die ook echt vol 'pret' is en waarmee je anderen amuseert.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Edith Stein [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 12 oktober 1891 kloktijd: 19:30
in Breslau, POL U.T: 18:22
17e00, 51n06 sterrentijd: 20:54:08

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 19°08'12 in huis 5 direct
Maan Waterman 12°16'22 in huis 10 direct
Mercurius Weegschaal 8°18'14 in huis 5 direct
Venus Weegschaal 25°29'24 in huis 6 direct
Mars Maagd 24°10'35 in huis 5 direct
Jupiter Vissen 8°55'50 in huis 11 retrograde
Saturnus Maagd 24°01'25 in huis 5 direct
Uranus Schorpioen 0°58'02 in huis 6 direct
Neptunus Tweelingen 8°48'46 in huis 12 retrograde
Pluto Tweelingen 8°39'21 in huis 12 retrograde
Maanskn.(t) Stier 26°51'18 in huis 12 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Tweelingen 15°59'50
2de huis Kreeft 4°42'07
3de huis Kreeft 21°38'43
Imum Coeli Leeuw 11°04'35
5de huis Maagd 8°21'46
6de huis Weegschaal 22°36'46
Descendant Boogschutter 15°59'50
8ste huis Steenbok 4°42'07
9de huis Steenbok 21°38'43
Medium Coeli Waterman 11°04'35
11de huis Vissen 8°21'46
12de huis Ram 22°36'46

Majeure aspecten
Zon Driehoek Maan 6°52
Zon Conjunct Venus 6°21
Zon Driehoek Ascendant 3°08
Maan Driehoek Mercurius 3°58
Maan Driehoek Neptunus 3°28
Maan Driehoek Pluto 3°37
Maan Driehoek Ascendant 3°43
Maan Conjunct Midhemel 1°12
Mercurius Inconjunct Jupiter 0°38
Mercurius Driehoek Neptunus 0°31
Mercurius Driehoek Pluto 0°21
Mercurius Driehoek Midhemel 2°46
Venus Conjunct Uranus 5°29
Mars Conjunct Saturnus 0°09
Jupiter Vierkant Neptunus 0°07
Jupiter Vierkant Pluto 0°16
Neptunus Conjunct Pluto 0°09
Neptunus Driehoek Midhemel 2°16
Pluto Driehoek Midhemel 2°25
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst